logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Lidl Gemert

Online boodschappen doen bij Lidl Gemert

Op Supermarkten.org vind je alle info over de Lidl in Gemert! Aanvullende informatie nodig over onder andere openingstijden, actuele aanbiedingen, of wil je gewoon direct online boodschappen doen? Je kunt er hier direct alles over lezen. Profiteer nu van het gemak van de boodschappen bezorgservice van Lidl. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de winkels van Lidl in Gemert. Hier bekijk je onder andere informatie over aanbiedingen die je niet mag missen, info over openingstijden, en de huidige adresgegevens van de Lidl winkels in Gemert. Handig: Je kunt nu ook snel je boodschappen online doen. Veel supermarkten bezorgen jouw boodschappen nu gewoon aan huis. Oftewel: niet meer lopen met bomvolle boodschappentassen. Alle boodschappen geleverd waar en wanneer jij dat wil!

Aan de linkerkant bekijk je de Lidl vestigingen in Gemert in een handig kaartje weergegeven. Handig om op te slaan: Hieronder zie je de adressen van de filialen. Zo heb jij altijd de juiste adressen online beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Lidl supermarkten in Gemert

ib3 image
Geen zin een super te bezoeken?
Laat je boodschappen thuis bezorgen!
Online bestellen

Bezorgdienst Lidl Gemert

Is de Lidl Gemert niet open? Of maar weinig zin in een overvolle supermarkt? Maak het jezelf eens lekker makkelijk! Het is zo eenvoudig: Bestel alle boodschappen vandaag nog via internet en laat jouw complete bestelling (waar mogelijk) bezorgen door de koerier van Lidl. Goed om te weten: Online zie je vrijwel altijd net zulke lage prijzen als bij de traditionele supermarkt. Er kunnen wel servicekosten in rekening worden gebracht. Het lijkt een trend, meer en meer supers in Gemert doen al aan thuisbezorging van boodschappen. Start vandaag nog met boodschappen doen via internet!

[yuzo_related]

Lidl Gemert aanbiedingen

De vestiging van Lidl in Gemert zorgt altijd voor een actueel aanbod met grootse aanbiedingen. Deze worden gedeeld via de website of natuurlijk in de traditionele folder. Deze folder wordt normaal gesproken elke week bezorgd. Heb je de folder een keer niet gekregen? Of bestudeer je de Lidl aanbiedingen liever via een computer of telefoon? Op de popualire site van Lidl zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Items als Salade, rucola en juist ook glen talloch zijn voorbeelden van producten die vrij vaak in de aanbieding zijn bij Lidl Gemert. Klik op de onderstaande button voor de meest recente aanbiedingen en andere acties.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Gemert

Op zoek naar de actuele folder van Lidl Gemert? De folder wordt elke week bezorgd bij de bewoners in en rondom Gemert. Maar het kan zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of dat de folder van de supermarkt onbedoeld bij het afval komt. Daarom is het goed om te weten: Je kunt de folder van Lidl ook online op je gemak bekijken.

Een kind kan de was doen! Open gewoon de website van Lidl en klik op het kopje “folder”. In de folder tref je de meest uiteenlopende aanbiedingen. Welbekende voorbeelden van producten zijn Speklap maar ook Crme fra”che van bekende merken als Van Dobben en Zapi. Klik op de onderstaande link om de laatste folder van Lidl Gemert online te bekijken.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Gemert

Ontdek meteen de juiste openingstijden van Lidl. Deze vari‘ren per filiaal. Het gros van de Lidl supermarkten in Gemert gaat open om 8 uur ‘s morgens. Maar let op: sluitingstijden wisselen nogal. De betrekkelijk kleine supermarkten van Lidl gaan dicht rond etenstijd (vaak 6 uur). Wil je graag ‘s avonds boodschappen doen? Grotere supers sluiten vaak rond 9 of 10 uur. Hieronder zie je gemiddelde openingstijden van Lidl Gemert. Niets is meer frustrerend dan een dichte deur aantreffen. De accurate openingstijden kun je controleren op de site van Lidl. Klik op de link onder de tabel voor een compleet overzicht van alle openingstijden van Lidl. Denk bijvoorbeeld aan de vestiging aan de Grootmeestersstraat 9, 5421KK in Gemert.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Goed om te weten over Lidl Gemert

Wil jij al jouw zware boodschappen bij je in de keuken laten bezorgen door Lidl? Thuisbezorging van boodschappen biedt zo ontzettend veel voordelen. Allereerst bespaart het enorm veel tijd. Een tripje naar de supermarkt duurt al snel 28 minuten. 55% van de supermarkt-bezoekers in en nabij Gemert vindt boodschappen doen (te) lang duren. De vaste klanten van Lidl bezoeken de winkel gemiddeld gezien 1,6 maal op weekbasis. Online je boodschappen bestellen kan al binnen 11 minuten. Profiteer van de boodschappen bezorgservice en en profiteer van extra vrije tijd. Daarnaast hoef je niet langer met bijvoorbeeld de benenwagen richting de supermarkt te gaan.

Een belangrijke meerwaarde van de boodschappen bezorgservice van Lidl is: niet meer slieren en sjorren met zware boodschappen(tassen). Het winkelmandje bomvol boodschappen zoals bijvoorbeeld Dessert, wagner en boodschappen uit de categorie caramel hebben al gauw een gewicht van 5 kilogram.

Online je boodschappen bestellen bij Lidl! Meer en meer Nederlanders doen hun boodschappen online. De bestedingen aan online boodschappen doen bedragen zo’n 436 miljoen euro. De verwachting is dat dit over 10 jaar ruim 3,9 miljard euro. Het mooie aan online boodschappen kopen is dat er opeens veel meer mogelijkheden zijn. Je “hoeft” niet je boodschappen te bestellen bij Lidl Gemert. Hoe dat zit? Via internet heb je veel keuze.

Grote supers als Troefmarkt en zelfs de Boni bieden ook een speciale online webshop. Bij de internet-supermarkten heb je dus altijd een groot aanbod aanbiedingen van merken als Adam’s Brot of Zanetti. Profiteer hiervan, en bespaar al gauw 18 euro op de “standaard” wekelijke boodschappen. Ga eens na of je al boodschappen online kunt bestellen bij Lidl. Kun je online nog geen bestelling plaatsen? Bestel dan bij 1 van de vele andere online supermarkten.

Let je op de centen? Check dan de wekelijkse supermarkt folder van Lidl Gemert. Actuele aanbiedingen staan daarin vermeldt. Let op: Ze zijn slechts een paar dagen geldig. Neem nou een van de populaire aanbiedingen: 30% korting op een artikel. De supermarkt Lidl in Gemert regelt voor jou unieke actie’s.Folders van Lidl Gemert zijn via internet te bekijken.De aanbiedingen kun je aanschaffen bij de Lidl aan de Grootmeestersstraat 9 weg met postcode (5421KK) in Gemert. Eventueel kun je ook online de boodschappen bestellen.

Wat zijn jouw ervaringen met Lidl Gemert

De Lidl in Gemert wordt gemiddeld beoordeeld met een 8/10, gebaseerd op 192 beoordelingen van gebruikers. Hoe zou jij deze super omschrijven? Via het onderstaande reactieformulier kun je jouw eigen mening delen. Je kunt zelf bijdragen aan deze pagina door je review in te sturen over de Lidl Gemert.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!