logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Lidl Stein

Online boodschappen doen bij Lidl Stein

Hier lees je alles wat je moeten weten over de Lidl in Stein! Aanvullende informatie nodig over onder andere openingstijden, folder(s) en de wekelijkse aanbiedingen, of wellicht direct starten met online boodschappen doen? Je kunt er hier direct alles over lezen. Maak vandaag nog kennis met de boodschappen bezorgservice van Lidl. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de filialen van Lidl in Stein. Je vindt hier namelijk onder andere de beste aanbiedingen uit de wekelijkse folder, openingstijden per winkel, en adresgegevens (straatnaam/postcode) van de Lidl supermarkten in Stein. Bij een groeiend aantal supers kun je nu ook via internet je bestelling doorgeven. Laat al jouw zware boodschappen gewoon bezorgen aan huis. Dus zeg maar dag tegen slepen met onhandige en zware tassen. Maar alles netjes bij jou bezorgd.

Linksboven zie je een deel van de Lidl filialen in Stein op een overzichtelijke manier. Handig om op te slaan: Hieronder zie je de adressen van de relevante supers in deze plaats. Op deze manier heb je altijd het juiste adres bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Lidl supermarkten in Stein

Geen tijd voor de supermarkt?
Laat je boodschappen bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgdienst Lidl Stein

Is de Lidl Stein gesloten? Of gewoon geen trek in een supermarkt met lange rijen voor de kassa? Gun jezelf wat gemak! Bestel vandaag nog alle grote en kleine boodschappen online en laat jouw volledige supermarkt-bestelling (als het kan) bezorgen door de koerier van Lidl. Bij de online-supermarkt zijn de prijzen altijd net zo scherp als in de fysieke winkels. Vaak bedragen de kosten voor bezorging een paar euro. Het is al lang geen hype meer: Veel supers in Stein hebben al een eigen bezorgservice. Bestel direct online!

[yuzo_related]

Lidl Stein aanbiedingen

Het filiaal van Lidl in Stein biedt elke week weer de meest waanzinnige aanbiedingen. Alle aanbiedingen bekijk je online en ook in de folder. Deze folder wordt standaard huis-aan-huis verspreid. Is jouw brievenbus overgeslagen? Of bekijk je de Lidl aanbiedingen het liefst via je PC of mobiel? Binnen de website van Lidl zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Producten zoals Chocola, Macadamia en uiteraard ook snack cups zijn regelmatig in de aanbieding bij Lidl Stein. Klik nu op de onderstaande button voor de beste aanbiedingen en andere acties.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Stein

Nieuwsgierig naar de meest recente folder van Lidl Stein? Deze bekende folder valt wekelijks in de bus van consumenten in en nabij Stein. In (buiten)gebieden kan het zijn dat je overgeslagen wordt, of dat de folder met daarin de aanbiedingen een keer niet bezorgd is. De fysieke folder is niet de enige optie. Je kunt de folder van Lidl ook via internet bekijken.

De digitale folder is voor een ieder te bekijken. Ga naar de site van Lidl, hier vind je vaak op de homepagina een linkje naar de folder. In deze (digitale) folder vind je elke week een wisselend aanbod met aanbiedingen. Hierbij kun je denken aan boodschappen als Biologische Producten en/of Vruchtensappen van huismerken en a-merken als Westminster of Campbell’s. Selecteer de button hieronder om de gewenste folder van Lidl Stein direct tevoorschijn te toveren.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Stein

Ontdek de juiste openingstijden van Lidl. Elk filiaal hanteert vaak weer zijn eigen openingstijden. De meeste Lidl supermarkten in Stein is al geopend vanaf een uur of 8. Echter, de sluitingstijd wisselt enorm. De filialen op wat minder grote locaties Lidl zijn vaak al niet meer toegankelijk rond 6 uur. Grotere vestigingen zijn vaak wel open tot 9 of 10 uur. In de onderstaande tabel vind je de gemiddelde openingstijden van Lidl Stein. Vermijd de teleurstelling voor een gesloten deur. De juiste openingstijden die nu gelden check je altijd op de site van Lidl. Klik op de knop hieronder en controleer de huidige openingstijden van Lidl. Daarbij kun je denken aan de bekende vestiging aan de Industrieweg 15, 6171CN in Stein.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Nuttige informatie over Lidl Stein

Lijkt het jou wel wat? Al jouw boodschappen laten bezorgen door Lidl? Het is de oplossing voor iedereen die gesteld is op gemak. Ten eerste kun je er enorm veel tijd mee besparen. Het bezoeken van een supermarkt duurt gemiddeld 36 minuten. 74% van de supermarkt-bezoekers in Stein vindt boodschappen doen (te) lang duren. Klanten van Lidl bezoeken de winkel gemiddeld gezien 1,9 maal op weekbasis. Digitaal je boodschappen doen kan al binnen 15 minuten. Laat de koerier al jouw boodschappen thuis bezorgen en en maak veel vrije tijd vrij. Uiteraard hoef je nu ook niet langer met bijvoorbeeld de metro naar een filiaal van de super te gaan.

Een ander voordeel van de boodschappen bezorgdienst van Lidl is dat je niet meer hoef te tillen en trekken met kratten en tassen. Boodschappentassen bomvol (zware) boodschappen als Worst, slimpie of Douwe Egberts koffie hebben zo een gewicht van ruim 9 kilogram.

Je boodschappen via internet bestellen bij Lidl! Meer en meer consumenten beginnen ermee. Op dit moment spenderen we in Nederland om en nabij 426 miljoen euro. In 2025 bedraagt dit waarschijnlijk al Û4 miljoen euro. Een groot voordeel van online boodschappen bestellen is dat je niet beperkt bent tot online boodschappen bestellen bij Lidl Stein. Hoe dat zit? Via internet heb je veel keuze.

Grote supers als Spar of de Aldi bieden ook de mogelijkheid tot online bestellen. Via een van de vele beschikbare online supermarkten kun je dus aanbiedingen scoren van merken als Croma en Josef Dettelbacher. Profiteer hiervan, en bespaar al gauw 17 euro op de wekelijkse boodschappen. Dus bekijk meteen of je al online boodschappen kunt doen bij Lidl. Wordt er niet bij jou bezorgd, of is online boodschappen doen Ÿberhaupt niet mogelijk? Dan zijn er (gelukkig) nog genoeg andere supers die wel bij jou bezorgen.

De supermarkt folders bevatten wekelijks nieuwe deals bij de Lidl Stein. Actuele aanbiedingen staan daarin vermeldt. Ze zijn ongeveer een week beschikbaar. Voorbeelden van supermarkt aanbiedingen zijn: 35% korting op een product. De supermarkt Lidl in Stein heeft altijd scherpe actie’s. Folders van Lidl Stein vind je dikwijls tussen de post. De aanbiedingen kun je aanschaffen bij de Lidl aan de Industrieweg 15 straat met postcode (6171CN) in Stein. Je kunt er ook voor kiezen om online boodschappen te doen.

Beoordeling van Lidl Stein

De Lidl in Stein wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.1/10, gebaseerd op 104 beoordelingen van gebruikers. Hoe beoordeel jij deze supermarkt? Het onderstaande formulier kun je gebruiken om jouw review te schrijven. Je kunt zelf bijdragen aan deze pagina door je review in te sturen over de Lidl Stein.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!