COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Lidl Brielle

Online bestellen bij Lidl Brielle

Check hier alle benodigde informatie over de Lidl in Brielle! Wil je aanvullende informatie lezen over openingstijden, kortingen en aanbiedingen, of meteen online je boodschappen doen? Je kunt er hier direct alles over lezen. Bestel online en ontdek de handige boodschappen bezorgservice van Lidl. Hier vind je meer gegevens over de winkels van Lidl in Brielle. Hier bekijk je onder andere informatie over de beste kortingen en acties uit de folder, openingstijden per winkel, en adresgegevens (straatnaam/postcode) van de Lidl filialen in Brielle. Wellicht handig voor jou: Bestel nu ook je boodschappen via internet. Al jouw boodschappen worden netjes bezorgd tot in de keuken. Dat betekent: niet langer afzien met zware kratten en tassen. Alle artikelen aan huis bezorgd wanneer jou dat uitkomt!

Links zie je de verschillende Lidl filialen in Brielle op een kaart weergegeven. Scroll iets verder voor de straatnaam + postcode van de supermarkt(en) in deze plaats. Dat scheelt weer wat speurwerk: altijd het actuele adres tot je beschikking.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Lidl supermarkten in Brielle

ib3 image
Geen zin een super te bezoeken?
De boodschappen bij jou thuisbezorgd!
Bestel nu online

Bezorgservice Lidl Brielle

Is jouw favoriete Lidl Brielle niet meer geopend? Of even geen tijd over voor een supermarkt met lange rijen voor de kassa? Maak het jezelf eens lekker makkelijk! Het is zo eenvoudig: Bestel alle boodschappen vandaag nog via internet en laat jouw volledige supermarkt-bestelling (als het kan) bezorgen tot in de keuken Lidl. Prijzen in de webshops van supermarkten zijn doorgaans net zo laag als in de “normale” supermarkten. Veel supermarken rekenen nog wel een kleine bijdrage voor de bezorging. Relatief veel van de supermarkten in Brielle hebben al een eigen bezorgservice. Bestel je boodschappen nu direct via internet!

[yuzo_related]

Lidl Brielle aanbiedingen

De super van Lidl in Brielle biedt voortdurend de beste aanbiedingen. Deze kun je online rustig bekijken maar natuurlijk ook in de wekelijkse folder. Deze folder valt waarschijnlijk ook bij jou in de bus. Is jouw brievenbus overgeslagen? Of bekijk jij de wekelijkse Lidl aanbiedingen graag via internet? Op de welbekende website van Lidl vindt je altijd de meest actuele aanbiedingen. Producten als paprika, moscato en ook producten uit de categorie Amstel bier zijn vaak in de aanbieding bij Lidl Brielle. Klik op de onderstaande button voor een compleet overzicht van de aanbiedingen en kortingsacties.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Brielle

Op zoek naar de meest recente folder van Lidl Brielle? Deze folder met aanbiedingen wordt standaard bezorgd in Brielle. Spijtig genoeg wordt de folder niet overal bezorgd: het kan zijn dat jouw straat wordt overgeslagen, of dat de folder wellicht simpelweg niet bezorgd wordt. De fysieke folder is niet de enige optie. Je kunt de folder van Lidl tegenwoordig ook op een digitale manier inzien.

De digitale folder is voor een ieder te bekijken. Ga naar de site van Lidl, daar vind je altijd de actuele folder. In de folder tref je de meest uiteenlopende aanbiedingen. Bekende voorbeelden zijn boodschappen als Cadeautjes maar ook Fruit van grote merken als Baktat of Karina. Klik op de link hieronder om de folder van deze week van Lidl Brielle meteen te bekijken.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Brielle

Goed om bij de hand te hebben: de huidige openingstijden van Lidl. Deze vari‘ren per filiaal. De gemiddelde Lidl filialen in Brielle opent de deuren rond 8 uur. De sluitingstijden wisselen nogal. De lokale/kleinere supers van Lidl gaan in veel gevallen rond een uur of 6 ‘s avonds al dicht. De grote (XL)-supermarkten zijn soms wel open tot 9 uur. In het schema hieronder vind je de algemene openingstijden van Lidl Brielle. Let op: openingstijden wisselen nogal eens. De accurate openingstijden kun je controleren op de site van Lidl. Of klik op de button hieronder en lees meer over de actuele openingstijden van Lidl. Je kunt denken aan de winkel aan de Ruggeplein 10, 3232AH te Brielle.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Goed om te weten over Lidl Brielle

Wil jij al jouw zware boodschappen bij je in de keuken laten bezorgen door Lidl? Het biedt tal van voordelen! Ten eerste scheelt het veel tijd. Een tripje naar de supermarkt duurt al snel 26 minuten. 62% van inwoners in en nabij Brielle zou zijn/haar boodschappen sneller willen doen. De (terugkerende) bezoekers van Lidl bezoeken deze supermarkt zo’n 2,4 keer op weekbasis. Boodschappen via internet doen is al gepiept in 7 minuten. Laat alle grote boodschappen bij je thuis bezorgen en en profiteer van extra vrije tijd. Bovendien hoef je niet meer met bijv. de brommer naar een filiaal van de super te gaan.

Een niet te vergeten voordeel van de boodschappen bezorg service van Lidl is dat je niet langer hoeft te sjouwen en slepen met tassen. De winkelwagen vol met supermarkt-producten zoals Noten, slammer en vanzelfsprekend Ehrmann Grand dessert hebben zo een gewicht van ruim 15 kilogram.

Je boodschappen via internet bestellen bij Lidl! Een groeiend aantal consumenten doet boodschappen online. Nu zijn de uitgaven aan online boodschappen rond de 395 miljoen euro. Over pakweg 10 jaar is dit al ruim 3,2 miljard euro. Een relevant voordeel van online boodschappen bestellen is dat je niet beperkt bent tot online boodschappen bestellen bij Lidl Brielle. Waarom? Heel simpel: via internet heb je gewoon meer te kiezen.

Grote supers als EMTƒ Supermarkten en wellicht de Coop hebben ook een webshop. Online heb je dus keuze uit veel aanbiedingen van merken als Sam Mills of Kees. Maak gebruik van deze aanbiedingen en bespaar ruim 26 euro per week op je boodschappen. Check nu meteen of je online boodschappen kunt doen bij Lidl. Kun je hier je boodschappen nog niet online doen en laten bezorgen? Probeer dan een andere online supermarkt.

Supermarkt folders worden elke week vernieuwd bij de Lidl Brielle. Hierin vind je diverse aanbiedingen. Meestal zijn ze na een week weer verlopen.In het verleden kon je profiteren van o.a. 25% korting op een artikel. De supermarkt Lidl in Brielle regelt voor jou unieke actie’s.Folders van Lidl Brielle zijn via internet te bekijken.De aanbiedingen kun je aanschaffen bij de Lidl, gevestigd aan de Ruggeplein 10 straat met de postcode (3232AH) in Brielle. Natuurlijk kun je ook via internet de boodschappen doen.

Jouw mening over Lidl Brielle

De Lidl in Brielle wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.5/10, gebaseerd op 82 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw ervaringen met deze supermarkt? Je kunt jouw persoonlijke mening hieronder direct insturen. Draag zelf bij aan deze website met jouw review over de Lidl Brielle.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!