Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
DEEN
Hoge kwaliteit

DekaMarkt IJmuiden

Online boodschappen doen bij DekaMarkt IJmuiden

Hier lees je alle details over de DekaMarkt in IJmuiden! Wil je aanvullende informatie lezen over openingstijden, actuele aanbiedingen, of gewoon jouw boodschappen online kopen? Je vindt hier alle benodigde info. Geniet nu van de boodschappen bezorgdienst van DekaMarkt. Op deze website lees je handige info over de winkels van DekaMarkt in IJmuiden. Je leest hier onder meer aanbiedingen die je niet mag missen, de wisselende openingstijden, en adresgegevens (straatnaam/postcode) van de DekaMarkt winkels in IJmuiden. Handig: Je kunt nu ook snel je boodschappen online doen. De supermarkt pakt je boodschappen in en zorgt dat alles wordt bezorgd. Oftewel: niet meer lopen met volgepakte tassen en kratten. Maar alles netjes bij jou bezorgd.

Hiernaast zie je de DekaMarkt vestigingen in IJmuiden in Google Maps weergegeven. Scroll naar beneden voor de adressen van de supermarkt(en) in deze plaats. Zo heb jij altijd de juiste adressen bij de hand wanneer het nodig is.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,50
coop-logo Vanaf €4,99
plus-logo Vanaf €6,00
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht DekaMarkt supermarkten in IJmuiden

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
Al je boodschappen thuisbezorgd!
Online bestellen

Bezorgservice DekaMarkt IJmuiden

Is de winkel DekaMarkt IJmuiden al dicht? Of zit je even niet te wachten op een drukbezochte supermarkt? Bespaar jezelf de nodige moeite! Bestel vandaag nog alle grote en kleine boodschappen online en laat jouw complete bestelling (waar mogelijk) bezorgen bij jou thuis door de bezorgdienst van DekaMarkt. Via internet zijn de prijzen net zo laag als in de reguliere supermarkt. Houd wel rekening mee met servicekosten van zo’n 3 tot 5 euro. Een groot aantal supermarkten in IJmuiden leveren al jouw bestelde boodschappen bij je thuis af. Bestel je boodschappen nu direct via internet!

[yuzo_related]

DekaMarkt IJmuiden aanbiedingen

De vestiging van DekaMarkt in IJmuiden zorgt altijd voor een actueel aanbod met grootse aanbiedingen. De wekelijkse aanbiedingen bekijk je online maar natuurlijk ook in de wekelijkse folder. Deze folder wordt normaal gesproken elke week bezorgd. Heeft de bezorger jou overgeslagen? Of verken jij de laatste DekaMarkt aanbiedingen het liefst via je PC of mobiel? Op de website van DekaMarkt kun je de laatste aanbiedingen op je gemak bekijken. Boodschappen als vlees, markant of page toiletpapier zijn graag geziene aanbiedingen bij DekaMarkt IJmuiden. Klik nu op de onderstaande button voor alle relevante aanbiedingen die nu geldig zijn.

Bekijk Dekamarkt Aanbiedingen

Folder DekaMarkt IJmuiden

Op zoek naar de meest recente folder van DekaMarkt IJmuiden? De bekende week folder wordt standaard huis-aan-huis bezorgd in en rondom IJmuiden. Toch kan het zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of dat de folder met daarin de aanbiedingen simpelweg niet bezorgd wordt. De fysieke folder is niet de enige optie. Je kunt de folder van DekaMarkt eenvoudig online bekijken.

De online folder is voor iedereen toegankelijk. Open de site van DekaMarkt, hier vind je vaak op de homepagina een linkje naar de folder. De (online) folder biedt elke week weer een mooie selectie met aanbiedingen. Welbekende voorbeelden van producten zijn Fricandeau en/of KipsatŽ van bekende merken als Finn Crisp en Glutafin. Klik direct op de onderstaande button om de laatste folder van DekaMarkt IJmuiden meteen te bekijken.

Bekijk Dekamarkt Folders

Openingstijden DekaMarkt IJmuiden

Ontdek meteen de juiste openingstijden van DekaMarkt. Wat je ziet is dat de openingstijden onderling verschillen. De gemiddelde DekaMarkt supermarkten in IJmuiden gaat open om 8 uur ‘s morgens. Qua sluitingstijd zit er toch wel veel verschil tussen de filialen. De verhoudingsgewijs lokale/kleine supers van DekaMarkt zijn rond 6 uur in de avond vaak al gesloten. Voor grotere winkels is het geen uitzondering dat ze open zijn tot 9 uur of later. Scroll naar beneden voor de algemene openingstijden van DekaMarkt IJmuiden. Let op: openingstijden wisselen nogal eens. De meest recente (en dus juiste) openingstijden bekijk je op de site van DekaMarkt. Klik direct om de knop hieronder voor uitgebreide informatie over de openingstijden van DekaMarkt. Denk hierbij aan de supermarkt aan de Zeewijkplein 1, 1974PB in IJmuiden.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Dekamarkt Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Handige informatie DekaMarkt IJmuiden

Wil jij al jouw zware boodschappen bij je in de keuken laten bezorgen door DekaMarkt? Het is de oplossing voor iedereen die gesteld is op gemak. Ten eerste kun je er enorm veel tijd mee besparen. Het doen van boodschappen kost al gauw 24 minuten. 66% van inwoners in en nabij IJmuiden vindt boodschappen doen (te) lang duren. De terugkerende klanten van DekaMarkt bezoeken de super gemiddeld 1,6 keer per week. Online boodschappen doen gebeurt al in 17 minuten. Laat de supermarkt alle boodschappen bij je in de keuken bezorgen en en maak veel vrije tijd vrij. Daarbovenop komt dat je niet meer met bijv. de tram naar de super te reizen.

Een belangrijke meerwaarde van de boodschappen bezorg service van DekaMarkt is: niet langer slepen en trekken met boodschappentassen. Tassen en zakken afgeladen met artikelen als palmolive vloeibare zeep, Ariel en boodschappen uit de categorie mango kunnen al gauw meer wegen dan 20 kilogram.

Online je boodschappen bestellen bij DekaMarkt! Meer en meer consumenten beginnen ermee. Op dit moment spenderen we in Nederland om en nabij 440 miljoen euro. In 2025 houdt men rekening met een totale omzet van 3,2 miljard euro. Een groot pluspunt van online boodschappen kopen is dat je opeens bij veel meer supers boodschappen kunt bestellen dan alleen DekaMarkt IJmuiden. Hoe dat kan? Via internet heb je veel meer te kiezen.

Steeds meer grote supers als Vomar en bovendien de Deen bieden vaak ook de optie om online te bestellen. Via een van de vele beschikbare online supermarkten kun je dus aanbiedingen scoren van merken als Haribo of Tadim. Maak hier gebruik van en bespaar ruim 15 euro op de “standaard” wekelijke boodschappen. Dus bekijk meteen of je al online boodschappen kunt doen bij DekaMarkt. Wordt er niet bij jou bezorgd, of is online boodschappen doen Ÿberhaupt niet mogelijk? Wat betreft online supermarkten is de keuze enorm.

Elke week brengen ze nieuwe folders uit bij de DekaMarkt IJmuiden. De aanbiedingen hierin zijn actueel. Ze zijn ongeveer een week beschikbaar. Voorbeelden van supermarkt aanbiedingen zijn: 1+1 gratis. De supermarkt DekaMarkt in IJmuiden regelt voor jou unieke actie’s.De folders van DekaMarkt IJmuiden krijg je regelmatig in de brievenbus.Profiteren van deze aanbiedingen kan direct bij de DekaMarkt, gevestigd aan de Zeewijkplein 1 weg (1974PB) in IJmuiden. Iets nieuws proberen? Check dan de online boodschappen doen optie!

Ervaringen met DekaMarkt IJmuiden

De DekaMarkt in IJmuiden wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.2/10, gebaseerd op 183 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw ervaringen met deze supermarkt? Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Alvast hartelijk dank voor het insturen van jouw ervaringen met de DekaMarkt IJmuiden.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!