COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Dirk Leidschendam

Online boodschappen bestellen bij Dirk Leidschendam

Hier lees je alles wat je moeten weten over de Dirk in Leidschendam! Benieuwd naar openingstijden, actuele aanbiedingen, of wellicht direct starten met online boodschappen doen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Laat nu je boodschappen bezorgen door Dirk. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de supermarkten van Dirk in Leidschendam. Je vindt hier onder andere aanbiedingen die je niet mag missen, de wisselende openingstijden, en specifieke contactgegevens van de Dirk supermarkten in Leidschendam. Het is goed om te noemen dat je tegenwoordig ook online eenvoudig je boodschappen kunt doen. Veel supermarkten bezorgen jouw boodschappen nu gewoon aan huis. Oftewel: niet meer ploeteren met volgepakte tassen en kratten. Alle boodschappen geleverd waar en wanneer jij dat wil!

Aan de linkerkant bekijk je de Dirk winkels in Leidschendam op een kaart weergegeven. Ook handig: Hieronder vind je de actuele adresgegevens van de supers. Zo hoef je niet meer te zoeken: altijd het juiste adres raadpleegbaar via internet.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Dirk supermarkten in Leidschendam

ib3 image
Geen zin een super te bezoeken?
Laat je boodschappen bezorgen!
Online bestellen

Bezorgservice Dirk Leidschendam

Is de Dirk Leidschendam al gesloten? Of ben je even niet in the mood voor een supermarkt waar je veel moet wachten? Gun jezelf het nodige gemak. Bestel al je boodschappen online en laat alles (als het mogelijk is) gewoon bij jou bezorgen aan huis door Dirk. Bij de online-supermarkt zijn de prijzen altijd net zo scherp als in de stenen supermarkt. Voor het inpakken en bezorgen van de order wordt een kleine vergoeding gerekend. Meer en meer supers in Leidschendam bezorgen jouw boodschappen al een tijdje thuis. Begin direct met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Dirk Leidschendam aanbiedingen

De vestiging van Dirk in Leidschendam heeft altijd scherpe aanbiedingen. Deze kun je online rustig bekijken maar natuurlijk ook in de wekelijkse folder. De folder wordt normaal gesproken bij alle huishoudens bezorgd. Is jouw brievenbus overgeslagen? Of bekijk je de Dirk aanbiedingen het liefst online? Op de popualire site van Dirk bekijk je comfortabel en snel alle week-aanbiedingen. Items zoals bapao, hackman en/of naasappels zijn regelmatig in de aanbieding bij Dirk Leidschendam. Klik op de knop hieronder voor de wekelijske aanbiedingen die nu geldig zijn.

Bekijk Dirk Aanbiedingen

Folder Dirk Leidschendam

Op zoek naar de actuele folder van Dirk Leidschendam? De bekende week folder wordt standaard huis-aan-huis bezorgd in en rondom Leidschendam. Misschien woon je in een gebied waar de folder niet standaard bezorgd wordt, ook kan het zijn dat de wekelijkse supermarkt folder niet aangekomen is. De fysieke folder is niet de enige optie. Je kunt de folder van Dirk nu ook online raadplegen.

Dit werkt heel simpel. Je opent de website van Dirk, op de startpagina vind je de doorgaans direct de folder. In de folder tref je allerlei aantrekkelijke aanbiedingen. Denk bijvoorbeeld aan producten als Toetje en/of Varkenshaas van grote merken als Jacques of Theha. Selecteer de button hieronder om de week-folder van Dirk Leidschendam direct tevoorschijn te toveren.

Bekijk Dirk Folders

Openingstijden Dirk Leidschendam

Goed om bij de hand te hebben: de huidige openingstijden van Dirk. De openingsuren wisselen nogal per winkel. Het meerendeel van de Dirk supers in Leidschendam gaat open om 8 uur ‘s morgens. Wat de sluitingstijd betreft: Er zit vrij veel verschil tussen de winkels. De betrekkelijk kleine supermarkten van Dirk zijn vaak al niet meer toegankelijk rond 6 uur. De grote (XL)-supermarkten zijn soms wel open tot 9 uur. Hieronder zie je gemiddelde openingstijden van Dirk Leidschendam. Let op: openingstijden wisselen nogal eens. De meest recente (en dus juiste) openingstijden bekijk je op de site van Dirk. Of klik op de button hieronder en controleer de huidige openingstijden van Dirk. Denk hierbij aan de supermarkt aan de Burgemeester Sweenslaan 15, 2262BN in Leidschendam.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Dirk Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra info over Dirk Leidschendam

Gebruik maken van de boodschappen bezorgservice van Dirk? Thuisbezorging van boodschappen biedt zo ontzettend veel voordelen. Het grootste voordeel is misschien wel dat je zee‘n van tijd bespaart. De plaatselijke supermarkt bezoeken duurt minimaal al gauw 28 minuten. 50% van de bewoners van Leidschendam zou zijn/haar boodschappen sneller willen doen. De klanten die regelmatig komen bij Dirk bezoeken dit filiaal gemiddeld 2,6 maal per week. Online boodschappen kopen kan in minder dan 8 minuten. Profiteer van de boodschappen bezorgservice en en maak veel vrije tijd vrij. Ook hoef je niet langer met bijvoorbeeld de scooter naar de super te reizen.

Een bijkomend voordeel van de boodschappen laten bezorgen doorDirk is het einde van tillen en trekken met kratten en tassen. Het winkelmandje bomvol items zoals boerenbrood, robinsons maar ook tapje wegen bij elkaar al snel 12 kilogram.

Via internet je boodschappen doen bij Dirk! Meer en meer Nederlanders doen hun boodschappen online. De bestedingen aan online boodschappen doen bedragen zo’n 364 miljoen euro. Experts verwachten over 10 jaar dat dit stijgt naar 2,6 miljard euro. Een mooi kenmerk van online boodschappen kopen is dat jij bepaalt waar jij bestelt! Er zijn nog zoveel meer opties dan boodschappen bestellen bij Dirk Leidschendam. Online heb jij het voor het uitzoeken.

Veel grote supers als Spar en zelfs de Pryma laten jou de boodschappen steeds vaker online bestellen. Bij een van de vele online supermarkten kun je dus altijd producten met korting bestellen van merken als La Chouffe en Abee. Profiteer hiervan, en bespaar al gauw 19 euro per week op je boodschappen. Vraag of zoek direct even of je al online boodschappen kunt doen bij Dirk. Is online bestellen geen optie, of bezorgen ze niet bij jou aan huis? Gelukkig is de keuze online enorm qua online supermarkten.

Op de kleintjes letten? Bekijk dan de supermarkt folder van Dirk Leidschendam. Eenvoudig alle aanbiedingen verzameld. Het nadeel is dat ze beperkt geldig zijn. Afgelopen periode zijn er geregeld actie’s geweest als 4+1 gratis. De supermarkt Dirk in Leidschendam heeft geregeld nieuwe actie’s. De folders van Dirk Leidschendam krijg je regelmatig in de brievenbus.Deze aanbiedingen zijn te koop bij de Dirk aan de Burgemeester Sweenslaan 15 weg (2262BN) in Leidschendam. Wil je liever online boodschappen doen dan kan dit ook.

Review van Dirk Leidschendam

De Dirk in Leidschendam wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.4/10, gebaseerd op 82 beoordelingen van gebruikers. Wij horen graag wat jij vindt van deze supermarkt! Schrijf je eigen review over deze supermarkt via het formulier hieronder. Alvast hartelijk dank voor het insturen van jouw ervaringen met de Dirk Leidschendam.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!