logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Jumbo Alphen aan den Rijn

Online bestellen bij Jumbo Alphen aan den Rijn

Handig! Alle informatie over de Jumbo in Alphen aan den Rijn! Nieuwsgierig naar actuele openingstijden, actuele aanbiedingen, of gewoon direct beginnen met online boodschappen doen? Het kan allemaal! Profiteer nu van het gemak van de boodschappen bezorgservice van Jumbo. Op deze pagina lees je alles wat je nodig hebt over de winkels van Jumbo in Alphen aan den Rijn. Je bekijkt hier onder andere aanbiedingen die je niet mag missen, de uiteenlopende openingstijden, en adresgegevens van de Jumbo vestigingen in Alphen aan den Rijn. Bij meer en meer supermarkten kun je ook online je boodschappen bestellen. Steeds meer supers bezorgen al je boodschappen bij je thuis. Oftewel: niet meer ploeteren met de welbekende zware tassen. Alle artikelen aan huis bezorgd wanneer jou dat uitkomt!

Links zie je de huidige Jumbo vestigingen in Alphen aan den Rijn op een kaart weergegeven. Ook handig: Hieronder vind je de actuele adresgegevens van de relevante supers in deze plaats. Zo hoef je niet meer te zoeken: altijd het juiste adres tot je beschikking.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Jumbo supermarkten in Alphen aan den Rijn

Geen tijd voor de supermarkt?
De boodschappen bij jou thuisbezorgd!
Bestel nu online

Bezorgdienst Jumbo Alphen aan den Rijn

Is de Jumbo Alphen aan den Rijn niet open? Of zit je even niet te wachten op een (te) drukke supermarkt waar je lang moet wachten? Profiteer van het gemak van de internet-supermarkt. Doe al je boodschappen via internet en laat de complete order (indien mogelijk) bij je thuis bezorgen door de bezorgdienst van Jumbo. Bij de online supermarkt tref je dezelfde lage prijzen als bij de fysieke winkels. Het kan zijn dat je een paar euro bezorgkosten moet betalen. Relatief veel van de supermarkten in Alphen aan den Rijn leveren al jouw bestelde boodschappen bij je thuis af. Start vandaag nog met boodschappen doen via internet!

[yuzo_related]

Jumbo Alphen aan den Rijn aanbiedingen

De winkel van Jumbo in Alphen aan den Rijn biedt elke week weer de meest waanzinnige aanbiedingen. De wekelijkse aanbiedingen bekijk je online of in de vertrouwde weekfolder. Deze folder wordt normaal gesproken elke week bezorgd. Geen folder gezien? Of check je de Jumbo aanbiedingen liever online? Op de webstek van Jumbo kun je op ieder moment de beste aanbiedingen bekijken. Boodschappen zoals bagageafscheidingsrek, choice en vanzelfsprekend rookworst zijn graag geziene aanbiedingen bij Jumbo Alphen aan den Rijn. Selecteer de link hieronder voor de meest recente aanbiedingen en andere acties.

Bekijk Jumbo Aanbiedingen

Folder Jumbo Alphen aan den Rijn

Zoek jij de folder van Jumbo Alphen aan den Rijn? De folder wordt elke week bezorgd bij de bewoners in en rondom Alphen aan den Rijn. Het kan het geval zijn dat de folder (nog) niet bij jou bezorgd wordt, of dat de folder wellicht niet aangekomen is. Gelukkig is er meer naast de papieren folder. Je kunt de folder van Jumbo makkelijk & snel online raadplegen.

De online folder is voor iedereen toegankelijk. Open de site van Jumbo, op de startpagina vind je de doorgaans direct de folder. Elke week weer vindt je de beste aanbiedingen terug in de (online) folder. Denk hierbij aan producten zoals Rookvlees of Jam van huismerken en a-merken als Panda en Ariel. Selecteer de button hieronder om de welbekende folder van Jumbo Alphen aan den Rijn meteen te bekijken.

Bekijk Jumbo Folder

Openingstijden Jumbo Alphen aan den Rijn

Bekijk hier de actuele openingstijden van Jumbo. Deze zijn namelijk nogal wisselend. Het grootste gedeelte van de Jumbo supers in Alphen aan den Rijn is al vrij vroeg open, vaak al rond 08:00 uur. Wat betreft sluitingstijden: hier zien we meer verschil tussen de supers. De relatief kleine vestigingen van Jumbo sluiten vaak rond etendstijd (rond 6 uur of iets later). De grotere winkels zijn regelmatig open tot 9 uur. In de onderstaande tabel vind je de gemiddelde openingstijden van Jumbo Alphen aan den Rijn. Je wilt natuurlijk niet voor een gesloten deur komen te staan. De huidige openingstijden vind je altijd op de site van Jumbo. Klik op de onderstaande knop voor een compleet overzicht van alle openingstijden van Jumbo. Bijvoorbeeld de tijden van de winkel aan de Herenhof 183, 2402DK in Alphen aan den Rijn.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Jumbo openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Nuttige informatie over Jumbo Alphen aan den Rijn

Wil jij ook dat jouw boodschappen tot in de keuken worden bezorgd door Jumbo? Het biedt ontzettend veel gemak. Een van de grootste voordelen is de tijd die je bespaart. Boodschappen doen kost al snel 33 minuten. 64% van de supermarkt-bezoekers in Alphen aan den Rijn gelooft dat boodschappen doen sneller moet kunnen. De (terugkerende) bezoekers van Jumbo bezoeken deze supermarkt zo’n 2 keer per week. Boodschappen via internet doen kun je al doen in 17 minuten. Laat de koerier al jouw boodschappen thuis bezorgen en bespaar enorm veel tijd, elke week weer. Natuurlijk hoef je dan ook niet meer met bijvoorbeeld de metro naar een filiaal van de super te gaan.

Ook handig: een voordeel van de boodschappen bezorgdienst van Jumbo is: niet meer sjouwen en sleuren met zware boodschappen. Boodschappentassen bomvol (zware) boodschappen als biologisch, Petit en/of talloch hebben zonder dat je er erg in hebt al gauw een gewicht van 10 kilogram.

Via internet je boodschappen doen bij Jumbo! Via internet boodschappen bestellen is hard aan het groeien. De totale uitgaven bij de internet-supermarkt ligt nu rond de 385 miljoen euro. In 2025 moet dit doorgegroeid zijn naar meer dan 3,6 miljard euro. Een fraaie eigenschap van boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt is dat je opeens bij veel meer supers boodschappen kunt bestellen dan alleen Jumbo Alphen aan den Rijn. Online heb je veel meer te kiezen.

Grotere supermarkten als Poiesz Supermarkten of de Coop laten je ook online bestellen. Via een van de vele beschikbare online supermarkten kun je dus aanbiedingen scoren van merken als Campina of Gotan. Door slim te kopen bespaar je al gauw 22 euro op de “standaard” wekelijke boodschappen. Vraag of zoek direct even of je al online boodschappen kunt doen bij Jumbo. Is het onverhoopt niet mogelijk? Dan zijn er (gelukkig) nog genoeg andere supers die wel bij jou bezorgen.

Elke week brengen ze nieuwe folders uit bij de Jumbo Alphen aan den Rijn. Actuele aanbiedingen staan daarin vermeldt. Ze zijn ongeveer een week beschikbaar. Voorbeelden van supermarkt aanbiedingen zijn: 4 halen 2 betalen. De supermarkt Jumbo in Alphen aan den Rijn regelt voor jou unieke actie’s.De folders van Jumbo Alphen aan den Rijn zijn interessant om te bekijken.Deze aanbiedingen leg je in de winkelmandje bij de Jumbo, gelegen aan de Herenhof 183 straat met de postcode (2402DK) te Alphen aan den Rijn. Je kunt er ook voor kiezen om online boodschappen te doen.

Beoordeling van Jumbo Alphen aan den Rijn

De Jumbo in Alphen aan den Rijn wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.4/10, gebaseerd op 248 beoordelingen van gebruikers. Hoe zou jij deze super omschrijven? Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw review in te sturen. Alvast bedankt voor jouw review over de Jumbo Alphen aan den Rijn.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!