Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Jumbo Landsmeer

Online boodschappen bestellen bij Jumbo Landsmeer

Bekijk hier alle informatie over de Jumbo in Landsmeer! Meer weten over de openingstijden, kortingen en aanbiedingen van deze week, of jouw boodschappen gewoon online bestellen? Het kan allemaal! Maak nu gebruik van de handige bezorgdienst van Jumbo. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de winkels van Jumbo in Landsmeer. Je vindt hier onder andere weekaanbiedingen, details over openingstijden, en de locaties van de Jumbo supermarkten in Landsmeer. Handig: Je kunt nu ook snel je boodschappen online doen. Al jouw boodschappen worden netjes bezorgd tot in de keuken. Dus zeg maar dag tegen sjorren met tassen bomvol boodschappen. Alle boodschappen gewoon bij jou thuis bezorgd.

Hiernaast worden de Jumbo filialen in Landsmeer op een kaart weergegeven. Direct hieronder tref je de contactgegevens van de relevante supers in deze plaats. Op die manier heb je in een keer alle juiste data tot je beschikking.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Jumbo supermarkten in Landsmeer

ib3 image
Geen zin om naar de super te gaan?
Laat alles bezorgen aan huis!
Bestel nu online

Bezorgservice Jumbo Landsmeer

Is jouw favoriete Jumbo Landsmeer niet langer geopend? Of maar weinig zin in een drukke, soms overvolle supermarkt? Maak het jezelf eens lekker makkelijk! Bestel al je boodschappen makkelijk & snel online en laat jouw complete bestelling (waar mogelijk) bezorgen door de koerier van Jumbo. Online vindt je dezelfde lage prijzen als in de supermarkten. Vaak betaal je wel een beetje bezorgkosten. Meer en meer supers in Landsmeer hebben al een eigen bezorgservice. Begin vandaag nog met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Jumbo Landsmeer aanbiedingen

Het filiaal van Jumbo in Landsmeer zorgt altijd voor een actueel aanbod met grootse aanbiedingen. Alle aanbiedingen bekijk je online of in de folder, het magazine met alle aanbiedingen. De folder wordt normaal gesproken bij alle huishoudens bezorgd. Is jouw brievenbus overgeslagen? Of check jij de nieuwste Jumbo aanbiedingen liever op het scherm van je telefoon of laptop? Op de website van Jumbo zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Producten als ham, wok en juist ook spaghetti zijn regelmatig te vinden in de aanbieding bij Jumbo Landsmeer. Selecteer de link hieronder voor alle actuele aanbiedingen en prijsverlagingen.

Bekijk Jumbo Aanbiedingen

Folder Jumbo Landsmeer

Geïnteresseerd in de laatste folder van Jumbo Landsmeer? De folder wordt elke week bezorgd bij de bewoners in en rondom Landsmeer. Toch kan het zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of dat de week-folder van de supermarkt simpelweg niet bezorgd wordt. Gelukkig is er meer naast de papieren folder. Je kunt de folder van Jumbo ook online op je gemak bekijken.

De online folder is voor iedereen toegankelijk. Open de site van Jumbo, hier tref je doorgaans de folder van deze week. Zoals je wellicht weet, elke week vind je weer scherpe aanbiedingen in de folder. Bijvoorbeeld artikelen als Frites/patat en Enveloppen van grote merken als Natrena en Yiaourti. Klik direct op de onderstaande button om de folder van deze week van Jumbo Landsmeer direct te openen vanaf je PC of smartphone.

Bekijk Jumbo Folder

Openingstijden Jumbo Landsmeer

Bekijk hier de actuele openingstijden van Jumbo. Deze zijn namelijk nogal wisselend. Het grootste deel van de Jumbo vestigingen in Landsmeer is al toegankelijk vanaf 8 uur ‘s ochtends. Maar let op: sluitingstijden wisselen nogal. De wat kleinere supermarkten van Jumbo gaan dicht rond 5 uur of 6 uur. Overdag geen tijd om boodschappen te doen? Grote supers sluiten pas rond 9 of 10 uur. In het schema hieronder vind je de algemene openingstijden van Jumbo Landsmeer. Je wilt natuurlijk niet voor een gesloten deur komen te staan. Tip: De meest recente/kloppende openingstijden bekijk je altijd op de site van Jumbo. Klik op de link onder de openingstijden voor handige informatie en data over openingstijden van Jumbo. Bijvoorbeeld de welbekende supermarkt aan de Nieuwe Gouw 3, 1121GW in Landsmeer.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Jumbo openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Goed om te weten over Jumbo Landsmeer

Hoe handig is dat? Al jouw boodschappen thuisbezorgd door Jumbo? Het is ideaal voor iedereen die houdt van wat gemak. Ten eerste scheelt het veel tijd. Boodschappen doen kost al snel 34 minuten. 75% van de supermarkt-bezoekers in Landsmeer zou zijn/haar boodschappen sneller willen doen. De (terugkerende) bezoekers van Jumbo bezoeken de winkel ongeveer 2,3 keer per week. Online je boodschappen bestellen gebeurt al in 10 minuten. Zorg dat je boodschappen bezorgd worden bij je thuis en en maak veel vrije tijd vrij. Daarnaast hoef je niet langer met bijv. de trein naar jouw favoriete supermarkt te reizen.

Een grote meerwaarde van de boodschappen bij je thuisbezorgd door Jumbo houdt in dat je niet meer hoeft te sjorren met zware boodschappentassen. Tassen en zakken afgeladen met supermarkt-producten zoals mozzarella, kook en pies wegen gemiddeld al gauw 27 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Jumbo! Een groeiend aantal consumenten doet boodschappen online. Alle Nederlanders bij elkaar besteden nu jaarlijks ongeveer 423 miljoen euro. Over een jaar of 10 is dit naar alle waarschijnlijkheid ruim Û2,7 miljard euro. Een relevant voordeel van via internet je boodschappen bestellen is dat je niet beperkt bent tot online boodschappen bestellen bij Jumbo Landsmeer. Via het internet heb je simpelweg meer keuze.

De bekende ketens als PLUS en Pryma hebben in veel gevallen al een online supermarkt waar je kunt bestellen. Online bestel je dus altijd de beste aanbiedingen van (A)-merken als Raak of Mona. Doe je voordeel met deze aanbiedingen en bespaar al gauw 29 euro per week. Daar kun je leuke andere dingen mee doen. Dus zoek als de wiedeweerga uit of je al online boodschappen kunt bestellen bij Jumbo. Is het daar te duur? Of wordt er niet bij jou bezorgd? Gelukkig is de keuze online enorm qua online supermarkten.

Elke week vind je een nieuwe supermarkt folder bij de Jumbo Landsmeer. De aanbiedingen hierin zijn actueel. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. In het verleden kon je profiteren van o.a. 2 halen 1 betalen. De supermarkt Jumbo in Landsmeer krijgt elke week nieuwe actie’s. Folders van Jumbo Landsmeer zijn ook online te raadplegen.De aanbiedingen kun je aanschaffen bij de Jumbo, gelegen aan de Nieuwe Gouw 3 weg met postcode (1121GW) te Landsmeer. Iets nieuws proberen? Check dan de online boodschappen doen optie!

Schrijf een review over Jumbo Landsmeer

De Jumbo in Landsmeer wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.7/10, gebaseerd op 258 beoordelingen van gebruikers. Heb jij ervaringen met deze supermarkt die je wilt delen? Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Help ons verder met deze site, en deel jouw ervaringen met de Jumbo Landsmeer.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!