Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Dirk Leiden

Online boodschappen doen bij Dirk Leiden

Lees hier alles over de Dirk in Leiden! Aanvullende informatie nodig over onder andere openingstijden, acties/aanbiedingen, of direct beginnen met online boodschappen doen? Het kan allemaal! Laat nu je boodschappen bezorgen door Dirk. Op deze pagina doe je meer kennis op van de filialen van Dirk in Leiden. Hier bekijk je onder andere informatie over huidige folders, openingstijden, en adresgegevens (straatnaam/postcode) van de Dirk supermarkten in Leiden. Bij veel supermarkten kun je nu ook eenvoudig & snel online boodschappen doen. Al jouw boodschappen worden netjes bezorgd tot in de keuken. Oftewel: niet meer lopen met loodzware boodschappentassen. Maar alles netjes bij jou bezorgd.

Hiernaast zie je de Dirk filialen in Leiden op een kaart weergegeven. Ook handig: Hieronder vind je de actuele adresgegevens van de relevante supers in deze plaats. Sla het op als favoriet. Zo heb je altijd de juiste gegevens tot je beschikking.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Dirk supermarkten in Leiden

ib3 image
Supermarkt niet open, of weinig zin?
Laat je boodschappen thuis bezorgen!
Online bestellen

Bezorgservice Dirk Leiden

Is de Dirk Leiden gesloten? Of wellicht heb je even geen zin in een supermarkt met lange rijen voor de kassa? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Doe alle benodigde boodschappen nu eenvoudig online en laat jouw complete bestelling (waar mogelijk) gewoon bij jou bezorgen aan huis door Dirk. Online vindt je dezelfde aanbiedingen en lage prijzen als in de supermarkten. Voor het inpakken en bezorgen van de order wordt een kleine vergoeding gerekend. Het is al lang geen hype meer: Veel supers in Leiden bieden al enige tijd een persoonlijke bezorgdienst. Bestel je boodschappen nu direct via internet!

[yuzo_related]

Dirk Leiden aanbiedingen

De supermarkt van Dirk in Leiden heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. De wekelijkse aanbiedingen bekijk je online of in de folder, het magazine met alle aanbiedingen. De folder wordt elke week huis-aan-huis verspreid. Is de folder deze week niet bij jou aangekomen? Of verken jij de laatste Dirk aanbiedingen graag via internet? Op de site van Dirk zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Artikelen als Wasa, beemster of pinot grigio zijn graag geziene aanbiedingen bij Dirk Leiden. Selecteer de link hieronder voor de beste aanbiedingen en prijsverlagingen.

Bekijk Dirk Aanbiedingen

Folder Dirk Leiden

Nieuwsgierig naar de meest recente folder van Dirk Leiden? De folder wordt normaal gesproken bezorgd bij alle inwoners van Leiden. Het kan het geval zijn dat de folder (nog) niet bij jou bezorgd wordt, of dat de folder met daarin de aanbiedingen niet in jouw brievenbus beland is. Dat is geen ramp, je kunt de folder van Dirk op je gemak via internet bekijken.

Dit werkt heel simpel. Je opent de website van Dirk en klik op het kopje “folder”. In de folder tref je allerlei aantrekkelijke aanbiedingen. Bekende voorbeelden zijn boodschappen als Rundersaucijs en/of Hamlap van bekende merken als Queens of Van Dijk. Selecteer de onderstaande button om de juiste folder van Dirk Leiden meteen op je gemak in te zien.

Bekijk Dirk Folders

Openingstijden Dirk Leiden

Veel mensen zijn benieuwd naar de actuele openingstijden van Dirk. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. Het meerendeel van de Dirk vestigingen in Leiden is al toegankelijk vanaf 8 uur ‘s ochtends. Wat betreft sluitingstijden: hier zien we meer verschil tussen de supers. De verhoudingsgewijs lokale/kleine supers van Dirk sluiten de deuren vaak al rond 6. Grotere vestigingen zijn vaak wel open tot 9 of 10 uur. Hieronder vind je de globale openingstijden van Dirk Leiden. Het is zonde als je voor niets afreist naar een supermarkt. De huidige openingstijden vind je altijd op de site van Dirk. Of klik op de button hieronder voor uitgebreide informatie over de openingstijden van Dirk. Bijvoorbeeld die van de vestiging aan de Stevensbloem 173, 2331JC te Leiden.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Dirk Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Bekijk extra info over Dirk Leiden

Wil jij ook dat jouw boodschappen tot in de keuken worden bezorgd door Dirk? Thuisbezorging van boodschappen biedt zo ontzettend veel voordelen. Een van de grootste voordelen is de tijd die je bespaart. Het doen van boodschappen kost al snel 20 minuten. 71% van de supermarkt-bezoekers in Leiden vindt dat boodschappen erg veel tijd in beslag neemt. De (terugkerende) bezoekers van Dirk bezoeken de supermarkt gemiddeld 2,2 maal per week. Je boodschappen online bestellen doe je soms in minder dan 11 minuten. Laat de boodschappen aan huis bezorgen en ervaar zelf hoeveel tijd je bespaart. Bovendien hoef je niet meer met bijvoorbeeld de scooter naar de supermarkt af te reizen.

Een belangrijke meerwaarde van de boodschappen bezorg service van Dirk is dat je je niet meer druk hoeft te maken over sjorren met zware boodschappentassen. Tassen en zakken afgeladen met boodschappen zoals milk, Bouillon en artikelen uit de categorie slammers hebben zonder dat je er erg in hebt al gauw een gewicht van 11 kilogram.

Online je boodschappen bestellen bij Dirk! Een groeiend aantal consumenten doet boodschappen online. De bestedingen aan online boodschappen doen bedragen zo’n 393 miljoen euro. In 2025 houdt men rekening met een totale omzet van Û2,8 miljard euro. Een relevant voordeel van online boodschappen kopen is dat jij bepaalt waar jij bestelt! Er zijn nog zoveel meer opties dan boodschappen bestellen bij Dirk Leiden. Hoe dat precies werkt? Online is de keuze gewoon groter.

Steeds meer grote supermarkten als MCD en bovendien de PLUS bieden ook een speciale online webshop. Online heb je dus keuze uit veel aanbiedingen van merken als Drum of Keurslager. Maak gebruik van deze aanbiedingen en bespaar ruim 27 euro op de boodschappen die je elke week koopt. Ga eens na of je al boodschappen online kunt bestellen bij Dirk. Wordt er niet bij jou bezorgd, of is online boodschappen doen Ÿberhaupt niet mogelijk? Wat betreft online supermarkten is de keuze enorm.

De supermarkt folders bevatten wekelijks nieuwe deals bij de Dirk Leiden. Hierin vind je diverse aanbiedingen. Meestal zijn ze na een week weer verlopen.Er zijn veel klanten die gebruik maken van bijv. de 45% korting op een product. De supermarkt Dirk in Leiden wisselt veelvuldig van actie’s. Folders van Dirk Leiden zijn interessant om te bekijken.Deze aanbiedingen leg je in de winkelmandje bij de Dirk aan de Stevensbloem 173 straat met de postcode (2331JC) in Leiden. Natuurlijk kun je ook via internet de boodschappen doen.

Review van Dirk Leiden

De Dirk in Leiden wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.8/10, gebaseerd op 90 beoordelingen van gebruikers. Wat vind jij persoonlijk van deze supermarkt? Geef je mening via het formulier hieronder. Bedankt voor het inzenden van jouw mening over de Dirk Leiden.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!