COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service

Dirk Amersfoort

Online boodschappen doen bij Dirk Amersfoort

Lees hier alles over de Dirk in Amersfoort! Nieuwsgierig naar actuele openingstijden, aanbiedingen en kortingsacties, of gewoon direct beginnen met online boodschappen doen? Hier lees je alles wat je nodig hebt. Bestel online en ontdek de handige boodschappen bezorgservice van Dirk. Hier lees je uiteenlopende informatie over de winkels van Dirk in Amersfoort. Hier bekijk je onder andere informatie over de beste aanbiedingen uit de wekelijkse folder, info over openingstijden, en de huidige adresgegevens van de Dirk filialen in Amersfoort. Bij een groeiend aantal supers kun je nu ook via internet je bestelling doorgeven. De supermarkten bezorgen jouw bestelling bij jou aan huis. Oftewel: niet meer ploeteren met onhandige en zware tassen. Integendeel: Alle boodschappen bij jou aan huis bezorgd.

Links zie je de verschillende Dirk vestigingen in Amersfoort in een kaartje gepresenteerd. Hieronder vind je de adressen van de verschillende filialen. Zo heb jij altijd de juiste adressen binnen bereik.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Dirk supermarkten in Amersfoort

ib3 image
Supermarkt niet open, of weinig zin?
Laat je boodschappen thuis bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgservice Dirk Amersfoort

Is jouw favoriete Dirk Amersfoort niet langer geopend? Of ben je even niet in the mood voor een supermarkt waar je veel moet wachten? Maak het jezelf eens lekker makkelijk! Bestel al je boodschappen makkelijk & snel online en laat de boodschappen (als het kan) gewoon bij jou bezorgen aan huis door Dirk. Bij de online-supermarkt zijn de prijzen altijd net zo scherp als in de traditionele supermarkt. Houd wel rekening mee met servicekosten van zo’n 3 tot 5 euro. Opvallend: een groeiend aantal supers in Amersfoort doen aan thuisbezorging van boodschappen. Bestel je boodschappen nu direct via internet!

[yuzo_related]

Dirk Amersfoort aanbiedingen

Het filiaal van Dirk in Amersfoort heeft altijd scherpe aanbiedingen. Alle acties en aanbiedingen zijn online te vinden en ook in de folder. De folder vindt je elke week weer in je brievenbus. Folder niet ontvangen? Of bekijk je de Dirk aanbiedingen het liefst via je PC of mobiel? Binnen de website van Dirk zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Items als Partysauzen, people en uiteraard ook speculoos zijn relatief vaak in de aanbieding bij Dirk Amersfoort. Klik op de knop hieronder voor de wekelijske aanbiedingen van deze week.

Bekijk Dirk Aanbiedingen

Folder Dirk Amersfoort

Zoek jij de meest recente folder van Dirk Amersfoort? Deze folder wordt huis-aan-huis bezorgd bij de meeste inwoners van Amersfoort. Helaas gebeurt het soms dat de bezorger niet in jouw wijk of buurt bezorgt, of dat de supermarkt-folder niet aangekomen is. Er zijn meer manieren om aanbiedingen te checken. Je kunt de folder van Dirk tegenwoordig ook op een digitale manier inzien.

Hoe dit werkt? Zeer eenvoudig! Open de website van Dirk en selecteer hier het item “folder”. In deze (digitale) folder vind je elke week een wisselend aanbod met aanbiedingen. Bijvoorbeeld artikelen als Schoonmaakmiddelen en ook Filet Americain van huismerken en a-merken als Westmalle of Yakso. Selecteer de button hieronder om de actuele folder van Dirk Amersfoort meteen te bekijken.

Bekijk Dirk Folders

Openingstijden Dirk Amersfoort

Ontdek de juiste openingstijden van Dirk. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. De meeste Dirk filialen in Amersfoort is al geopend vanaf een uur of 8. Het is handig om te weten dat het beleid qua sluitingstijden erg verschilt. De “kleine” supers van Dirk sluiten vaak rond etendstijd (rond 6 uur of iets later). Aan de andere kant: Grotere XL-supermarkten sluiten soms pas rond 9 of 10 uur. Hieronder vind je de globale openingstijden van Dirk Amersfoort. Voorkom teleurstellingen van een dichte deur. De meest recente (en dus juiste) openingstijden bekijk je op de site van Dirk. Selecteer de button onder de tabel voor meer informatie over de openingstijden van Dirk. Bijvoorbeeld de welbekende supermarkt aan de Groningerstraat 166, 3812EG in Amersfoort.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Dirk Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Bekijk extra info over Dirk Amersfoort

Wil jij het gemak ontdekken van de boodschappen bezorgdienst van Dirk? Het levert je veel voordelen op. Allereerst is het tijdbesparend! Een tripje naar de supermarkt kost al snel 36 minuten. 65% van inwoners in en nabij Amersfoort is van mening dat boodschappen doen veel tijd kost. De consumenten die regelmatig terugkomen bij Dirk bezoeken de winkel ongeveer 2 keer per week. Online boodschappen doen doe je soms in minder dan 12 minuten. Zorg dat je boodschappen worden thuisbezorgd en bespaar al gauw een uur tijd. Verder hoef jij niet langer met bijv. de brommer naar de super te reizen.

Een ander voordeel van de boodschappen laten bezorgen doorDirk komt neer op het volgende: niet langer sjouwen en sleuren met zware boodschappen. Plastic tassen en kratten boordevol populaire boodschappen zoals Koopmans, malt en Mandarijn kunnen al gauw meer wegen dan 20 kilogram.

Via internet je boodschappen doen bij Dirk! Steeds meer supermarkt-bezoekers bestellen online. De bestedingen aan online boodschappen doen bedragen zo’n 359 miljoen euro. In 2025 bedraagt dit waarschijnlijk al 3,8 miljard euro. Een groot pluspunt van online boodschappen kopen is dat de mogelijkheden ongekend zijn. Er is veel meer dan alleen boodschappen bestellen bij Dirk Amersfoort. Online is de keuze enorm.

Veel grote supers als Pakgro plus de Pakgro laten jou de boodschappen steeds vaker online bestellen. Online heb je dus keuze uit veel aanbiedingen van merken als Maoam en Ricola. Maak hier gebruik van en bespaar ruim 10 euro per week aan boodschappen. Ga eens na of je al boodschappen online kunt bestellen bij Dirk. Kun je hier je boodschappen nog niet online doen en laten bezorgen? Ontdek dan is een van de vele online supermarkten die wel bezorgen bij jou.

Let je op de centen? Check dan de wekelijkse supermarkt folder van Dirk Amersfoort. Eenvoudig alle aanbiedingen verzameld. Wees er snel bij in verband met de geldigheid.Neem bijvoorbeeld de populaire actie voor 2 halen 1 betalen. De supermarkt Dirk in Amersfoort regelt voor jou unieke actie’s.Folders van Dirk Amersfoort staan boordevol kortingpakkers.De aanbiedingen kun je aanschaffen bij de Dirk aan de Groningerstraat 166 straat met de postcode (3812EG) te Amersfoort. Natuurlijk kun je ook via internet de boodschappen doen.

Schrijf een review over Dirk Amersfoort

De Dirk in Amersfoort wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.7/10, gebaseerd op 173 beoordelingen van gebruikers. Heb jij ervaringen met deze supermarkt die je wilt delen? Via het onderstaande reactieformulier kun je jouw eigen mening delen. Help ons verder met deze site, en deel jouw ervaringen met de Dirk Amersfoort.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!