Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Dirk Schiedam

Online boodschappen bestellen bij Dirk Schiedam

Check hier alle benodigde informatie over de Dirk in Schiedam! Meer weten over de openingstijden, acties/aanbiedingen, of meteen online je boodschappen doen? Alle informatie lees je hier! Geniet nu van de boodschappen bezorgdienst van Dirk. Op deze pagina vind je alle nuttige informatie over de winkels van Dirk in Schiedam. Hier lees je onder meer over aanbiedingen die je niet mag missen, details over openingstijden, en de huidige adresgegevens van de Dirk supermarkten in Schiedam. Bij meer en meer supermarkten kun je ook online je boodschappen bestellen. De supermarkt pakt je boodschappen in en zorgt dat alles wordt bezorgd. Je hoort het goed: niet langer zeulen met loodzware boodschappentassen. Alle producten worden gewoon bij jou bezorgd wanneer jij dat wil

Links zie je de verschillende Dirk supermarkten in Schiedam overzichtelijk weergegeven. Scroll iets verder voor de straatnaam + postcode van de verschillende filialen. Zo heb je altijd de juiste gegevens online beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Dirk supermarkten in Schiedam

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
Alles makkelijk & snel aan huis bezorgd!
Online bestellen

Bezorgservice Dirk Schiedam

Is jouw favoriete Dirk Schiedam al gesloten? Of ben je even niet in the mood voor een massale supermarkt? Maak het jezelf eens lekker makkelijk! Bestel al je boodschappen makkelijk & snel online en laat jouw complete bestelling (waar mogelijk) lekker makkelijk bij jou thuisbezorgen door Dirk. Online vindt je dezelfde lage prijzen als in de “ouderwetse” supermarkten. Er kunnen wel servicekosten in rekening worden gebracht. Steeds meer supermarkten in Schiedam bezorgen jouw boodschappen al een tijdje thuis. Bestel direct online!

[yuzo_related]

Dirk Schiedam aanbiedingen

De super van Dirk in Schiedam zorgt altijd voor een actueel aanbod met grootse aanbiedingen. Alle aanbiedingen bekijk je online of in de weekfolder die je in de brievenbus ontvangt. Als je geen Nee-sticker hebt, wordt deze wekelijks bij jou bezorgd. Heeft de bezorger jou overgeslagen? Of bekijk je de Dirk aanbiedingen het liefst via je PC of mobiel? Binnen de website van Dirk vindt je 24/7 alle actuele aanbiedingen. Artikelen zoals slammers energy, C1000 Riblappen en natuurlijk producten uit de categorie donut vind je vaak in de aanbieding bij Dirk Schiedam. Klik hieronder voor de beste aanbiedingen en kortingsacties.

Bekijk Dirk Aanbiedingen

Folder Dirk Schiedam

Nieuwsgierig naar de meest recente folder van Dirk Schiedam? De folder wordt elke week bezorgd bij de bewoners in en rondom Schiedam. Het kan het geval zijn dat de folder (nog) niet bij jou bezorgd wordt, of dat de supermarkt-folder vergeten is door de postbode. De fysieke folder is niet de enige optie. Je kunt de folder van Dirk ook via internet bekijken.

Hiervoor open je de website van Dirk, normaal gesproken tref je de folder direct op de homepage aan. Zoals je wellicht weet, elke week vind je weer scherpe aanbiedingen in de folder. Hierbij kun je denken aan boodschappen als Muisjes of Kipnugget van grote merken als M&M’s of Tic Tac. Selecteer de onderstaande button om de folder van deze week van Dirk Schiedam direct in te zien.

Bekijk Dirk Folders

Openingstijden Dirk Schiedam

Altijd handig: De actuele openingstijden van Dirk. Deze vari‘ren per filiaal. De meeste Dirk supers in Schiedam is al toegankelijk vanaf 8 uur ‘s ochtends. Echter, de sluitingstijd wisselt enorm. De betrekkelijk kleine supermarkten van Dirk zijn rond 6 uur in de avond vaak al gesloten. De grote (XL)-supermarkten zijn soms wel open tot 9 uur. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van Dirk Schiedam. Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan. Actuele openingstijden kun je altijd bekijken op de website van Dirk. Klik op de onderstaande knop en controleer de huidige openingstijden van Dirk. Je kunt denken aan de winkel aan de Laan van Bol’Es 13, 3122AE te Schiedam.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Dirk Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Handige informatie Dirk Schiedam

Je boodschappen laten thuisbezorgen door Dirk? Het biedt tal van voordelen! Het levert je een boel tijdwinst op. Het doen van boodschappen kost al snel 28 minuten. 68% van de supermarkt-bezoekers in en nabij Schiedam gelooft dat boodschappen doen sneller moet kunnen. Klanten van Dirk bezoeken de winkel ongeveer 1,8 maal op weekbasis. Boodschappen doen in een webshop doe je soms in minder dan 5 minuten. Profiteer van de boodschappen bezorgservice en bespaar enorm veel tijd, elke week weer. Ook hoef je niet langer met bijv. de metro naar de super te reizen.

Een grote meerwaarde van de boodschappen thuisbezorgd door Dirk is dat je je niet meer druk hoeft te maken over sjorren met zware boodschappentassen. Het winkelmandje bomvol artikelen als gijs, Actimel en boodschappen uit de categorie Beckers snacks wegen bij elkaar al snel 22 kilogram.

Boodschappen doen in de online shop van Dirk! Online boodschappen doen is een belangrijke trend. De uitgaven zijn hard groeiende. Op dit moment spenderen we nabij 425 miljoen euro. De verwachting is dat dit over 10 jaar ruim 2,5 miljard euro. Een groot pluspunt van online boodschappen bestellen is dat er meer is dan alleen boodschappen bestellen bij Dirk Schiedam. Via het internet heb je simpelweg meer keuze.

De bekende ketens als Jumbo plus de Jumbo laten je ook online bestellen. Online heb je dus keuze uit veel aanbiedingen van merken als King of Erbens Natuurijs. Door hier slim gebruik van te maken bespaar je al snel 38 euro per week. Daar kun je leuke andere dingen mee doen. Controleer direct of je online boodschappen kunt bestellen bij Dirk. Is het daar te duur? Of wordt er niet bij jou bezorgd? Bestel dan bij 1 van de vele andere online supermarkten.

Elke week vind je een nieuwe supermarkt folder bij de Dirk Schiedam. Je vind daarin alle actuele kortingen. Deze zijn doorgaans 7 dagen geldig. Voorbeelden van supermarkt aanbiedingen zijn: 2+1 gratis. De supermarkt Dirk in Schiedam krijgt elke week nieuwe actie’s. Folders van Dirk Schiedam staan boordevol kortingpakkers.Profiteren van deze aanbiedingen kan direct bij de Dirk aan de Laan van Bol’Es 13 straat met de postcode (3122AE) in Schiedam. Overigens is online boodschappen doen ook mogelijk.

Beoordeling van Dirk Schiedam

De Dirk in Schiedam wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.6/10, gebaseerd op 286 beoordelingen van gebruikers. Heb jij ervaringen met deze supermarkt die je wilt delen? Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw review in te sturen. Help ons verder met deze site, en deel jouw ervaringen met de Dirk Schiedam.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!