Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Lidl Eindhoven

Online boodschappen bestellen bij Lidl Eindhoven

Lees hier alles over de Lidl in Eindhoven! Op zoek naar informatie over openingstijden, kortingen en aanbiedingen, of meteen online je boodschappen doen? Hier lees je alles wat je nodig hebt. Meer en meer mensen gebruiken hen. Profiteer nu ook van de boodschappen bezorgdienst van Lidl. Hier vind je meer gegevens over de winkels van Lidl in Eindhoven. Je leest hier bijvoorbeeld over actuele aanbiedingen, openingstijden, en de huidige adresgegevens van de Lidl filialen in Eindhoven. Wist je dat je nu ook je boodschappen online kunt doen? Al jouw boodschappen worden netjes bezorgd tot in de keuken. Het einde van sjorren met bomvolle boodschappentassen. Alle boodschappen gewoon bij jou thuis bezorgd.

Aan de linkerkant zie je de Lidl winkels in Eindhoven in een kaartje gepresenteerd. Direct hieronder tref je de contactgegevens van de supermarkt(en) in deze plaats. Op deze manier heb je altijd het juiste adres bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Lidl supermarkten in Eindhoven

ib3 image
Geen zin een super te bezoeken?
De boodschappen bij jou thuisbezorgd!
Bestel nu online

Bezorgservice Lidl Eindhoven

Is de Lidl Eindhoven momenteel niet open? Of misschien gewoon even geen trek in een drukbezochte supermarkt? Maak kennis met de online supermarkt. Bestel jouw boodschappen comfortabel en snel online en laat alle artikelen (als het kan) bezorgen bij jou thuis door de bezorgdienst van Lidl. Goed om te weten: Online zie je vrijwel altijd net zulke lage prijzen als bij de “normale” supermarkten. Veel supermarken rekenen nog wel een kleine bijdrage voor de bezorging. Relatief veel van de supermarkten in Eindhoven leveren al jouw bestelde boodschappen bij je thuis af. Ontdek nu het gemak van online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Lidl Eindhoven aanbiedingen

De super van Lidl in Eindhoven biedt voortdurend de beste aanbiedingen. Deze worden gedeeld via de website maar ook in de bekende weekfolder. Als je geen Nee-sticker hebt, wordt deze wekelijks bij jou bezorgd. Heeft de bezorger jou overgeslagen? Of bekijk jij de wekelijkse Lidl aanbiedingen liever online? Op de webstek van Lidl zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Boodschappen als Hero, laarzen en juist ook Soesjes zijn vaak in de aanbieding bij Lidl Eindhoven. Nieuwsgierig? Klik op de knop hieronder voor alle actuele aanbiedingen en kortingen.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Eindhoven

Op zoek naar de meest recente folder van Lidl Eindhoven? Deze folder valt standaard in de brievenbus van inwoners van Eindhoven. Het kan zo zijn dat de folder bij jou niet bezorgd wordt, of dat de folder wellicht onbedoeld bij het afval komt. Dat is geen ramp, je kunt de folder van Lidl vandaag de dag ook eenvoudig online nalezen.

Hoe dit werkt? Zeer eenvoudig! Open de website van Lidl en selecteer hier het item “folder”. In de wekelijkse folder tref je van alles aan. Hierbij kun je denken aan boodschappen als Olie en Hamlap van grote merken als Theunisse of Oatly. Selecteer de onderstaande link om de aanbiedingen, verzameld in de folder van Lidl Eindhoven meteen op je gemak in te zien.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Eindhoven

Check hier de actuele openingstijden van Lidl. De openingstijden zijn per filiaal verschillend. Het meerendeel van de Lidl winkels in Eindhoven gaat open om 8 uur ‘s morgens. Wat betreft sluitingstijden: hier zien we meer verschil tussen de supers. De betrekkelijk kleine supermarkten van Lidl sluiten de deuren vaak al rond 6. Doe je liever boodschappen in de avond? De XL-supers sluiten pas rond 9 – 10 uur. Hieronder vind je de globale openingstijden van Lidl Eindhoven. Let op: openingstijden wisselen nogal eens. Tip: De meest recente/kloppende openingstijden bekijk je altijd op de site van Lidl. Selecteer de button hieronder voor meer informatie over de openingstijden van Lidl. Denk bijvoorbeeld aan de vestiging aan de Meerplein 71, 5658LL te Eindhoven.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Handige informatie Lidl Eindhoven

Lijkt het jou wel wat? Al jouw boodschappen laten bezorgen door Lidl? Het biedt ontzettend veel gemak. Ten eerste scheelt het veel tijd. Boodschappen doen in de supermarkt duurt minimaal al gauw 34 minuten. 50% van de supermarkt-bezoekers in en nabij Eindhoven vindt dat boodschappen erg veel tijd in beslag neemt. De vaste klanten van Lidl bezoeken de winkel ongeveer 2,4 maal op weekbasis. Boodschappen via internet doen doe je soms in minder dan 10 minuten. Zorg dat je boodschappen worden thuisbezorgd en en maak veel vrije tijd vrij. Verder hoef jij niet langer met bijv. de tram richting de supermarkt te gaan.

Een grote meerwaarde van de boodschappen bezorgdienst van Lidl komt neer op het volgende: niet langer sjorren en ploeteren met zware tassen. Plastic tassen en kratten boordevol populaire boodschappen zoals Broccoli, spare rib en natuurlijk producten uit de categorie varkensfilet hebben al gauw een gewicht van 25 kilogram.

Je boodschappen via internet bestellen bij Lidl! Een groeiend aantal consumenten doet boodschappen online. De bestedingen aan online boodschappen doen bedragen zo’n 340 miljoen euro. In 2025 bedraagt dit waarschijnlijk al 3,8 miljard euro. Een mooi kenmerk van online boodschappen doen is dat er opeens veel meer mogelijkheden zijn. Je “hoeft” niet je boodschappen te bestellen bij Lidl Eindhoven. Online heb je veel meer te kiezen.

Grotere supermarkten als PLUS en tevens de Boni hebben ook een webshop. Via een van de vele beschikbare online supermarkten kun je dus aanbiedingen scoren van merken als Valess en Obento. Door hier slim gebruik van te maken bespaar je al snel 25 euro per week bij de supermarkt. Check nu meteen of je online boodschappen kunt doen bij Lidl. Is online bestellen geen optie, of bezorgen ze niet bij jou aan huis? Probeer dan een andere online supermarkt.

Supermarkt folders worden elke week vernieuwd bij de Lidl Eindhoven. Bekijk daarin de recente aanbiedingen. Deze zijn doorgaans 7 dagen geldig. Veel mensen komen naar deze winkel voor de 2 halen 1 betalen. De supermarkt Lidl in Eindhoven heeft voor jou de beste actie’s. De folders van Lidl Eindhoven krijg je regelmatig in de brievenbus.Deze aanbiedingen zijn te koop bij de Lidl, gevestigd aan de Meerplein 71 weg (5658LL) te Eindhoven. Wil je liever online boodschappen doen dan kan dit ook.

Beoordeel Lidl Eindhoven

De Lidl in Eindhoven wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.9/10, gebaseerd op 158 beoordelingen van gebruikers. Heb jij ervaringen met deze supermarkt die je wilt delen? Laat je beoordeling achter via het onderstaande formulier. Alvast hartelijk dank voor het insturen van jouw ervaringen met de Lidl Eindhoven.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!