logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
  • Minimaal €50
  • 32.000+
logo-albert-heijn
  • Beste aanbiedingen
  • Vanaf €4,95
  • Minimaal €50
  • 27.000+
logo-plus
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €6,00
  • Minimaal €25
  • 20.000+
butlon
  • Top bezorging
  • Vanaf €6,95
  • Minimaal €50
  • 2.000+

Lidl Neede

Online bestellen bij Lidl Neede

Lees hier alles over de Lidl in Neede! Nieuwsgierig naar actuele openingstijden, kortingen en aanbiedingen, of gewoon direct beginnen met online boodschappen doen? Je vindt er hier alle informatie over. Maak nu gebruik van de handige bezorgdienst van Lidl. Hier lees je uiteenlopende informatie over de vestigingen van Lidl in Neede. Je vindt hier onder andere de beste aanbiedingen uit de wekelijkse folder, meer info over openingstijden, en specifieke contactgegevens van de Lidl winkels in Neede. Bij veel supermarkten kun je nu ook eenvoudig & snel online boodschappen doen. De supermarkten bezorgen jouw bestelling bij jou aan huis. Dat betekent: niet langer tillen met de welbekende zware tassen. Alle boodschappen geleverd waar en wanneer jij dat wil!

Aan de andere kant zie je de Lidl vestigingen in Neede op een overzichtelijke manier. Direct hieronder tref je de contactgegevens van de relevante supers in deze plaats. Op die manier heb je in een keer alle juiste data binnen bereik.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Lidl supermarkten in Neede

Supermarkt gesloten, of geen zin?
Vandaag besteld = morgen bezorgd aan huis!
Bestel nu online

Bezorgservice Lidl Neede

Is de winkel Lidl Neede momenteel niet open? Of wellicht heb je even geen zin in een (te) drukke supermarkt waar je lang moet wachten? Ontdek de mogelijkheden van de internet-supermarkt. Koop al jouw noodzakelijke boodschappen nu online en laat de producten (indien mogelijk) aan huis bezorgen door de bezorgservice van Lidl. Via internet zijn de prijzen net zo laag als in de traditionele supermarkt. Wel worden er (bij kleinere orders) servicekosten in rekening gebracht. Goed nieuws! Steeds meer supermarkten in Neede doen al aan thuisbezorging van boodschappen. Bestel vandaag nog je boodschappen online!

[yuzo_related]

Lidl Neede aanbiedingen

De supermarkt van Lidl in Neede heeft elke week een gevarieerd aanbod met speciale aanbiedingen. Deze worden gedeeld via de website of gewoon in de ouderwetse folder. De folder wordt elke week huis-aan-huis verspreid. Heeft de bezorger jou overgeslagen? Of bekijk jij de wekelijkse Lidl aanbiedingen liever op het scherm van je telefoon of laptop? Op de veelgeprezen website van Lidl vindt je altijd de meest actuele aanbiedingen. Boodschappen als allesreiniger, htt en ook producten uit de categorie spaghetti zijn regelmatig te vinden in de aanbieding bij Lidl Neede. Meer weten? Selecteer de button hieronder voor een volledig overzicht met alle aanbiedingen en kortingsacties.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Neede

Geïnteresseerd in de laatste folder van Lidl Neede? Deze bekende folder valt wekelijks in de bus van consumenten in en nabij Neede. Het kan het geval zijn dat de folder (nog) niet bij jou bezorgd wordt, of dat de folder met daarin de aanbiedingen niet in jouw brievenbus beland is. Daarom is het goed om te weten: Je kunt de folder van Lidl eenvoudig online bekijken.

Dit werkt heel simpel. Je opent de website van Lidl, daar vind je altijd de actuele folder. In de wekelijkse folder tref je van alles aan. Denk bijvoorbeeld aan producten als Biefstuk en ook Kruiden van grote merken als King en Zespri. Klik op de link hieronder om de actuele folder van Lidl Neede meteen tevoorschijn te halen op je beeldscherm.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Neede

Ontdek meteen de juiste openingstijden van Lidl. Elk filiaal hanteert vaak weer zijn eigen openingstijden. Het grootste deel van de Lidl filialen in Neede is al open voor publiek vanaf een uur of 8 in de ochtend. Qua sluitingstijd zit er toch wel veel verschil tussen de filialen. De “kleine” supers van Lidl sluiten de deuren vaak al rond 6. Wil je graag ‘s avonds boodschappen doen? Grotere supers sluiten vaak rond 9 of 10 uur. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van Lidl Neede. Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan. Controleer de huidige openingstijden op de website van Lidl. Klik op de onderstaande knop en controleer de huidige openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld de welbekende supermarkt aan de Ten Caote plas 1, 7161DC te Neede.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra info over Lidl Neede

Wil jij het gemak ontdekken van de boodschappen bezorgdienst van Lidl? Het is dŽ uitkomst voor iedere consument die houdt van gemak. Ten eerste kun je er enorm veel tijd mee besparen. Het doen van boodschappen duurt al snel 37 minuten. 53% van de supermarkt-bezoekers in en nabij Neede vindt boodschappen doen (te) lang duren. De (meer loyale) klanten van Lidl bezoeken het filiaal zo’n 1,9 maal op weekbasis. Je boodschappen online bestellen kan al in 16 minuten. Zorg dat je boodschappen bezorgd worden bij je thuis en bespaar al gauw een uur tijd. Ook hoef je niet langer met bijv. de brommer richting de supermarkt te gaan.

Een belangrijke meerwaarde van de boodschappen bezorgdienst van Lidl is dat je je niet meer druk hoeft te maken over slieren en sjorren met zware boodschappen(tassen). Het winkelmandje bomvol populaire boodschappen zoals Croissants, Cd en/of healthy people wegen, schrik niet, al snel 27 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Lidl! Online boodschappen doen is een belangrijke trend. De bestedingen aan online boodschappen doen bedragen zo’n 431 miljoen euro. Experts verwachten over 10 jaar dat dit stijgt naar 3,4 miljard euro. Een groot pluspunt van online boodschappen kopen is dat je niet beperkt bent tot jouw vertrouwde supermarkt. Je hoeft namelijk niet je boodschappen te bestellen bij Lidl Neede. Hoe dat precies werkt? Online is de keuze gewoon groter.

Steeds meer grote supermarkten als Dirk of Pryma laten jou de boodschappen steeds vaker online bestellen. Online heb je dus keuze uit veel aanbiedingen van merken als La Cuisine Culinaire of Douwe Egberts. Maak hier gebruik van en bespaar ruim 25 euro per week bij de supermarkt. Vraag of zoek direct even of je al online boodschappen kunt doen bij Lidl. Is het onverhoopt niet mogelijk? Ontdek dan is een van de vele online supermarkten die wel bezorgen bij jou.

Elke week vind je een nieuwe supermarkt folder bij de Lidl Neede. Hierin vind je diverse aanbiedingen. Let op: Ze zijn slechts een paar dagen geldig. Er zijn veel klanten die gebruik maken van bijv. de 50% korting op een artikel. De supermarkt Lidl in Neede heeft altijd scherpe actie’s. De folders van Lidl Neede staan boordevol kortingpakkers.Deze deals zijn direct te kopen bij de Lidl aan de Ten Caote plas 1 weg met de postcode (7161DC) in Neede. Overigens is online boodschappen doen ook mogelijk.

Beoordeel Lidl Neede

De Lidl in Neede wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.8/10, gebaseerd op 149 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen met deze supermarkt? Je kunt jouw persoonlijke mening hieronder direct insturen. Help ons verder met deze site, en deel jouw ervaringen met de Lidl Neede.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!