Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Lidl Heesch

Online bestellen bij Lidl Heesch

Hier lees je alle details over de Lidl in Heesch! Op zoek naar details over bijvoorbeeld openingstijden, kortingen en aanbiedingen, of meteen online je boodschappen doen? Alle informatie lees je hier! Profiteer nu van het gemak van de boodschappen bezorgservice van Lidl. Op supermarkten.org lees je alles over de vestigingen van Lidl in Heesch. Je leest hier bijvoorbeeld over actuele aanbiedingen, info over openingstijden, en adresgegevens van de Lidl filialen in Heesch. Bij een groeiend aantal supers kun je nu ook via internet je bestelling doorgeven. Al jouw boodschappen worden netjes bezorgd tot in de keuken. Je hoort het goed: niet langer lopen met zware kratten en tassen. Maar alles netjes bij jou bezorgd.

Aan de linkerkant bekijk je de Lidl winkels in Heesch in Google Maps weergegeven. Onder het kaatje vind je de contactgegevens van de filialen die er zijn in deze plaats. Altijd de actuele informatie tot je beschikking.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Lidl supermarkten in Heesch

ib3 image
Supermarkt gesloten, of geen tijd?
Vandaag besteld = morgen bezorgd aan huis!
Online bestellen

Bezorgdienst Lidl Heesch

Is jouw favoriete Lidl Heesch niet meer geopend? Of geen zin in een drukke supermarkt? Gun jezelf wat gemak! Bestel al je boodschappen makkelijk & snel online en laat de boodschappen (waar mogelijk) gewoon bij jou bezorgen aan huis door Lidl. Online vindt je dezelfde aanbiedingen en lage prijzen als in de supermarkten. Houd wel rekening mee met servicekosten van zo’n 3 tot 5 euro. Relatief veel van de supermarkten in Heesch hebben een eigen bezorgdienst. Ontdek nu het gemak van online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Lidl Heesch aanbiedingen

Het filiaal van Lidl in Heesch biedt voortdurend de beste aanbiedingen. Deze kun je vinden op de website of gewoon in de ouderwetse folder. Deze folder valt waarschijnlijk ook bij jou in de bus. Deze week niets ontvangen? Of verken jij de laatste Lidl aanbiedingen liever online? Op de webstek van Lidl vindt je altijd de meest actuele aanbiedingen. Boodschappen zoals Bacardi, santa carolina en vanzelfsprekend Pepper zijn regelmatig in de aanbieding bij Lidl Heesch. Klik op de link hieronder voor alle relevante aanbiedingen.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Heesch

Jij wilt ‘m toch niet missen, de laatste folder van Lidl Heesch? De folder wordt elke week bezorgd bij de bewoners in en rondom Heesch. In (buiten)gebieden kan het zijn dat je overgeslagen wordt, of dat de supermarkt-folder niet in jouw brievenbus beland is. Daarom is het goed om te weten: Je kunt de folder van Lidl op je gemak via internet bekijken.

Hoe? Heel simpel. Ga naar de site van Lidl, op de startpagina vind je de doorgaans direct de folder. In de folder tref je de meest uiteenlopende aanbiedingen. Hierbij kun je denken aan boodschappen als Haaskarbonade maar ook Leverpastei van huismerken en a-merken als MAMA en Zero Noodles. Selecteer de button hieronder om de gewenste folder van Lidl Heesch meteen tevoorschijn te halen op je beeldscherm.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Heesch

Check hier de actuele openingstijden van Lidl. De openingsuren wisselen nogal per winkel. De meerderheid van de Lidl vestigingen in Heesch opent de deuren rond 8 uur. Wat betreft sluitingstijden: hier zien we meer verschil tussen de supers. De verhoudingsgewijs lokale/kleine supers van Lidl zijn rond 6 uur in de avond vaak al gesloten. Voor grotere winkels is het geen uitzondering dat ze open zijn tot 9 uur of later. Hieronder vind je de globale openingstijden van Lidl Heesch. Vermijd de teleurstelling voor een gesloten deur. De huidige openingstijden vind je altijd op de site van Lidl. Klik op de knop hieronder voor meer informatie over de openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld de tijden van de winkel aan de Schoonstraat 18, 5384AN te Heesch.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Handige informatie Lidl Heesch

Lijkt het jou wel wat? Al jouw boodschappen laten bezorgen door Lidl? Het is dŽ uitkomst voor iedere consument die houdt van gemak. Op de eerste plaats kun je er veel tijd mee besparen. Een bezoek aan de supermarktkost al gauw 34 minuten. 49% van de consumenten in Heesch is van mening dat boodschappen doen veel tijd kost. De klanten die regelmatig komen bij Lidl bezoeken het filiaal zo’n 2,8 maal per week. Boodschappen doen in een webshop is al gepiept in 17 minuten. Laat de supermarkt alle boodschappen bij je in de keuken bezorgen en bespaar al gauw een uur tijd. Ook hoef je niet langer met bijv. de auto naar een vestiging van jouw favoriete super te gaan.

Een ander voordeel van de boodschappen laten bezorgen doorLidl is dat je je niet meer druk hoeft te maken over sjouwen en sleuren met zware boodschappen. Tassen en zakken afgeladen met items zoals baby, spruiten maar ook Tulpen wegen bij elkaar al snel 18 kilogram.

Via internet je boodschappen doen bij Lidl! Steeds meer consumenten ontdekken het gemak van online boodschappen doen. De uitgaven zijn hard groeiende. Op dit moment spenderen we nabij 367 miljoen euro. Over pak’m beet 10 jaar bedraagt dit waarschijnlijk al Û4 miljoen euro. Het mooie aan online boodschappen kopen is dat er meer is dan alleen boodschappen bestellen bij Lidl Heesch. Hoe dat kan? Via internet heb je veel meer te kiezen.

Steeds meer grote supers als Pakgro en bovendien de Jan Linders hebben ook een webshop. Online kun je dus kiezen uit alle beschikbare aanbiedingen, inclusief merken zoals Eco Biscuits en Sanday’s. Profiteer hiervan, en bespaar al gauw 40 euro op de “standaard” wekelijke boodschappen. Controleer direct of je online boodschappen kunt bestellen bij Lidl. Te duur? Of niet mogelijk? Wat betreft online supermarkten is de keuze enorm.

Er zijn staan elke week weer nieuwe producten in de folder van Lidl Heesch. Hierin staan alle aanbiedingen vermeldt. Let op: Na enkele dagen zijn deze verlopen.Voorbeelden van supermarkt aanbiedingen zijn: 2 halen 1 betalen. De supermarkt Lidl in Heesch wisselt veelvuldig van actie’s. De folders van Lidl Heesch kun je ophalen in de winkel. Je vul je winkelwagentje met deze aanbiedingen bij de Lidl aan de Schoonstraat 18 straat met postcode (5384AN) te Heesch. Wil je liever online boodschappen doen dan kan dit ook.

Beoordeling van Lidl Heesch

De Lidl in Heesch wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.9/10, gebaseerd op 268 beoordelingen van gebruikers. Hoe beoordeel jij deze supermarkt? Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw review in te sturen. Alvast hartelijk dank voor het insturen van jouw ervaringen met de Lidl Heesch.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!