Jumbo De Meern | Boodschappen bestellen en bezorgen

Jumbo De Meern

Jumbo De Meern

Online boodschappen bestellen bij Jumbo De Meern

Hier lees je alle details over de Jumbo in De Meern! Op zoek naar specifieke openingstijden of acties/aanbiedingen, of jouw boodschappen gewoon online bestellen? Je vindt er hier alle informatie over. Maak vandaag nog kennis met de boodschappen bezorgservice van Jumbo. Hier vind je meer gegevens over de supermarkten van Jumbo in De Meern. Je vindt hier namelijk onder andere aanbiedingen die je niet mag missen, openingstijden per winkel, en adresgegevens (straatnaam/postcode) van de Jumbo vestigingen in De Meern. Wist je dat je nu ook je boodschappen online kunt doen? Laat al jouw zware boodschappen gewoon bezorgen aan huis. Dus nooit meer ploeteren met zware en onhandige tassen en kratten. Alle producten worden gewoon bij jou bezorgd wanneer jij dat wil

Aan de linkerkant bekijk je de Jumbo vestigingen in De Meern in een kaartje gepresenteerd. Scroll naar beneden voor de adressen van de filialen die er zijn in deze plaats. Op die manier heb je in een keer alle juiste data bij de hand wanneer het nodig is.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,50
coop-logo Vanaf €4,99
plus-logo Vanaf €6,00
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Jumbo supermarkten in De Meern

ib3 image
Supermarkt gesloten, of geen zin?
Vandaag besteld = morgen bezorgd aan huis!
Bestel nu online

Bezorgservice Jumbo De Meern

Is de Jumbo De Meern op dit moment gesloten? Of gewoon geen trek in een drukke, soms overvolle supermarkt? Maak kennis met de online supermarkt. Bestel al je boodschappen makkelijk & snel online en laat de boodschappen (waar mogelijk) gewoon bij jou bezorgen aan huis door Jumbo. Goed om te weten: Online zie je vrijwel altijd net zulke lage prijzen als bij de fysieke winkels. Vaak bedragen de kosten voor bezorging een paar euro. Goed nieuws! Steeds meer supermarkten in De Meern bieden al enige tijd een persoonlijke bezorgdienst. Bestel je boodschappen nu direct via internet!

[yuzo_related]

Jumbo De Meern aanbiedingen

De supermarkt van Jumbo in De Meern heeft altijd scherpe aanbiedingen. De wekelijkse aanbiedingen bekijk je online of in de folder, het magazine met alle aanbiedingen. De folder met aanbiedingen beland elke week bij jou in de bus. Folder gemist? Of raadpleeg je de Jumbo aanbiedingen liever online? Op de veelgeprezen website van Jumbo vindt je 24/7 alle actuele aanbiedingen. Items als witlof, elzasser maar ook handschoenen zijn graag geziene aanbiedingen bij Jumbo De Meern. Nieuwsgierig? Klik op de knop hieronder voor de beste aanbiedingen en andere acties.

Bekijk Jumbo Aanbiedingen

Folder Jumbo De Meern

Op zoek naar de laatste folder van Jumbo De Meern? De folder wordt elke week bezorgd bij de bewoners in en rondom De Meern. In (buiten)gebieden kan het zijn dat je overgeslagen wordt, of dat de folder simpelweg niet bezorgd wordt. Daarom is het goed om te weten: Je kunt de folder van Jumbo tegenwoordig ook op een digitale manier inzien.

De online folder is voor iedereen toegankelijk. Open de site van Jumbo en selecteer hier het item “folder”. Elke week weer vindt je de beste aanbiedingen terug in de (online) folder. Goede voorbeelden zijn o.a. Chocolade en/of Schoonmaakmiddelen van grote merken als Ijsboerke of Kent. Selecteer de onderstaande button om de laatste folder van Jumbo De Meern online te bekijken.

Bekijk Jumbo Folder

Openingstijden Jumbo De Meern

Bekijk hier de actuele openingstijden van Jumbo. Elk filiaal hanteert vaak weer zijn eigen openingstijden. Het meerendeel van de Jumbo filialen in De Meern opent de deuren rond 8 uur. Het is handig om te weten dat het beleid qua sluitingstijden erg verschilt. De relatief kleine vestigingen van Jumbo gaan dicht rond 5 uur of 6 uur. Wil je graag ‘s avonds boodschappen doen? Grotere supers sluiten vaak rond 9 of 10 uur. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van Jumbo De Meern. Je wilt niet voor niets naar een supermarkt toegaan. De meest recente (en dus juiste) openingstijden bekijk je op de site van Jumbo. Klik op de onderstaande knop en check specifieke info over openingstijden van Jumbo. Bijvoorbeeld de welbekende supermarkt aan de Meerndijk 24, 3454HR te De Meern.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Jumbo openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Handige informatie Jumbo De Meern

Wil jij het gemak ontdekken van de boodschappen bezorgdienst van Jumbo? Het biedt ontzettend veel gemak. Ten eerste scheelt het veel tijd. Het bezoeken van een supermarkt duurt minimaal al gauw 25 minuten. 65% van de bewoners van De Meern vindt boodschappen doen te veel tijd kosten. Consumenten die regelmatig langskomen bij Jumbo bezoeken de winkel gemiddeld gezien 1,8 maal per week. Online boodschappen doen gebeurt al in 18 minuten. Zorg dat je boodschappen bezorgd worden bij je thuis en cre‘er veel extra tijd. Natuurlijk hoef je dan ook niet meer met bijv. de tram naar jouw favoriete supermarkt te reizen.

Een bijkomend voordeel van de boodschappen thuisbezorgd door Jumbo houdt in dat je niet meer hoeft te sjorren met zware boodschappentassen. Tassen en kratten bomvol boodschappen zoals hamburger, vruchtenijsjes maar bijvoorbeeld ook john west wegen, zonder dat je het door hebt, al snel 30 kilogram.

Online alle boodschappen bestellen bij Jumbo! Steeds meer supermarkt-bezoekers bestellen online. In Nederland spenderen we aan online boodschappen om en nabij 441 miljoen euro. Over pakweg 10 jaar is dit al ruim 3,4 miljard euro. Een, voor veel consumenten, belangrijk voordeel van online boodschappen kopen is dat jij bepaalt waar jij bestelt! Er zijn nog zoveel meer opties dan boodschappen bestellen bij Jumbo De Meern. Waarom? Heel simpel: via internet heb je gewoon meer te kiezen.

Grote supers als Dirk plus de Deen hebben ook een webshop. Online bestel je dus altijd de beste aanbiedingen van (A)-merken als Schapendonk en Lanfranchi. Doe je voordeel met deze aanbiedingen en bespaar al gauw 29 euro op de wekelijkse boodschappen. Dus bekijk meteen of je al online boodschappen kunt doen bij Jumbo. Is het daar te duur? Of wordt er niet bij jou bezorgd? Bestel dan bij 1 van de vele andere online supermarkten.

Er zijn staan elke week weer nieuwe producten in de folder van Jumbo De Meern. Je vind daarin alle actuele kortingen. Let op: Na enkele dagen zijn deze verlopen.Neem bijvoorbeeld de populaire actie voor 40% korting op een product. De supermarkt Jumbo in De Meern krijgt elke week nieuwe actie’s. De folders van Jumbo De Meern kun je ophalen in de winkel. Je vul je winkelwagentje met deze aanbiedingen bij de Jumbo, gevestigd aan de Meerndijk 24 weg (3454HR) in De Meern. Wil je liever online boodschappen doen dan kan dit ook.

Wat zijn jouw ervaringen met Jumbo De Meern

De Jumbo in De Meern wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.3/10, gebaseerd op 100 beoordelingen van gebruikers. Heb jij ervaringen met deze supermarkt die je wilt delen? Je kunt jouw persoonlijke mening hieronder direct insturen. Bedankt voor het inzenden van jouw mening over de Jumbo De Meern.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!