Lidl Geldrop | Boodschappen bestellen en bezorgen

Lidl Geldrop

Lidl Geldrop

Online boodschappen doen bij Lidl Geldrop

Hier lees je alle details over de Lidl in Geldrop! Nieuwsgierig naar actuele openingstijden, actuele folders en aanbiedingen, of direct beginnen met online boodschappen doen? Je vindt hier alle benodigde info. Profiteer nu van het gemak van de boodschappen bezorgservice van Lidl. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de filialen van Lidl in Geldrop. Je vindt hier namelijk onder andere de top-aanbiedingen uit de folders, openingstijden per winkel, en adressen van de verschillende Lidl winkels in Geldrop. Wellicht handig voor jou: Bestel nu ook je boodschappen via internet. De supermarkt bezorgt al je boodschappen lekker makkelijk aan huis. Oftewel: niet meer sjorren met loodzware boodschappentassen. Integendeel: Alle boodschappen bij jou aan huis bezorgd.

Aan de andere kant zie je de Lidl winkels in Geldrop overzichtelijk weergegeven. Hieronder vind je de adressen van de filialen. Dat scheelt weer wat speurwerk: altijd het actuele adres bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,50
coop-logo Vanaf €4,99
plus-logo Vanaf €6,00
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Lidl supermarkten in Geldrop

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
Vandaag besteld = morgen bezorgd aan huis!
Bestel nu online

Bezorgservice Lidl Geldrop

Is de Lidl Geldrop al gesloten? Of misschien gewoon even geen trek in een supermarkt met lange rijen voor de kassa? Bespaar jezelf de nodige moeite! Koop al jouw noodzakelijke boodschappen nu online en laat de boodschappen (waar mogelijk) lekker makkelijk bij jou thuisbezorgen door Lidl. Online vindt je dezelfde aanbiedingen en lage prijzen als in de “offline” supermarkten. Houd wel rekening mee met servicekosten van zo’n 3 tot 5 euro. Opvallend: een groeiend aantal supers in Geldrop leveren al jouw bestelde boodschappen bij je thuis af. Bestel direct online!

[yuzo_related]

Lidl Geldrop aanbiedingen

De vestiging van Lidl in Geldrop heeft elke week een gevarieerd aanbod met speciale aanbiedingen. Deze kun je vinden op de website maar natuurlijk ook in de wekelijkse folder. Deze folder wordt normaal gesproken elke week bezorgd. Heb je de folder een keer niet gekregen? Of check jij de nieuwste Lidl aanbiedingen het liefst digitaal? Op de site van Lidl vindt je altijd de meest actuele aanbiedingen. Items als Whiskas, champignons en/of zakdoek vind je vaak in de folder en tussen de online aanbiedingen bij Lidl Geldrop. Klik nu op de onderstaande button voor een volledig overzicht met alle aanbiedingen.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Geldrop

Op zoek naar de actuele folder van Lidl Geldrop? De bekende week folder wordt standaard huis-aan-huis bezorgd in en rondom Geldrop. Spijtig genoeg wordt de folder niet overal bezorgd: het kan zijn dat jouw straat wordt overgeslagen, ook kan het zijn dat de wekelijkse supermarkt folder een keer niet bezorgd is. Er zijn meer manieren om aanbiedingen te checken. Je kunt de folder van Lidl ook via internet bekijken.

De online folder is voor iedereen toegankelijk. Open de site van Lidl, op de startpagina vind je de doorgaans direct de folder. Elke week weer vindt je de beste aanbiedingen terug in de (online) folder. Hierbij kun je denken aan boodschappen als Tandenborstel en ook Boter van bekende merken als Landana of Maoam. Klik op de onderstaande link om de actuele folder van Lidl Geldrop meteen te bekijken.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Geldrop

Check hier de actuele openingstijden van Lidl. De openingsuren wisselen nogal per winkel. De meeste Lidl winkels in Geldrop is al vrij vroeg open, vaak al rond 08:00 uur. Wat betreft sluitingstijden: hier zien we meer verschil tussen de supers. De naar verhouding wat kleinere filialen van Lidl sluiten rond een uur of 6. Aan de andere kant: Grotere XL-supermarkten sluiten soms pas rond 9 of 10 uur. In de onderstaande tabel vind je de gemiddelde openingstijden van Lidl Geldrop. Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan. De meest recente (en dus juiste) openingstijden bekijk je op de site van Lidl. Klik op de onderstaande knop en check specifieke info over openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld de tijden van de winkel aan de Winkelcentrum Coevering 15, 5665GA in Geldrop.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Lees deze informatie over Lidl Geldrop

Je boodschappen laten thuisbezorgen door Lidl? Het is simpelweg perfect voor iedereen die houdt van eenvoud. Allereerst is het tijdbesparend! Een bezoek aan de supermarktduurt vaak minimaal wel 38 minuten. 64% van de bevolking van Geldrop denkt dat het doen van boodschappen sneller kan. De terugkerende klanten van Lidl bezoeken deze supermarkt zo’n 1,6 maal per week. Boodschappen doen in een webshop kan al binnen 15 minuten. Laat alle grote boodschappen bij je thuis bezorgen en bespaar al gauw een uur tijd. Uiteraard hoef je nu ook niet langer met bijv. de bestelbus naar een filiaal van de super te gaan.

Een niet te vergeten voordeel van de boodschappen bezorgservice van Lidl is het einde van trekken en slepen met kratten en tassen. Het winkelmandje bomvol producten als Whiskas, deodorant en juist ook queens hebben zo een gewicht van ruim 5 kilogram.

Via internet je boodschappen doen bij Lidl! Steeds meer consumenten ontdekken het gemak van online boodschappen doen. Op dit moment spenderen we in Nederland om en nabij 439 miljoen euro. De verwachting is dat dit over 10 jaar ruim 3,7 miljard euro. Een groot pluspunt van online boodschappen kopen is dat je niet beperkt bent tot jouw vertrouwde supermarkt. Je hoeft namelijk niet je boodschappen te bestellen bij Lidl Geldrop. Hoe dat precies werkt? Online is de keuze gewoon groter.

Steeds meer grote supermarkten als Attent en de EMTƒ Supermarkten hebben in veel gevallen al een online supermarkt waar je kunt bestellen. Bij een van de vele online supermarkten kun je dus altijd producten met korting bestellen van merken als Joannusmolen en Opkikker. Maak gebruik van deze aanbiedingen en bespaar ruim 17 euro op de boodschappen die je elke week koopt. Ga eens na of je al boodschappen online kunt bestellen bij Lidl. Biedt deze supermarkt nog geen mogelijkheid tot online bestellen? Ontdek dan is een van de vele online supermarkten die wel bezorgen bij jou.

Supermarkt folders worden elke week vernieuwd bij de Lidl Geldrop. Hierin staan alle aanbiedingen vermeldt. Meestal zijn ze na een week weer verlopen.In het verleden kon je profiteren van o.a. 25% korting op een artikel. De supermarkt Lidl in Geldrop vernieuwd regelmatig de actie’s. Folders van Lidl Geldrop zijn ook online te raadplegen.Profiteren van deze aanbiedingen kan direct bij de Lidl aan de Winkelcentrum Coevering 15 weg (5665GA) in Geldrop. Voorkeur voor online boodschappen doen? Dat kan natuurlijk ook!

Schrijf een review over Lidl Geldrop

De Lidl in Geldrop wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.4/10, gebaseerd op 181 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen met deze supermarkt? Laat je beoordeling achter via het onderstaande formulier. Draag zelf bij aan deze website met jouw review over de Lidl Geldrop.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!