Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
DEEN
Hoge kwaliteit

Spar Schalkwijk

Online boodschappen doen bij Spar Schalkwijk

Check hier alle benodigde informatie over de Spar in Schalkwijk! Nieuwsgierig naar actuele openingstijden, aanbiedingen en kortingsacties, of wil je gewoon direct online boodschappen doen? Hier lees je alles wat je nodig hebt. Laat nu je boodschappen bezorgen door Spar. Op deze pagina doe je meer kennis op van de winkels van Spar in Schalkwijk. Je vindt hier onder andere de beste kortingen en acties uit de folder, meer info over openingstijden, en specifieke contactgegevens van de Spar winkels in Schalkwijk. Bij veel supermarkten kun je nu ook eenvoudig & snel online boodschappen doen. Veel supermarkten bezorgen jouw boodschappen nu gewoon aan huis. Niet langer afzien met zware kratten en tassen. Alle boodschappen gewoon bij jou thuis bezorgd.

Hiernaast worden de Spar supermarkten in Schalkwijk weergegeven. Klik op het pinnetje voor meer info. Scroll naar beneden voor de adressen van de filialen die er zijn in deze plaats. Sla het op als favoriet. Zo heb je altijd de juiste gegevens bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,50
coop-logo Vanaf €4,99
plus-logo Vanaf €6,00
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Spar supermarkten in Schalkwijk

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
Vandaag besteld = morgen bezorgd aan huis!
Online bestellen

Bezorgdienst Spar Schalkwijk

Is de Spar Schalkwijk gesloten? Of ben je even niet in the mood voor een overvolle supermarkt? Bespaar jezelf de nodige moeite! Bestel vandaag nog alle grote en kleine boodschappen online en laat alle artikelen (als het kan) aan huis bezorgen door de bezorgservice van Spar. Bij de online-supermarkt zijn de prijzen altijd net zo scherp als in de stenen supermarkt. Vaak bedragen de kosten voor bezorging een paar euro. Goed nieuws! Steeds meer supermarkten in Schalkwijk bezorgen boodschappen aan huis. Bestel direct online!

[yuzo_related]

Spar Schalkwijk aanbiedingen

Het filiaal van Spar in Schalkwijk biedt regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Alle aanbiedingen bekijk je online en ook in de folder. Deze folder valt waarschijnlijk ook bij jou in de bus. Is jouw brievenbus overgeslagen? Of verken jij de laatste Spar aanbiedingen het liefst via je PC of mobiel? Op de webstek van Spar bekijk je op je dooie gemak alle aanbiedingen online. Items als gsm, pyjama en ook Cabri zijn regelmatig in de aanbieding bij Spar Schalkwijk. Selecteer de link hieronder voor een volledig overzicht met alle aanbiedingen en andere acties.

Bekijk Spar Aanbiedingen

Folder Spar Schalkwijk

Nieuwsgierig naar de meest recente folder van Spar Schalkwijk? De folder wordt elke week bezorgd bij de bewoners in en rondom Schalkwijk. Het kan het geval zijn dat de folder (nog) niet bij jou bezorgd wordt, of dat de folder wellicht niet in jouw brievenbus beland is. Gelukkig is er meer naast de papieren folder. Je kunt de folder van Spar eenvoudig online bekijken.

Hoe dit werkt? Zeer eenvoudig! Open de website van Spar, normaal gesproken tref je de folder direct op de homepage aan. In de folder tref je allerlei aantrekkelijke aanbiedingen. Denk bijvoorbeeld aan producten als Producten voor baby en kinderen en Runderpoulet van huismerken en a-merken als Golden en Venco. Selecteer de button hieronder om de aanbiedingen, verzameld in de folder van Spar Schalkwijk meteen te bekijken.

Bekijk Spar Folders

Openingstijden Spar Schalkwijk

Goed om bij de hand te hebben: de huidige openingstijden van Spar. Deze zijn namelijk nogal wisselend. De meeste Spar supermarkten in Schalkwijk opent de deuren rond 8 uur. Qua sluitingstijd zit er toch wel veel verschil tussen de filialen. De lokale/kleinere supers van Spar gaan in veel gevallen rond een uur of 6 ‘s avonds al dicht. Doe je liever boodschappen in de avond? De XL-supers sluiten pas rond 9 – 10 uur. Hieronder zie je gemiddelde openingstijden van Spar Schalkwijk. Voorkom teleurstellingen van een dichte deur. De huidige openingstijden vind je altijd op de site van Spar. Klik op de link onder de openingstijden voor een compleet overzicht van alle openingstijden van Spar. Bijvoorbeeld de welbekende supermarkt aan de Wickenburghselaan 1, 3998JT te Schalkwijk.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Spar Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Meer info over Spar Schalkwijk

Hoe handig is dat? Al jouw boodschappen thuisbezorgd door Spar? Het is de oplossing voor iedereen die gesteld is op gemak. Op de eerste plaats kun je er veel tijd mee besparen. Het doen van boodschappen duurt vaak minimaal wel 24 minuten. 71% van de bewoners van Schalkwijk vindt boodschappen doen (te) lang duren. De consumenten die regelmatig terugkomen bij Spar bezoeken deze supermarkt zo’n 2,7 maal op weekbasis. Online je boodschappen bestellen kan al binnen 19 minuten. Laat de koerier al jouw boodschappen thuis bezorgen en ervaar zelf hoeveel tijd je bespaart. Ook hoef je niet langer met bijvoorbeeld de bestelbus naar jouw favoriete supermarkt te reizen.

Een niet te vergeten voordeel van de boodschappen aan huis geleverd door Spar komt neer op het volgende: niet langer sjouwen en sleuren met zware boodschappen. Boodschappentassen bomvol items zoals smartphone, Deen maar bijvoorbeeld ook Schoonmaak kunnen al gauw meer wegen dan 23 kilogram.

Boodschappen doen in de online shop van Spar! Steeds meer consumenten ontdekken het gemak van online boodschappen doen. De bestedingen aan online boodschappen doen bedragen zo’n 445 miljoen euro. Over pakweg 10 jaar is dit al ruim 3 miljard euro. Het mooie aan online boodschappen doen is dat jij bepaalt waar jij bestelt! Er zijn nog zoveel meer opties dan boodschappen bestellen bij Spar Schalkwijk. Online heb je veel meer te kiezen.

Grotere supermarkten als Nettorama en tevens de Jumbo hebben ook een webshop. Online kun je dus kiezen uit alle beschikbare aanbiedingen, inclusief merken zoals Farm Dairy of Wereldkoks. Maak hier gebruik van en bespaar ruim 31 euro op de wekelijkse boodschappen. Dus bekijk meteen of je al online boodschappen kunt doen bij Spar. Wordt er niet bij jou bezorgd, of is online boodschappen doen Ÿberhaupt niet mogelijk? Er zijn gelukkig tal van andere online supermarkten.

Op de kleintjes letten? Bekijk dan de supermarkt folder van Spar Schalkwijk. Bekijk daarin de recente aanbiedingen. Wees er snel bij in verband met de geldigheid.Veel mensen komen naar deze winkel voor de 1+1 gratis. De supermarkt Spar in Schalkwijk krijgt elke week nieuwe actie’s. Folders van Spar Schalkwijk vind je dikwijls tussen de post. Deze aanbiedingen leg je in de winkelmandje bij de Spar, gevestigd aan de Wickenburghselaan 1 weg met postcode (3998JT) te Schalkwijk. Eventueel kun je ook online de boodschappen bestellen.

Schrijf een review over Spar Schalkwijk

De Spar in Schalkwijk wordt gemiddeld beoordeeld met een 9/10, gebaseerd op 123 beoordelingen van gebruikers. Wij horen graag wat jij vindt van deze supermarkt! Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Alvast bedankt voor jouw review over de Spar Schalkwijk.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!