Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
DEEN
Hoge kwaliteit

Lidl Someren

Online boodschappen bestellen bij Lidl Someren

Hier lees je alles wat je moeten weten over de Lidl in Someren! Wil je aanvullende informatie lezen over openingstijden, aanbiedingen, of gewoon jouw boodschappen online kopen? Je vindt er hier alle informatie over. Geniet nu van de boodschappen bezorgdienst van Lidl. Op deze pagina vind je alle nuttige informatie over de vestigingen van Lidl in Someren. Je vindt hier namelijk onder andere de beste kortingen en acties uit de folder, details over openingstijden, en de huidige adresgegevens van de Lidl vestigingen in Someren. Handig: Je kunt nu ook snel je boodschappen online doen. Veel supermarkten bezorgen jouw boodschappen nu gewoon aan huis. Dus zeg maar dag tegen afzien met zware kratten en tassen. Alle artikelen aan huis bezorgd wanneer jou dat uitkomt!

Aan de linkerkant bekijk je de Lidl filialen in Someren in een kaartje gepresenteerd. Hieronder vind je de adressen van de relevante supers in deze plaats. Op deze manier heb je altijd het juiste adres bij de hand wanneer het nodig is.

BezorgkostenBeoordelingBestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,50
coop-logo Vanaf €4,99
plus-logo Vanaf €6,00
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Lidl supermarkten in Someren

ib3 image
Supermarkt gesloten, of geen tijd?
Laat al je boodschappen morgen al bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgservice Lidl Someren

Is de Lidl Someren niet open? Of misschien gewoon even geen trek in een drukke, soms overvolle supermarkt? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Doe al je boodschappen via internet en laat alles (als het mogelijk is) lekker makkelijk bij jou thuisbezorgen door Lidl. Bij de online-supermarkt zijn de prijzen altijd net zo scherp als in de “ouderwetse” supermarkten. Vaak betaal je wel een beetje bezorgkosten. Goed nieuws! Steeds meer supermarkten in Someren bezorgen jouw boodschappen al een tijdje thuis. Ontdek nu het gemak van online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Lidl Someren aanbiedingen

De vestiging van Lidl in Someren biedt voortdurend de beste aanbiedingen. Deze kun je vinden op de website of in de vertrouwde weekfolder. De folder vindt je elke week weer in je brievenbus. Geen folder gezien? Of raadpleeg je de Lidl aanbiedingen graag op internet? Op de website van Lidl vindt je altijd de meest actuele aanbiedingen. Producten als Sinaasappel, bertolli maaltijd en juist ook pinot grigio vind je vaak in de aanbieding bij Lidl Someren. Klik hieronder voor de beste aanbiedingen en prijsverlagingen.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Someren

Nieuwsgierig naar de meest recente folder van Lidl Someren? De folder wordt elke week bezorgd bij de bewoners in en rondom Someren. Het kan zo zijn dat de folder bij jou niet bezorgd wordt, of wat ook kan: dat de folder een keer niet bezorgd is. Dat is geen ramp, je kunt de folder van Lidl vandaag de dag ook eenvoudig online nalezen.

Een kind kan de was doen! Open gewoon de website van Lidl, daar vind je altijd de actuele folder. De (online) folder biedt elke week weer een mooie selectie met aanbiedingen. Bijvoorbeeld artikelen als Groente maar ook kipfilet van grote merken als Terrasana en Yakso. Klik op de onderstaande link om de aanbiedingen, verzameld in de folder van Lidl Someren meteen op je gemak in te zien.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Someren

Bekijk hier de actuele openingstijden van Lidl. Deze zijn namelijk nogal wisselend. De meerderheid van de Lidl winkels in Someren is open vanaf plusminus 8 uur. De sluitingstijden wisselen nogal. De wat kleinere supermarkten van Lidl sluiten de deuren vaak al rond 6. Overdag geen tijd om boodschappen te doen? Grote supers sluiten pas rond 9 of 10 uur. Hieronder zie je de algemene openingstijden van Lidl Someren. Je wilt natuurlijk niet voor een gesloten deur komen te staan. De huidige openingstijden vind je altijd op de site van Lidl. Of klik op de button hieronder voor meer informatie over de openingstijden van Lidl. Denk hierbij aan de supermarkt aan de Kerkstraat 30, 5711GW in Someren.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Nuttige informatie over Lidl Someren

Wil jij al jouw zware boodschappen bij je in de keuken laten bezorgen door Lidl? Het biedt ontzettend veel gemak. Allereerst bespaart het enorm veel tijd. Boodschappen doen kost al snel 29 minuten. 50% van inwoners in en nabij Someren denkt dat het doen van boodschappen sneller kan. De vaste klanten van Lidl bezoeken de super gemiddeld 2,2 keer op weekbasis. Online boodschappen kopen is tegenwoordig te doen in 19 minuten. Laat de supermarkt alle boodschappen bij je in de keuken bezorgen en en maak veel vrije tijd vrij. Daarbovenop komt dat je niet meer met bijv. de benenwagen naar een supermarkt of andere foodwinkel te gaan.

Een ander groot pluspunt van de boodschappen aan huis bezorgd door Lidl komt neer op het volgende: niet langer slepen en trekken met boodschappentassen. Boodschappentassen bomvol boodschappen zoals bijvoorbeeld Shampoo, huzarensalade maar juist ook lotus keukenpapier hebben zo een gewicht van ruim 20 kilogram.

Online alle boodschappen bestellen bij Lidl! Meer en meer Nederlanders doen hun boodschappen online. In Nederland spenderen we aan online boodschappen om en nabij 406 miljoen euro. Experts verwachten over 10 jaar dat dit stijgt naar 3,3 miljard euro. Een, voor veel consumenten, belangrijk voordeel van via internet je boodschappen bestellen is dat je niet beperkt bent tot online boodschappen bestellen bij Lidl Someren. Waarom? Heel simpel: via internet heb je gewoon meer te kiezen.

Grote supers als Aldi of de Albert Heijn hebben ook een webshop. Via een van de vele beschikbare online supermarkten kun je dus aanbiedingen scoren van merken als Johma en Bacardi. Maak hier gebruik van en bespaar ruim 19 euro per 7 dagen op je dagelijkse boodschappen. Dus: Bekijk of je al boodschappen bestellen kan bij de Lidl. Is het onverhoopt niet mogelijk? Gelukkig is de keuze online enorm qua online supermarkten.

Wekelijks verschijnen er nieuwe supermarkt folders van de Lidl Someren. In deze flyers vind je actuele kortingen. Let op: Ze zijn slechts een paar dagen geldig. Een voorbeeld van een boodschappen aanbieding is: 50% korting op een artikel. De supermarkt Lidl in Someren heeft voor jou de beste actie’s. Folders van Lidl Someren liggen klaar in het filiaal. Deze aanbiedingen zijn te koop bij de Lidl, gelegen aan de Kerkstraat 30 weg met de postcode (5711GW) in Someren. Wil je liever online boodschappen doen dan kan dit ook.

Jouw mening over Lidl Someren

De Lidl in Someren wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.4/10, gebaseerd op 229 beoordelingen van gebruikers. Wil je een review schrijven over deze supermarkt? Laat je beoordeling achter via het onderstaande formulier. Alvast hartelijk dank voor het insturen van jouw ervaringen met de Lidl Someren.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!