logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Albert Heijn Dokkum

Online bestellen bij Albert Heijn Dokkum

Bekijk hier alle informatie over de Albert Heijn in Dokkum! Op zoek naar informatie over openingstijden, acties/aanbiedingen, of meteen online je boodschappen doen? Je kunt er hier direct alles over lezen. Meer en meer mensen gebruiken hen. Profiteer nu ook van de boodschappen bezorgdienst van Albert Heijn. Op deze pagina lees je alles wat je nodig hebt over de filialen van Albert Heijn in Dokkum. Je vindt hier onder andere huidige folders, info over koopzondagen/openingstijden, en de locaties van de Albert Heijn winkels in Dokkum. Het is goed om te noemen dat je tegenwoordig ook online eenvoudig je boodschappen kunt doen. De supermarkt bezorgt al je boodschappen lekker makkelijk aan huis. Niet meer tillen met volgepakte tassen en kratten. Integendeel: Alle boodschappen bij jou aan huis bezorgd.

Hiernaast worden de Albert Heijn vestigingen in Dokkum in Google Maps weergegeven. Scroll iets verder voor de straatnaam + postcode van de filialen die er zijn in deze plaats. Zo hoef je niet meer te zoeken: altijd het juiste adres bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Albert Heijn supermarkten in Dokkum

Supermarkt gesloten, of geen tijd?
De boodschappen bij jou thuisbezorgd!
Online bestellen

Bezorgdienst Albert Heijn Dokkum

Is de winkel Albert Heijn Dokkum niet langer geopend? Of even geen tijd over voor een drukbezochte supermarkt? Maak het jezelf eens lekker makkelijk! Bestel al je boodschappen makkelijk & snel online en laat de boodschappen (waar mogelijk) bezorgen tot in de keuken Albert Heijn. Goed om te weten: Online zie je vrijwel altijd net zulke lage prijzen als bij de traditionele supermarkt. Wel worden er (bij kleinere orders) servicekosten in rekening gebracht. Goed nieuws! Steeds meer supermarkten in Dokkum doen al aan thuisbezorging van boodschappen. Bestel al je boodschappen direct online!

[yuzo_related]

Albert Heijn Dokkum aanbiedingen

De supermarkt van Albert Heijn in Dokkum staat bekend om de vele aantrekkelijke aanbiedingen. Alle acties en aanbiedingen zijn online te vinden of in de vertrouwde weekfolder. Deze folder wordt standaard huis-aan-huis verspreid. Deze week niets ontvangen? Of verken jij de laatste Albert Heijn aanbiedingen het liefst digitaal? Op de webshop van Albert Heijn bekijk je op je dooie gemak alle aanbiedingen online. Artikelen zoals head, roodmerk maar juist ook milka zijn vaak in de aanbieding bij Albert Heijn Dokkum. Selecteer de link hieronder voor de wekelijske aanbiedingen van deze week.

Bekijk Albert-Heijn Aanbiedingen

Folder Albert Heijn Dokkum

Op zoek naar de laatste folder van Albert Heijn Dokkum? Deze folder met aanbiedingen wordt standaard bezorgd in Dokkum. Het kan het geval zijn dat de folder (nog) niet bij jou bezorgd wordt, of dat de supermarkt-folder vergeten is door de postbode. Dat is geen ramp, je kunt de folder van Albert Heijn ook online op je gemak bekijken.

De digitale folder is voor een ieder te bekijken. Ga naar de site van Albert Heijn, normaal gesproken tref je de folder direct op de homepage aan. In de folder tref je allerlei aantrekkelijke aanbiedingen. Welbekende voorbeelden van producten zijn Rundersaucijs en/of Lasagne van bekende merken als Heida en Reasons. Klik op de button hieronder om de juiste folder van Albert Heijn Dokkum meteen tevoorschijn te halen op je beeldscherm.

Bekijk Albert-Heijn Folders

Openingstijden Albert Heijn Dokkum

Check hier de actuele openingstijden van Albert Heijn. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. Het grootste deel van de Albert Heijn winkels in Dokkum is al open voor publiek vanaf een uur of 8 in de ochtend. Echter, de sluitingstijd wisselt enorm. De filialen op wat minder grote locaties Albert Heijn sluiten vaak rond etendstijd (rond 6 uur of iets later). De grotere winkels zijn regelmatig open tot 9 uur. Hieronder vind je de globale openingstijden van Albert Heijn Dokkum. Voorkom teleurstellingen van een dichte deur. Actuele openingstijden kun je altijd bekijken op de website van Albert Heijn. Klik op de link onder de tabel voor uitgebreide informatie over de openingstijden van Albert Heijn. Bijvoorbeeld die van de vestiging aan de Koophandel 7, 9101WZ te Dokkum.

Maandag08:00 - 21:30
Dinsdag08:00 - 21:30
Woensdag08:00 - 21:30
Donderdag08:00 - 21:30
Vrijdag08:00 - 21:30
Zaterdag08:00 - 21:30
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Albert Heijn Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Meer info over Albert Heijn Dokkum

Gebruik maken van de boodschappen bezorgservice van Albert Heijn? Het is dŽ uitkomst voor iedere consument die houdt van gemak. Allereerst is het tijdbesparend! Boodschappen doen kost al snel 23 minuten. 59% van de supermarkt-bezoekers in Dokkum is van mening dat boodschappen doen veel tijd kost. De terugkerende klanten van Albert Heijn bezoeken dit filiaal gemiddeld 2,8 maal op weekbasis. Online boodschappen kopen kan al in 19 minuten. Laat de supermarkt alle boodschappen bij je in de keuken bezorgen en reken uit je tijdwinst! Bovendien hoef je niet meer met bijvoorbeeld de fiets naar een filiaal van de super te gaan.

Een ander groot pluspunt van de boodschappen aan huis bezorgd door Albert Heijn is dat je niet meer hoef te slieren en sjorren met zware boodschappen(tassen). Tassen en zakken afgeladen met populaire boodschappen zoals Biefstuk, markan en natuurlijk producten uit de categorie Sinaasappelsap wegen gemiddeld al gauw 9 kilogram.

Online alle boodschappen bestellen bij Albert Heijn! Steeds meer supermarkt-bezoekers bestellen online. In Nederland spenderen we aan online boodschappen om en nabij 423 miljoen euro. Over pakweg 10 jaar is dit al ruim 3,2 miljard euro. Een mooi aspect van boodschappen doen bij de online-supermarkt is dat er meer is dan alleen boodschappen bestellen bij Albert Heijn Dokkum. Online heb je veel meer te kiezen.

Grotere supermarkten als PLUS en bovendien de Poiesz Supermarkten hebben ook een webshop. Via internet vind je dus vrijwel altijd een geschikte aanbieding van grote merken als Kesbeke of Van Delft. Benut deze kansen en bespaar al snel 19 euro per 7 dagen op je dagelijkse boodschappen. Dus: Bekijk of je al boodschappen bestellen kan bij de Albert Heijn. Wordt er niet bij jou bezorgd, of is online boodschappen doen Ÿberhaupt niet mogelijk? Ontdek dan is een van de vele online supermarkten die wel bezorgen bij jou.

Elke week brengen ze nieuwe folders uit bij de Albert Heijn Dokkum. Bekijk daarin de recente aanbiedingen. Ze zijn ongeveer een week beschikbaar. Neem bijvoorbeeld de populaire actie voor 4+1 gratis. De supermarkt Albert Heijn in Dokkum vernieuwd regelmatig de actie’s. Folders van Albert Heijn Dokkum zijn ook online te raadplegen.Profiteren van deze aanbiedingen kan direct bij de Albert Heijn aan de Koophandel 7 weg met de postcode (9101WZ) te Dokkum. Voorkeur voor online boodschappen doen? Dat kan natuurlijk ook!

Jouw mening over Albert Heijn Dokkum

De Albert Heijn in Dokkum wordt gemiddeld beoordeeld met een 9/10, gebaseerd op 98 beoordelingen van gebruikers. Hoe beoordeel jij deze supermarkt? Geef je mening via het formulier hieronder. Je kunt zelf bijdragen aan deze pagina door je review in te sturen over de Albert Heijn Dokkum.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!