logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Spar Lemmer

Online boodschappen bestellen bij Spar Lemmer

Check hier alle benodigde informatie over de Spar in Lemmer! Meer weten over de openingstijden, folder(s) en de wekelijkse aanbiedingen, of direct beginnen met online boodschappen doen? Je vindt hier alle benodigde info. Profiteer nu van het gemak van de boodschappen bezorgservice van Spar. Op supermarkten.org lees je alles over de filialen van Spar in Lemmer. Je leest hier bijvoorbeeld over aanbiedingen die je niet mag missen, meer info over openingstijden, en adresgegevens van de Spar vestigingen in Lemmer. Bij een groeiend aantal supers kun je nu ook via internet je bestelling doorgeven. Veel supermarkten bezorgen jouw boodschappen nu gewoon aan huis. Je hoort het goed: niet langer ploeteren met de welbekende zware tassen. Nee: Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

. Links zie je de verschillende Spar vestigingen in Lemmer weergegeven in Google Maps. Iets verder naar beneden volgende adresgegegevens van de supers. Sla het op als favoriet. Zo heb je altijd de juiste gegevens bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Spar supermarkten in Lemmer

Supermarkt niet open, of weinig zin?
Laat alles bezorgen aan huis!
Bestel nu online

Bezorgdienst Spar Lemmer

Is jouw favoriete Spar Lemmer al dicht? Of even geen tijd over voor een (te) drukke supermarkt waar je lang moet wachten? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Bestel jouw boodschappen comfortabel en snel online en laat jouw complete bestelling (waar mogelijk) bezorgen tot in de keuken Spar. Goed om te weten: Online zie je vrijwel altijd net zulke lage prijzen als bij de traditionele supermarkt. Vaak betaal je wel een beetje bezorgkosten. Het is al lang geen hype meer: Veel supers in Lemmer bezorgen boodschappen aan huis. Bestel je boodschappen nu direct via internet!

[yuzo_related]

Spar Lemmer aanbiedingen

Het filiaal van Spar in Lemmer heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. Deze kun je vinden op de website of in de vertrouwde weekfolder. Deze folder wordt normaal gesproken elke week bezorgd. Heeft de bezorger jou overgeslagen? Of bestudeer je de Spar aanbiedingen liever online? Op de popualire site van Spar vindt je 24/7 alle actuele aanbiedingen. Items als Warsteiner, passoa en uiteraard ook bertolli zijn regelmatig te vinden in de aanbieding bij Spar Lemmer. Nieuwsgierig? Klik op de knop hieronder voor de meest recente aanbiedingen.

Bekijk Spar Aanbiedingen

Folder Spar Lemmer

Op zoek naar de meest recente folder van Spar Lemmer? Deze folder wordt huis-aan-huis bezorgd bij de meeste inwoners van Lemmer. Maar het kan zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, ook kan het zijn dat de wekelijkse supermarkt folder niet in jouw brievenbus beland is. De fysieke folder is niet de enige optie. Je kunt de folder van Spar op je gemak via internet bekijken.

Daarvoor ga je naar de website van Spar, hier vind je vaak op de homepagina een linkje naar de folder. In de wekelijkse folder tref je van alles aan. Denk bijvoorbeeld aan producten als Paracetamoltabletten en ook Cannelloni van huismerken en a-merken als Firenze en Genius. Selecteer de button hieronder om de laatste folder van Spar Lemmer direct vanaf je beeldscherm te bekijken.

Bekijk Spar Folders

Openingstijden Spar Lemmer

Is de supermarkt open? Bekijk de openingstijden van Spar. Deze vari‘ren per filiaal. Het meerendeel van de Spar filialen in Lemmer gaat open om 8 uur ‘s morgens. Let op: Qua sluitingstijd wissel de filialen nogal. De verhoudingsgewijs lokale/kleine supers van Spar sluiten rond een uur of 6. Grotere vestigingen zijn vaak wel open tot 9 of 10 uur. Handig: In de tabel hieronder vind je doorsnee-openingstijden van Spar Lemmer. Het is zonde als je voor niets afreist naar een supermarkt. Controleer de huidige openingstijden op de website van Spar. Selecteer de button onder de tabel voor meer details en informatie over de openingstijden van Spar. Je kunt denken aan de winkel aan de Lijnbaan 2, 8531JR in Lemmer.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Spar Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra informatie over Spar Lemmer

Wil jij het gemak ontdekken van de boodschappen bezorgdienst van Spar? Het is ideaal voor iedereen die houdt van wat gemak. Het levert je een boel tijdwinst op. Het doen van boodschappen kost al gauw 29 minuten. 66% van de bevolking van Lemmer gelooft dat boodschappen doen sneller moet kunnen. Consumenten die regelmatig langskomen bij Spar bezoeken de super gemiddeld 1,7 maal per week. Boodschappen doen in een webshop kan in minder dan 17 minuten. Laat de boodschappen aan huis bezorgen en en gun jezelf wat extra tijd. Natuurlijk hoef je dan ook niet meer met bijv. de auto richting de supermarkt te gaan.

Een grote meerwaarde van de boodschappen thuisbezorgd door Spar is het einde van slieren en sjorren met zware boodschappen(tassen). Tassen en kratten bomvol populaire boodschappen zoals rundergehakt, roosvicee en/of pies hebben al gauw een gewicht van 12 kilogram.

Via internet je boodschappen doen bij Spar! Via internet boodschappen bestellen is hard aan het groeien. De totale uitgaven bij de internet-supermarkt ligt nu rond de 439 miljoen euro. In 2025 moet dit doorgegroeid zijn naar meer dan 2,9 miljard euro. Een groot voordeel van via internet boodschappen kopen is dat er geen grenzen meer zijn. je bent niet beperkt tot alleen boodschappen betellen bij Spar Lemmer. Online is de keuze enorm.

Veel grote supers als Coop en de Troefmarkt bieden ook een speciale online webshop. Via internet vind je dus vrijwel altijd een geschikte aanbieding van grote merken als Abee of SAM. Maak gebruik van deze aanbiedingen en bespaar ruim 39 euro op de wekelijkse boodschappen. Dus bekijk meteen of je al online boodschappen kunt doen bij Spar. Is online bestellen geen optie, of bezorgen ze niet bij jou aan huis? Dan zijn er (gelukkig) nog genoeg andere supers die wel bij jou bezorgen.

Er zijn staan elke week weer nieuwe producten in de folder van Spar Lemmer. Eenvoudig alle aanbiedingen verzameld. Let op: Na enkele dagen zijn deze verlopen.Afgelopen periode zijn er geregeld actie’s geweest als 25% korting op een product. De supermarkt Spar in Lemmer vernieuwd regelmatig de actie’s. Folders van Spar Lemmer vind je dikwijls tussen de post. Deze aanbiedingen leg je in de winkelmandje bij de Spar aan de Lijnbaan 2 straat (8531JR) te Lemmer. Je kunt er ook voor kiezen om online boodschappen te doen.

Wat zijn jouw ervaringen met Spar Lemmer

De Spar in Lemmer wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.9/10, gebaseerd op 270 beoordelingen van gebruikers. Hoe beoordeel jij deze supermarkt? Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Alvast bedankt voor jouw review over de Spar Lemmer.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!