COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Plus Burgum

Online boodschappen bestellen bij Plus Burgum

Hier lees je alles wat je moeten weten over de Plus in Burgum! Meer weten over de openingstijden, folder(s) en de wekelijkse aanbiedingen, of jouw boodschappen gewoon online bestellen? Je kunt er hier direct alles over lezen. Profiteer nu van het gemak van de boodschappen bezorgservice van Plus. Op deze pagina doe je meer kennis op van de filialen van Plus in Burgum. Je leest hier onder meer de top-aanbiedingen uit de folders, meer info over openingstijden, en adresgegevens van de Plus supermarkten in Burgum. Handig: Je kunt nu ook snel je boodschappen online doen. Veel supermarkten bezorgen jouw boodschappen nu gewoon aan huis. Niet langer lopen met onhandige en zware tassen. Alle boodschappen gewoon bij jou thuis bezorgd.

Aan de linkerkant bekijk je de Plus supermarkten in Burgum in een handig kaartje weergegeven. Scroll iets verder voor de straatnaam + postcode van de supermarkt(en) in deze plaats. Op die manier heb je in een keer alle juiste data online beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Plus supermarkten in Burgum

ib3 image
Supermarkt gesloten, of geen zin?
Laat je boodschappen thuis bezorgen!
Online bestellen

Bezorgdienst Plus Burgum

Is de winkel Plus Burgum op dit moment gesloten? Of zit je even niet te wachten op een supermarkt waar je veel moet wachten? Bespaar jezelf de nodige moeite! Het is zo eenvoudig: Bestel alle boodschappen vandaag nog via internet en laat de producten (indien mogelijk) gewoon bij jou bezorgen aan huis door Plus. Online vindt je dezelfde lage prijzen als in de “offline” supermarkten. Vaak betaal je wel een beetje bezorgkosten. Steeds meer supermarkten in Burgum hebben een eigen bezorgdienst. Ontdek nu het gemak van online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Plus Burgum aanbiedingen

Het filiaal van Plus in Burgum heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. Deze worden gedeeld via de website en ook in de folder. De folder wordt elke week huis-aan-huis verspreid. Heeft de bezorger jou overgeslagen? Of bekijk je de Plus aanbiedingen graag op internet? Op de website van Plus bekijk je comfortabel en snel alle week-aanbiedingen. Artikelen zoals Bonen, pur of elmex zijn voorbeelden van producten die vrij vaak in de aanbieding zijn bij Plus Burgum. Klik op de onderstaande button voor een compleet overzicht van de aanbiedingen en kortingen.

Bekijk Plus Aanbiedingen

Folder Plus Burgum

Nieuwsgierig naar de meest recente folder van Plus Burgum? Deze bekende folder valt wekelijks in de bus van consumenten in en nabij Burgum. Maar het kan zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of dat de folder van de supermarkt perongeluk wordt weggegooid. Voor velen is het een handige backup: Je kunt de folder van Plus op je gemak via internet bekijken.

Daarvoor ga je naar de website van Plus en klik op “aanbiedingen” of “folder”. In de wekelijkse folder tref je van alles aan. Denk hierbij aan producten zoals Broodbeleg en Aardappelen van huismerken en a-merken als O’life of Lay’s. Selecteer de onderstaande button om de week-folder van Plus Burgum online te bekijken.

Bekijk Plus Folders

Openingstijden Plus Burgum

Veel mensen zijn benieuwd naar de actuele openingstijden van Plus. Wat je ziet is dat de openingstijden onderling verschillen. Het meerendeel van de Plus supers in Burgum is al geopend vanaf een uur of 8. Maar let op: sluitingstijden wisselen nogal. De wat kleinere supermarkten van Plus zijn rond 6 uur in de avond vaak al gesloten. Overdag geen tijd om boodschappen te doen? Grote supers sluiten pas rond 9 of 10 uur. Hieronder zie je de algemene openingstijden van Plus Burgum. Voorkom teleurstellingen van een dichte deur. De juiste openingstijden die nu gelden check je altijd op de site van Plus. Klik op de knop hieronder en check specifieke info over openingstijden van Plus. Bijvoorbeeld die van de vestiging aan de Markt 53, 9251JR te Burgum.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Plus Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Nuttige informatie over Plus Burgum

Hoe handig is dat? Al jouw boodschappen thuisbezorgd door Plus? Het is dŽ uitkomst voor iedere consument die houdt van gemak. Het levert je een boel tijdwinst op. Een tripje naar de supermarkt duurt al snel 31 minuten. 67% van de bevolking van Burgum vindt boodschappen doen een tijdrovende klus. De consumenten die regelmatig terugkomen bij Plus bezoeken de winkel ongeveer 2,5 keer op weekbasis. Je boodschappen online bestellen is tegenwoordig te doen in 11 minuten. Zorg dat je boodschappen worden thuisbezorgd en bespaar al gauw een uur tijd. Tevens hoef jij niet meer met bijv. de metro naar een filiaal van de super te gaan.

Een ander voordeel van de boodschappen bij je thuisbezorgd door Plus houdt in dat je niet meer hoeft te trekken en slepen met kratten en tassen. De winkelwagen vol met artikelen als tyskie, wagner maar bijvoorbeeld ook Roerbakgroente wegen gemiddeld al gauw 29 kilogram.

Boodschappen doen in de online shop van Plus! Steeds meer supermarkt-bezoekers bestellen online. De bestedingen aan online boodschappen doen bedragen zo’n 398 miljoen euro. Over pak’m beet 10 jaar bedraagt dit waarschijnlijk al 3,9 miljard euro. Een mooi aspect van via internet je boodschappen bestellen is dat jij bepaalt waar jij bestelt! Er zijn nog zoveel meer opties dan boodschappen bestellen bij Plus Burgum. Hoe dat kan? Via internet heb je veel meer te kiezen.

Steeds meer grote supers als Pakgro en/of Pakgro hebben in veel gevallen al een online supermarkt waar je kunt bestellen. Online heb je dus keuze uit veel aanbiedingen van merken als Kesbeke of Zero Noodles. Maak gebruik van deze aanbiedingen en bespaar ruim 27 euro per 7 dagen op je dagelijkse boodschappen. Dus: Bekijk of je al boodschappen bestellen kan bij de Plus. Is online bestellen geen optie, of bezorgen ze niet bij jou aan huis? Bestel dan bij 1 van de vele andere online supermarkten.

Elke week vind je een nieuwe supermarkt folder bij de Plus Burgum. De aanbiedingen hierin zijn actueel. Het nadeel is dat ze beperkt geldig zijn. Voorbeelden van supermarkt aanbiedingen zijn: 2 halen 1 betalen. De supermarkt Plus in Burgum vernieuwd regelmatig de actie’s. De folders van Plus Burgum zijn via internet te bekijken.De aanbiedingen kun je aanschaffen bij de Plus, gevestigd aan de Markt 53 weg (9251JR) in Burgum. Eventueel kun je ook online de boodschappen bestellen.

Beoordeling van Plus Burgum

De Plus in Burgum wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.6/10, gebaseerd op 191 beoordelingen van gebruikers. Wat vind jij persoonlijk van deze supermarkt? Geef je mening via het formulier hieronder. Bedankt voor het inzenden van jouw mening over de Plus Burgum.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!