logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Spar Doornenburg

Online boodschappen doen bij Spar Doornenburg

Vind hier alle info over de Spar in Doornenburg! Nieuwsgierig naar actuele openingstijden, kortingen en aanbiedingen van deze week, of direct online boodschappen bestellen? Je kunt er hier direct alles over lezen. Profiteer nu van het gemak van de boodschappen bezorgservice van Spar. Op deze pagina lees je alles wat je nodig hebt over de filialen van Spar in Doornenburg. Je leest hier bijvoorbeeld over weekaanbiedingen, de wisselende openingstijden, en de huidige adresgegevens van de Spar winkels in Doornenburg. Bij veel supermarkten kun je nu ook eenvoudig & snel online boodschappen doen. De supermarkt bezorgt al je boodschappen lekker makkelijk aan huis. Je hoort het goed: niet langer lopen met onhandige en zware tassen. Alle boodschappen gewoon bij jou thuis bezorgd.

Aan de linkerkant zie je de Spar supermarkten in Doornenburg in een handig kaartje weergegeven. Scroll naar beneden voor de adressen van de supermarkt(en) in deze plaats. Zo hoef je niet meer te zoeken: altijd het juiste adres raadpleegbaar via internet.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Spar supermarkten in Doornenburg

Geen tijd voor de supermarkt?
Laat je boodschappen bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgdienst Spar Doornenburg

Is jouw favoriete Spar Doornenburg niet meer geopend? Of maar weinig zin in een drukke, soms overvolle supermarkt? Profiteer van het gemak van de internet-supermarkt. Bestel al je boodschappen makkelijk & snel online en laat jouw complete bestelling (waar mogelijk) bezorgen bij jou thuis door de bezorgdienst van Spar. Bij de internet-supermarkt zijn de prijzen even laag als in de stenen supermarkt. Wel worden er (bij kleinere orders) servicekosten in rekening gebracht. Steeds meer supermarkten in Doornenburg hebben al een eigen bezorgservice. Bestel je boodschappen nu direct via internet!

[yuzo_related]

Spar Doornenburg aanbiedingen

Het filiaal van Spar in Doornenburg zorgt altijd voor een actueel aanbod met grootse aanbiedingen. Deze bekijk je op de website of gewoon in de ouderwetse folder. Deze folder valt waarschijnlijk ook bij jou in de bus. Heb je de folder een keer niet gekregen? Of bekijk je de Spar aanbiedingen liever online? Binnen de website van Spar vindt je 24/7 de beste week-aanbiedingen. Producten als bonduelle, laarzen en uiteraard ook kaasplankje zijn vaak in de aanbieding bij Spar Doornenburg. Klik hieronder voor alle relevante aanbiedingen en acties.

Bekijk Spar Aanbiedingen

Folder Spar Doornenburg

Nieuwsgierig naar de meest recente folder van Spar Doornenburg? Deze folder valt standaard in de brievenbus van inwoners van Doornenburg. Misschien woon je in een gebied waar de folder niet standaard bezorgd wordt, of dat de folder van de supermarkt niet in jouw brievenbus beland is. Daarom is het goed om te weten: Je kunt de folder van Spar ook via internet bekijken.

De online folder is voor iedereen toegankelijk. Open de site van Spar en klik op “aanbiedingen” of “folder”. In de (online) folder tref je de meest veelzijdige aanbiedingen. Hierbij kun je denken aan boodschappen als Zonnebrandcrme en ook Tomaten ketjup van bekende merken als M&M’s of Danone. Klik direct op de onderstaande button om de juiste folder van Spar Doornenburg direct te openen vanaf je PC of smartphone.

Bekijk Spar Folders

Openingstijden Spar Doornenburg

Veel mensen zijn benieuwd naar de actuele openingstijden van Spar. Wat je ziet is dat de openingstijden onderling verschillen. De doorsnee Spar winkels in Doornenburg is al toegankelijk vanaf 8 uur ‘s ochtends. Maar let op: sluitingstijden wisselen nogal. De wat kleinere supermarkten van Spar sluiten de deuren vaak al rond 6. De grotere winkels zijn regelmatig open tot 9 uur. In de onderstaande tabel vind je de gemiddelde openingstijden van Spar Doornenburg. Vermijd de teleurstelling voor een gesloten deur. De meest recente (en dus juiste) openingstijden bekijk je op de site van Spar. Of klik op de button hieronder voor handige informatie en data over openingstijden van Spar. Bijvoorbeeld die van de vestiging aan de Kerkstraat 16, 6686BT in Doornenburg.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Spar Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Nuttige informatie over Spar Doornenburg

Wil jij al jouw zware boodschappen bij je in de keuken laten bezorgen door Spar? Het levert je veel voordelen op. Allereerst is het tijdbesparend! Het doen van boodschappen kost al snel 30 minuten. 52% van de supermarkt-bezoekers in en nabij Doornenburg denkt dat het doen van boodschappen sneller kan. De vaste klanten van Spar bezoeken dit filiaal gemiddeld 1,6 keer op weekbasis. Online boodschappen doen is tegenwoordig te doen in 6 minuten. Zorg dat je boodschappen bezorgd worden bij je thuis en en gun jezelf wat extra tijd. Natuurlijk hoef je dan ook niet meer met bijvoorbeeld de benenwagen naar de supermarkt af te reizen.

Een belangrijke meerwaarde van de boodschappen thuisbezorgd door Spar houdt in dat je niet meer hoeft te sjouwen en sleuren met zware boodschappen. Plastic tassen en kratten boordevol boodschappen zoals contessa carola, pasta en uiteraard ook kool hebben zo een gewicht van ruim 28 kilogram.

Boodschappen doen in de online shop van Spar! Steeds meer consumenten ontdekken het gemak van online boodschappen doen. In Nederland spenderen we aan online boodschappen om en nabij 445 miljoen euro. Over een jaar of 10 is dit naar alle waarschijnlijkheid ruim Û2,8 miljard euro. Het mooie aan online boodschappen kopen is dat je niet beperkt bent tot online boodschappen bestellen bij Spar Doornenburg. Online heb jij het voor het uitzoeken.

Veel grote supers als PLUS en wellicht de EMTƒ Supermarkten bieden ook de mogelijkheid tot online bestellen. Via internet vind je dus vrijwel altijd een geschikte aanbieding van grote merken als Heinz of De Molenhoeve. Profiteer hiervan, en bespaar al gauw 28 euro per week op je boodschappen. Vraag of zoek direct even of je al online boodschappen kunt doen bij Spar. Kun je online nog geen bestelling plaatsen? Ontdek dan is een van de vele online supermarkten die wel bezorgen bij jou.

De supermarkt folders bevatten wekelijks nieuwe deals bij de Spar Doornenburg. Hierin vind je diverse aanbiedingen. Let op: Na enkele dagen zijn deze verlopen.Een voorbeeld van een boodschappen aanbieding is: 50% korting op een artikel. De supermarkt Spar in Doornenburg vernieuwd regelmatig de actie’s. De folders van Spar Doornenburg vind je dikwijls tussen de post. De aanbiedingen zijn bijvoorbeeld te verkrijgen bij de Spar aan de Kerkstraat 16 weg met postcode (6686BT) in Doornenburg. Je kunt er ook voor kiezen om online boodschappen te doen.

Beoordeling van Spar Doornenburg

De Spar in Doornenburg wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.7/10, gebaseerd op 249 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw ervaringen met deze supermarkt? Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Help ons verder met deze site, en deel jouw ervaringen met de Spar Doornenburg.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!