logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Plus Leende

Online bestellen bij Plus Leende

Hier lees je alle details over de Plus in Leende! Wil je aanvullende informatie lezen over openingstijden, aanbiedingen, of direct beginnen met online boodschappen doen? Het kan allemaal! Profiteer nu van het gemak van de boodschappen bezorgservice van Plus. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de winkels van Plus in Leende. Hier bekijk je onder andere informatie over weekaanbiedingen, de wisselende openingstijden, en adressen van de verschillende Plus supermarkten in Leende. Het is goed om te noemen dat je tegenwoordig ook online eenvoudig je boodschappen kunt doen. Al jouw boodschappen worden netjes bezorgd tot in de keuken. Dus zeg maar dag tegen lopen met de welbekende zware tassen. Nee: Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

. Hiernaast zie je de Plus supermarkten in Leende in een handig kaartje weergegeven. Direct hieronder tref je de contactgegevens van de supermarkten. Op die manier heb je in een keer alle juiste data online beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Plus supermarkten in Leende

Geen tijd voor de supermarkt?
Laat alles bezorgen aan huis!
Online bestellen

Bezorgdienst Plus Leende

Is de Plus Leende niet open? Of maar weinig zin in een massale supermarkt? Maak het jezelf eens lekker makkelijk! Het is zo eenvoudig: Bestel alle boodschappen vandaag nog via internet en laat de complete order (indien mogelijk) bezorgen tot in de keuken Plus. Bij de online supermarkt tref je dezelfde lage prijzen als bij de “normale” supermarkten. Het kan zijn dat je een paar euro bezorgkosten moet betalen. Het is al lang geen hype meer: Veel supers in Leende hebben al een eigen bezorgservice. Begin vandaag nog met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Plus Leende aanbiedingen

De vestiging van Plus in Leende heeft altijd scherpe aanbiedingen. Alle acties en aanbiedingen zijn online te vinden of in de folder, het magazine met alle aanbiedingen. De folder vindt je elke week weer in je brievenbus. Is de folder deze week niet bij jou aangekomen? Of bekijk jij de wekelijkse Plus aanbiedingen het liefst digitaal? Op de webstek van Plus vindt je 24/7 de beste week-aanbiedingen. Boodschappen zoals Kaars, stroop en boodschappen uit de categorie Vinegar vind je vaak in de aanbieding bij Plus Leende. Meer weten? Selecteer de button hieronder voor de beste aanbiedingen en prijsverlagingen.

Bekijk Plus Aanbiedingen

Folder Plus Leende

Nieuwsgierig naar de meest recente folder van Plus Leende? Deze folder wordt huis-aan-huis bezorgd bij de meeste inwoners van Leende. Het kan zo zijn dat de folder bij jou niet bezorgd wordt, of dat de supermarkt-folder gewoon eenmalig niet bezorgd is. Dat is geen ramp, je kunt de folder van Plus nu ook online raadplegen.

Daarvoor ga je naar de website van Plus, hier vind je vaak op de homepagina een linkje naar de folder. Elke week weer vindt je de beste aanbiedingen terug in de (online) folder. Bijvoorbeeld artikelen als Vegetarische producten en/of Nasi van huismerken en a-merken als Van Nelle of L&M. Klik op de button hieronder om de laatste folder van Plus Leende direct vanaf je beeldscherm te bekijken.

Bekijk Plus Folders

Openingstijden Plus Leende

Check hier de actuele openingstijden van Plus. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. Het grootste gedeelte van de Plus winkels in Leende kan al vanaf 8 uur in de ochtend worden bezocht. Maar let op: sluitingstijden wisselen nogal. De verhoudingsgewijs lokale/kleine supers van Plus gaan in veel gevallen rond een uur of 6 ‘s avonds al dicht. De grote (XL)-supermarkten zijn soms wel open tot 9 uur. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van Plus Leende. Voorkom teleurstellingen van een dichte deur. Tip: De meest recente/kloppende openingstijden bekijk je altijd op de site van Plus. Klik op de link onder de tabel voor uitgebreide informatie over de openingstijden van Plus. Je kunt denken aan de winkel aan de Dorpstraat 68, 5595CJ in Leende.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Plus Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Meer info over Plus Leende

Wil jij al jouw zware boodschappen bij je in de keuken laten bezorgen door Plus? Het is dŽ uitkomst voor iedere consument die houdt van gemak. Allereerst bespaart het enorm veel tijd. Het doen van boodschappen kost al gauw 27 minuten. 56% van de supermarkt-bezoekers in Leende is van mening dat boodschappen doen veel tijd kost. De (meer loyale) klanten van Plus bezoeken de super gemiddeld 2,2 maal per week. Online je boodschappen bestellen kan al in 7 minuten. Laat de supermarkt alle boodschappen bij je in de keuken bezorgen en cre‘er veel extra tijd. Bovendien hoef je niet meer met bijvoorbeeld de trein naar een vestiging van jouw favoriete super te gaan.

Een belangrijke meerwaarde van de boodschappen bij je thuisbezorgd door Plus is dat je je niet meer druk hoeft te maken over sjouwen en sleuren met zware boodschappen. Boodschappentassen bomvol items zoals robijn, bolletjes maar bijvoorbeeld ook liga wegen gemiddeld al gauw 16 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Plus! Meer en meer Nederlanders doen hun boodschappen online. Op dit moment spenderen we in Nederland om en nabij 445 miljoen euro. Over pak’m beet 10 jaar bedraagt dit waarschijnlijk al 3,7 miljard euro. Een mooi aspect van online boodschappen kopen is dat je niet beperkt bent tot jouw vertrouwde supermarkt. Je hoeft namelijk niet je boodschappen te bestellen bij Plus Leende. Via het internet heb je simpelweg meer keuze.

De bekende ketens als Dirk en zelfs de DekaMarkt laten jou ook al bestellen via een online webshop. Bij een van de vele online supermarkten kun je dus altijd producten met korting bestellen van merken als Keulen of D&L. Profiteer van het grote aanbod en bespaar tot wel 35 euro op de wekelijkse boodschappen. Dus: Bekijk of je al boodschappen bestellen kan bij de Plus. Is het onverhoopt niet mogelijk? Er zijn gelukkig tal van andere online supermarkten.

Supermarkt folders worden elke week vernieuwd bij de Plus Leende. De aanbiedingen hierin zijn actueel. Let op: Ze zijn slechts een paar dagen geldig. Voorbeelden van supermarkt aanbiedingen zijn: 3 halen 2 betalen. De supermarkt Plus in Leende heeft vaak aantrekkelijke actie’s. Folders van Plus Leende zijn via internet te bekijken.Deze deals zijn direct te kopen bij de Plus aan de Dorpstraat 68 weg (5595CJ) in Leende. Je kunt ook bij de online supermarkt boodschappen doen.

Schrijf een review over Plus Leende

De Plus in Leende wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.1/10, gebaseerd op 245 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw ervaringen met deze supermarkt? Via het onderstaande reactieformulier kun je jouw eigen mening delen. Bedankt voor het inzenden van jouw mening over de Plus Leende.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!