COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service

Jumbo Lienden

Online bestellen bij Jumbo Lienden

Op Supermarkten.org vind je alle info over de Jumbo in Lienden! Aanvullende informatie nodig over onder andere openingstijden, kortingen en aanbiedingen van deze week, of direct online boodschappen bestellen? Je vindt er hier alle informatie over. Maak vandaag nog kennis met de boodschappen bezorgservice van Jumbo. Op deze pagina doe je meer kennis op van de winkels van Jumbo in Lienden. Je treft hier onder meer huidige folders, openingstijden, en adresgegevens van de Jumbo supermarkten in Lienden. Bij een groeiend aantal supers kun je nu ook via internet je bestelling doorgeven. Steeds meer supers bezorgen al je boodschappen bij je thuis. Dat betekent: niet langer sjorren met tassen bomvol boodschappen. Alle producten worden gewoon bij jou bezorgd wanneer jij dat wil

Aan de andere kant zie je de Jumbo vestigingen in Lienden weergegeven. Klik op het pinnetje voor meer info. Scroll iets verder voor de straatnaam + postcode van de verschillende filialen. Op die manier heb je in een keer alle juiste data via internet bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Jumbo supermarkten in Lienden

ib3 image
Geen zin om naar de super te gaan?
De boodschappen bij jou thuisbezorgd!
Bestel nu online

Bezorgdienst Jumbo Lienden

Is de winkel Jumbo Lienden op dit moment gesloten? Of even geen tijd over voor een supermarkt waar je veel moet wachten? Ontdek de mogelijkheden van de internet-supermarkt. Bestel al je boodschappen makkelijk & snel online en laat alle artikelen (als het kan) bezorgen tot in de keuken Jumbo. Bij de online supermarkt tref je dezelfde lage prijzen als bij de “ouderwetse” supermarkten. Wel worden er (bij kleinere orders) servicekosten in rekening gebracht. Goed nieuws! Steeds meer supermarkten in Lienden hebben een eigen bezorgdienst. Start vandaag nog met boodschappen doen via internet!

[yuzo_related]

Jumbo Lienden aanbiedingen

De vestiging van Jumbo in Lienden zorgt altijd voor een actueel aanbod met grootse aanbiedingen. Deze bekijk je op de website of in de folder, het magazine met alle aanbiedingen. Deze folder wordt normaal gesproken elke week bezorgd. Deze week niets ontvangen? Of check je de Jumbo aanbiedingen het liefst digitaal? Op de webstek van Jumbo vindt je 24/7 alle actuele aanbiedingen. Boodschappen zoals Zonne, noot en juist ook makro zijn relatief vaak in de aanbieding bij Jumbo Lienden. Selecteer de link hieronder voor een volledig overzicht met alle aanbiedingen en prijsverlagingen.

Bekijk Jumbo Aanbiedingen

Folder Jumbo Lienden

Zoek jij de folder van Jumbo Lienden? De folder wordt elke week bezorgd bij de bewoners in en rondom Lienden. Misschien woon je in een gebied waar de folder niet standaard bezorgd wordt, of wat ook kan: dat de folder niet aangekomen is. Daarom is het goed om te weten: Je kunt de folder van Jumbo vandaag de dag ook eenvoudig online nalezen.

Hiervoor open je de website van Jumbo en klik op “aanbiedingen” of “folder”. In de (online) folder tref je de meest veelzijdige aanbiedingen. Voorbeelden van producten die regelmatig in de aanbieding zijn: Mayonaise of Slagroom van bekende merken als Keulen of Daily Fresh. Klik op de button hieronder om de juiste folder van Jumbo Lienden online te bekijken.

Bekijk Jumbo Folder

Openingstijden Jumbo Lienden

Ontdek meteen de juiste openingstijden van Jumbo. Deze vari‘ren per filiaal. De meeste Jumbo winkels in Lienden opent de deuren rond 8 uur. Het is handig om te weten dat het beleid qua sluitingstijden erg verschilt. De naar verhouding wat kleinere filialen van Jumbo gaan dicht rond 5 uur of 6 uur. De grotere winkels zijn regelmatig open tot 9 uur. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van Jumbo Lienden. Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan. De juiste openingstijden die nu gelden check je altijd op de site van Jumbo. Klik op de link onder de tabel voor meer details en informatie over de openingstijden van Jumbo. Bijvoorbeeld de tijden van de winkel aan de Verbrughweg 16, 4033GP in Lienden.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Jumbo openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra informatie over Jumbo Lienden

Gebruik maken van de boodschappen bezorgservice van Jumbo? Het is de oplossing voor iedereen die gesteld is op gemak. Ten eerste scheelt het veel tijd. Een tripje naar de supermarkt kost al gauw 20 minuten. 63% van de supermarkt-bezoekers in en nabij Lienden zou zijn/haar boodschappen sneller willen doen. De klanten die regelmatig komen bij Jumbo bezoeken de winkel gemiddeld gezien 2,9 maal op weekbasis. Boodschappen doen in een webshop kan al binnen 15 minuten. Laat de boodschappen aan huis bezorgen en cre‘er veel extra tijd. Natuurlijk hoef je dan ook niet meer met bijvoorbeeld de auto naar een filiaal van de super te gaan.

Een bijkomend voordeel van de boodschappen thuisbezorgd door Jumbo is: niet langer slieren en sjorren met zware boodschappen(tassen). Boodschappentassen bomvol producten als whisky, lonka en natuurlijk producten uit de categorie tomaten hebben zonder dat je er erg in hebt al gauw een gewicht van 12 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Jumbo! Via internet boodschappen bestellen is hard aan het groeien. De uitgaven zijn hard groeiende. Op dit moment spenderen we nabij 417 miljoen euro. Over een jaar of 10 is dit naar alle waarschijnlijkheid ruim 3,7 miljard euro. Een groot pluspunt van online boodschappen bestellen is dat je niet beperkt bent tot jouw vertrouwde supermarkt. Je hoeft namelijk niet je boodschappen te bestellen bij Jumbo Lienden. Online heb je veel meer te kiezen.

Grotere supermarkten als EMTƒ Supermarkten of de Jumbo hebben ook een webshop. Via internet vind je dus vrijwel altijd een geschikte aanbieding van grote merken als Karvan CŽvitam of Dreft. Maak gebruik van deze aanbiedingen en bespaar ruim 12 euro per week bij de supermarkt. Vraag of zoek direct even of je al online boodschappen kunt doen bij Jumbo. Kun je online nog geen bestelling plaatsen? Ontdek dan is een van de vele online supermarkten die wel bezorgen bij jou.

Let je op de centen? Check dan de wekelijkse supermarkt folder van Jumbo Lienden. De aanbiedingen hierin zijn actueel. Let op: Na enkele dagen zijn deze verlopen.Veel mensen komen naar deze winkel voor de 35% korting op een product. De supermarkt Jumbo in Lienden heeft voor jou de beste actie’s. Folders van Jumbo Lienden krijg je regelmatig in de brievenbus.Deze aanbiedingen leg je in de winkelmandje bij de Jumbo, gelegen aan de Verbrughweg 16 straat met postcode (4033GP) in Lienden. Natuurlijk kun je ook via internet de boodschappen doen.

Beoordeling van Jumbo Lienden

De Jumbo in Lienden wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.9/10, gebaseerd op 263 beoordelingen van gebruikers. Wat vind jij persoonlijk van deze supermarkt? Laat je beoordeling achter via het onderstaande formulier. Alvast hartelijk dank voor het insturen van jouw ervaringen met de Jumbo Lienden.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!