logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Jumbo Lelystad

Online bestellen bij Jumbo Lelystad

Lees hier alles over de Jumbo in Lelystad! Op zoek naar details over bijvoorbeeld openingstijden, kortingen en aanbiedingen van deze week, of wellicht direct starten met online boodschappen doen? Je kunt er hier direct alles over lezen. Laat nu je boodschappen bezorgen door Jumbo. Op deze website lees je handige info over de vestigingen van Jumbo in Lelystad. Je bekijkt hier onder andere huidige folders, info over openingstijden, en de locaties van de Jumbo filialen in Lelystad. Wist je dat je nu ook je boodschappen online kunt doen? Al jouw boodschappen worden netjes bezorgd tot in de keuken. Dat betekent: niet langer afzien met onhandige en zware tassen. Maar alles netjes bij jou bezorgd.

Hiernaast worden de Jumbo winkels in Lelystad weergegeven. Klik op het pinnetje voor meer info. Scroll iets verder voor de straatnaam + postcode van de supermarkten die er zijn. Op deze manier heb je altijd het juiste adres beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Jumbo supermarkten in Lelystad

Geen zin een super te bezoeken?
Laat al je boodschappen morgen al bezorgen!
Online bestellen

Bezorgservice Jumbo Lelystad

Is de Jumbo Lelystad op dit moment gesloten? Of wellicht heb je even geen zin in een (te) drukke supermarkt waar je lang moet wachten? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Doe al je boodschappen via internet en laat de boodschappen (waar mogelijk) aan huis bezorgen door de bezorgservice van Jumbo. Bij de internet-supermarkt zijn de prijzen even laag als in de reguliere supermarkt. Het kan zijn dat je een paar euro bezorgkosten moet betalen. Het is al lang geen hype meer: Veel supers in Lelystad doen al aan thuisbezorging van boodschappen. Begin vandaag nog met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Jumbo Lelystad aanbiedingen

De supermarkt van Jumbo in Lelystad heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. Deze kun je online rustig bekijken of in de vertrouwde weekfolder. Als je geen Nee-sticker hebt, wordt deze wekelijks bij jou bezorgd. Heeft de bezorger jou overgeslagen? Of bekijk je de Jumbo aanbiedingen liever via een computer of telefoon? Op de webshop van Jumbo kun je de laatste aanbiedingen op je gemak bekijken. Items als Luiers, biologische yoghurt of makreel vind je vaak in de aanbieding bij Jumbo Lelystad. Klik nu op de onderstaande button voor de wekelijske aanbiedingen.

Bekijk Jumbo Aanbiedingen

Folder Jumbo Lelystad

Jij wilt ‘m toch niet missen, de laatste folder van Jumbo Lelystad? Deze bekende folder valt wekelijks in de bus van consumenten in en nabij Lelystad. Toch kan het zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of dat de folder wellicht onbedoeld bij het afval komt. Er zijn meer manieren om aanbiedingen te checken. Je kunt de folder van Jumbo makkelijk & snel online raadplegen.

Hiervoor open je de website van Jumbo, hier tref je doorgaans de folder van deze week. In deze (digitale) folder vind je elke week een wisselend aanbod met aanbiedingen. Goede voorbeelden zijn o.a. Spread of Volle melk van grote merken als Jagermeister of Van Houten. Selecteer de onderstaande link om de aanbiedingen, verzameld in de folder van Jumbo Lelystad direct tevoorschijn te toveren.

Bekijk Jumbo Folder

Openingstijden Jumbo Lelystad

Veel mensen zijn benieuwd naar de actuele openingstijden van Jumbo. Wat je ziet is dat de openingstijden onderling verschillen. Het meerendeel van de Jumbo filialen in Lelystad is al geopend vanaf een uur of 8. Het is handig om te weten dat het beleid qua sluitingstijden erg verschilt. De “kleine” supers van Jumbo sluiten vaak rond etendstijd (rond 6 uur of iets later). Grotere vestigingen zijn vaak wel open tot 9 of 10 uur. Hieronder zie je de algemene openingstijden van Jumbo Lelystad. Je wilt natuurlijk niet voor een gesloten deur komen te staan. Controleer de huidige openingstijden op de website van Jumbo. Klik op de link onder de tabel en lees meer over de actuele openingstijden van Jumbo. Bijvoorbeeld die van de vestiging aan de Jol 37 3701, 8243HP te Lelystad.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Jumbo openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Nuttige informatie over Jumbo Lelystad

Wil jij het gemak ontdekken van de boodschappen bezorgdienst van Jumbo? Het is simpelweg perfect voor iedereen die houdt van eenvoud. Het levert je een boel tijdwinst op. Het bezoeken van een supermarkt kost al snel 22 minuten. 76% van de consumenten in Lelystad vindt boodschappen doen te veel tijd kosten. De klanten die regelmatig komen bij Jumbo bezoeken, gemiddeld gezien, de super zo’n 2,7 keer per week. Je boodschappen online bestellen gebeurt al in 18 minuten. Zorg dat je boodschappen bezorgd worden bij je thuis en bespaar enorm veel tijd, elke week weer. Bovendien hoef je niet meer met bijv. de bestelbus naar jouw favoriete supermarkt te reizen.

Een grote meerwaarde van de boodschappen aan huis bezorgd door Jumbo is het einde van slepen en trekken met boodschappentassen. Plastic tassen en kratten boordevol supermarkt-producten zoals tandpasta, biscuit of roos wegen, schrik niet, al snel 11 kilogram.

Boodschappen doen in de online shop van Jumbo! Steeds meer supermarkt-bezoekers bestellen online. Nu zijn de uitgaven aan online boodschappen rond de 438 miljoen euro. In 2025 moet dit doorgegroeid zijn naar meer dan 2,6 miljard euro. Een mooi kenmerk van via internet je boodschappen bestellen is dat er meer is dan alleen boodschappen bestellen bij Jumbo Lelystad. Hoe dat zit? Via internet heb je veel keuze.

Grote supers als Dirk en bovendien de MCD laten jou de boodschappen steeds vaker online bestellen. Online kun je dus kiezen uit alle beschikbare aanbiedingen, inclusief merken zoals Olvarit en Red Bull. Benut deze kansen en bespaar al snel 33 euro op de “standaard” wekelijke boodschappen. Oftewel: Ga eens na of je al boodschappen online kunt kopen bij Jumbo. Te duur? Of niet mogelijk? Bestel dan bij 1 van de vele andere online supermarkten.

Elke week brengen ze nieuwe folders uit bij de Jumbo Lelystad. Actuele aanbiedingen staan daarin vermeldt. Wees er snel bij in verband met de geldigheid.Neem bijvoorbeeld de populaire actie voor 2 halen 1 betalen. De supermarkt Jumbo in Lelystad vernieuwd regelmatig de actie’s. Folders van Jumbo Lelystad staan boordevol kortingpakkers.Deze deals zijn direct te kopen bij de Jumbo, gelegen aan de Jol 37 3701 straat met postcode (8243HP) in Lelystad. Wil je liever online boodschappen doen dan kan dit ook.

Ervaringen met Jumbo Lelystad

De Jumbo in Lelystad wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.6/10, gebaseerd op 279 beoordelingen van gebruikers. Wij horen graag wat jij vindt van deze supermarkt! Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Alvast hartelijk dank voor het insturen van jouw ervaringen met de Jumbo Lelystad.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!