Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Dirk Deventer

Online boodschappen bestellen bij Dirk Deventer

Bekijk hier alle informatie over de Dirk in Deventer! Wil je aanvullende informatie lezen over openingstijden, actuele folders en aanbiedingen, of gewoon direct beginnen met online boodschappen doen? Je vindt er hier alle informatie over. Maak vandaag nog kennis met de boodschappen bezorgservice van Dirk. Hier vind je meer gegevens over de supermarkten van Dirk in Deventer. Hier lees je onder meer over de beste kortingen en acties uit de folder, de wisselende openingstijden, en adressen van de verschillende Dirk winkels in Deventer. Bij een groeiend aantal supers kun je nu ook via internet je bestelling doorgeven. Laat al jouw zware boodschappen gewoon bezorgen aan huis. Dus nooit meer sjorren met de welbekende zware tassen. Alle artikelen aan huis bezorgd wanneer jou dat uitkomt!

Links zie je de huidige Dirk filialen in Deventer weergegeven. Klik op het pinnetje voor meer info. Iets verder naar beneden volgende adresgegegevens van de relevante supers in deze plaats. Op deze manier heb je altijd het juiste adres bij de hand wanneer het nodig is.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Dirk supermarkten in Deventer

ib3 image
Supermarkt niet open, of weinig zin?
Laat al je boodschappen morgen al bezorgen!
Online bestellen

Bezorgservice Dirk Deventer

Is de winkel Dirk Deventer niet langer geopend? Of even geen tijd over voor een supermarkt met lange rijen voor de kassa? Profiteer van het gemak van de internet-supermarkt. Bestel vandaag nog alle grote en kleine boodschappen online en laat de complete order (indien mogelijk) bezorgen door de koerier van Dirk. Via internet zijn de prijzen net zo laag als in de “offline” supermarkten. Houd wel rekening mee met servicekosten van zo’n 3 tot 5 euro. Opvallend: een groeiend aantal supers in Deventer doen al aan thuisbezorging van boodschappen. Bestel direct online!

[yuzo_related]

Dirk Deventer aanbiedingen

Het filiaal van Dirk in Deventer heeft elke week een gevarieerd aanbod met speciale aanbiedingen. Deze bekijk je op de website of natuurlijk in de traditionele folder. Deze folder wordt normaal gesproken elke week bezorgd. Heeft de bezorger jou overgeslagen? Of bestudeer je de Dirk aanbiedingen graag via internet? Op de veelgeprezen website van Dirk vindt je 24/7 de beste week-aanbiedingen. Producten zoals bami, Rivel en natuurlijk witte reus zijn relatief vaak in de aanbieding bij Dirk Deventer. Klik nu op de onderstaande button voor de meest recente aanbiedingen en andere acties.

Bekijk Dirk Aanbiedingen

Folder Dirk Deventer

Op zoek naar de meest recente folder van Dirk Deventer? De bekende week folder wordt standaard huis-aan-huis bezorgd in en rondom Deventer. Het kan zo zijn dat de folder bij jou niet bezorgd wordt, of wat ook kan: dat de folder perongeluk wordt weggegooid. Gelukkig kun je de folder van Dirk makkelijk & snel online raadplegen.

Dit werkt heel simpel. Je opent de website van Dirk, hier vind je vaak op de homepagina een linkje naar de folder. In deze (digitale) folder vind je elke week een wisselend aanbod met aanbiedingen. Voorbeelden van producten die regelmatig in de aanbieding zijn: Brood en Broodbeleg van huismerken en a-merken als The Bread Office en Bakkerij ‘T Stoepje. Selecteer de button hieronder om de aanbiedingen, verzameld in de folder van Dirk Deventer direct in te zien.

Bekijk Dirk Folders

Openingstijden Dirk Deventer

Goed om bij de hand te hebben: de huidige openingstijden van Dirk. Wat je ziet is dat de openingstijden onderling verschillen. De meeste Dirk vestigingen in Deventer opent de deuren rond 8 uur. Let op: Qua sluitingstijd wissel de filialen nogal. De betrekkelijk kleine supermarkten van Dirk sluiten rond een uur of 6. Overdag geen tijd om boodschappen te doen? Grote supers sluiten pas rond 9 of 10 uur. Handig: In de tabel hieronder vind je doorsnee-openingstijden van Dirk Deventer. Niets is meer frustrerend dan een dichte deur aantreffen. De huidige openingstijden vind je altijd op de site van Dirk. Klik op de link onder de tabel voor handige informatie en data over openingstijden van Dirk. Denk hierbij aan de supermarkt aan de Broederenplein 5, 7411RL te Deventer.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Dirk Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Lees deze informatie over Dirk Deventer

Alle boodschappen bij je thuis laten bezorgen door Dirk? Het levert je veel voordelen op. Het levert je een boel tijdwinst op. Een bezoekje aan de super duurt gemiddeld 32 minuten. 76% van inwoners in en nabij Deventer vindt boodschappen doen te veel tijd kosten. De (terugkerende) bezoekers van Dirk bezoeken de winkel ongeveer 2,4 keer op weekbasis. Via internet je boodschappen doen gebeurt al in 12 minuten. Laat de koerier al jouw boodschappen thuis bezorgen en reken uit je tijdwinst! Bovendien hoef je niet meer met bijv. de auto richting de supermarkt te gaan.

Een belangrijke meerwaarde van de boodschappen bij je thuisbezorgd door Dirk is: niet meer sjorren en ploeteren met zware tassen. Tassen en kratten bomvol populaire boodschappen zoals Zwitsal, sinaas en vanzelfsprekend maaltijden kunnen al gauw meer wegen dan 18 kilogram.

Online boodschappen doen bij Dirk! Een groeiend aantal consumenten doet boodschappen online. De bestedingen aan online boodschappen doen bedragen zo’n 447 miljoen euro. Over pak’m beet 10 jaar bedraagt dit waarschijnlijk al Û3,5 miljard euro. Een groot voordeel van online boodschappen bestellen is dat er geen grenzen meer zijn. je bent niet beperkt tot alleen boodschappen betellen bij Dirk Deventer. Online heb jij het voor het uitzoeken.

Veel grote supers als MCD of de Pryma laten jou de boodschappen steeds vaker online bestellen. Online bestel je dus altijd de beste aanbiedingen van (A)-merken als California en Weerribben Zuivel. Door hier slim gebruik van te maken bespaar je al snel 14 euro op de “standaard” wekelijke boodschappen. Oftewel: Ga eens na of je al boodschappen online kunt kopen bij Dirk. Is online bestellen geen optie, of bezorgen ze niet bij jou aan huis? Geen probleem. Er zijn nog veel meer grote supers die bij jou bezorgen.

Wekelijks verschijnen er nieuwe supermarkt folders van de Dirk Deventer. Actuele aanbiedingen staan daarin vermeldt. Let op: Ze zijn slechts een paar dagen geldig. Veel mensen komen naar deze winkel voor de 25% korting op een product. De supermarkt Dirk in Deventer vernieuwd regelmatig de actie’s. Folders van Dirk Deventer vind je dikwijls tussen de post. De aanbiedingen kun je aanschaffen bij de Dirk, gevestigd aan de Broederenplein 5 weg met postcode (7411RL) te Deventer. Iets nieuws proberen? Check dan de online boodschappen doen optie!

Beoordeel Dirk Deventer

De Dirk in Deventer wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.9/10, gebaseerd op 254 beoordelingen van gebruikers. Wil je een review schrijven over deze supermarkt? Schrijf je eigen review over deze supermarkt via het formulier hieronder. Help ons verder met deze site, en deel jouw ervaringen met de Dirk Deventer.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!