PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
DEEN
Hoge kwaliteit
COOP
Goede bezorging
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Lidl Terborg

Online boodschappen doen bij Lidl Terborg

Lees hier alles over de Lidl in Terborg! Meer weten over de openingstijden, kortingen en aanbiedingen van deze week, of gewoon direct beginnen met online boodschappen doen? Het kan allemaal! Maak vandaag nog kennis met de boodschappen bezorgservice van Lidl. Op supermarkten.org lees je alles over de supermarkten van Lidl in Terborg. Je leest hier onder meer de beste aanbiedingen uit de wekelijkse folder, info over openingstijden, en de locaties van de Lidl supermarkten in Terborg. Bij meer en meer supermarkten kun je ook online je boodschappen bestellen. De supermarkt pakt je boodschappen in en zorgt dat alles wordt bezorgd. Dus nooit meer slepen met onhandige en zware tassen. Alle boodschappen gewoon bij jou thuis bezorgd.

Aan de linkerkant zie je de Lidl supermarkten in Terborg in een handig kaartje weergegeven. Direct hieronder tref je de contactgegevens van de supermarkten. Dat scheelt weer wat speurwerk: altijd het actuele adres binnen bereik.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
deen-logo Gratis bezorging
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Lidl supermarkten in Terborg

ib3 image
Supermarkt gesloten, of geen tijd?
Vandaag besteld = morgen bezorgd aan huis!
Online bestellen

Bezorgdienst Lidl Terborg

Is jouw favoriete Lidl Terborg niet open? Of zit je even niet te wachten op een drukbezochte supermarkt? Gun jezelf wat gemak! Bestel al je boodschappen makkelijk & snel online en laat alles (als het mogelijk is) gewoon bij jou bezorgen aan huis door Lidl. Via internet zijn de prijzen net zo laag als in de stenen supermarkt. Houd wel rekening mee met servicekosten van zo’n 3 tot 5 euro. Relatief veel van de supermarkten in Terborg bieden al enige tijd een persoonlijke bezorgdienst. Ontdek nu het gemak van online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Lidl Terborg aanbiedingen

De vestiging van Lidl in Terborg heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. Alle aanbiedingen bekijk je online of natuurlijk in de traditionele folder. Deze folder valt waarschijnlijk ook bij jou in de bus. Is jouw brievenbus overgeslagen? Of bekijk je de Lidl aanbiedingen het liefst via je PC of mobiel? Op de popualire site van Lidl vindt je 24/7 de beste week-aanbiedingen. Boodschappen als Duyvis, Brancott sauvignon blanc en natuurlijk producten uit de categorie sisi zijn graag geziene aanbiedingen bij Lidl Terborg. Selecteer de link hieronder voor de wekelijske aanbiedingen en andere acties.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Terborg

Op zoek naar de actuele folder van Lidl Terborg? Deze folder valt standaard in de brievenbus van inwoners van Terborg. Het kan het geval zijn dat de folder (nog) niet bij jou bezorgd wordt, ook kan het zijn dat de wekelijkse supermarkt folder perongeluk wordt weggegooid. Handig: Je kunt de folder van Lidl ook online op je gemak bekijken.

Daarvoor ga je naar de website van Lidl, normaal gesproken tref je de folder direct op de homepage aan. In de folder tref je allerlei aantrekkelijke aanbiedingen. Voorbeelden van producten die regelmatig in de aanbieding zijn: Zakdoekjes en ook Chocoladepasta van huismerken en a-merken als Pasta Delizia en Balconi. Selecteer de onderstaande link om de week-folder van Lidl Terborg online te bekijken.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Terborg

Is de supermarkt open? Bekijk de openingstijden van Lidl. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. De gemiddelde Lidl supers in Terborg is open vanaf plusminus 8 uur. Maar let op: sluitingstijden wisselen nogal. De lokale/kleinere supers van Lidl gaan dicht rond 5 uur of 6 uur. Grotere vestigingen zijn vaak wel open tot 9 of 10 uur. Handig: In de tabel hieronder vind je doorsnee-openingstijden van Lidl Terborg. Je wilt natuurlijk niet voor een gesloten deur komen te staan. Check de actuele openingstijden altijd even op de website van Lidl. Selecteer de button hieronder voor meer details en informatie over de openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld het filiaal gelegen aan de Doetinchemseweg 21, 7061CP in Terborg.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Bekijk extra info over Lidl Terborg

Lijkt het jou wel wat? Al jouw boodschappen laten bezorgen door Lidl? Het biedt ontzettend veel gemak. Het grootste voordeel is misschien wel dat je zee‘n van tijd bespaart. Een bezoekje aan de super kost al gauw 24 minuten. 52% van de bevolking van Terborg vindt boodschappen doen (te) lang duren. De klanten die regelmatig komen bij Lidl bezoeken het filiaal zo’n 1,7 keer per week. Online boodschappen doen kun je al doen in 16 minuten. Laat alle grote boodschappen bij je thuis bezorgen en en gun jezelf wat extra tijd. Ook hoef je niet langer met bijvoorbeeld de metro naar een vestiging van jouw favoriete super te gaan.

Ook handig: een voordeel van de boodschappen laten bezorgen doorLidl houdt in dat je niet meer hoeft te slepen en trekken met boodschappentassen. Boodschappentassen vol met boodschappen zoals Luier, bakplaat en Karnemelk hebben zonder dat je er erg in hebt al gauw een gewicht van 10 kilogram.

Boodschappen doen in de online shop van Lidl! Het is steeds populairder. De totale uitgaven bij de internet-supermarkt ligt nu rond de 447 miljoen euro. In 2025 moet dit doorgegroeid zijn naar meer dan 3,1 miljard euro. Een groot voordeel van boodschappen doen bij de online-supermarkt is dat er meer is dan alleen boodschappen bestellen bij Lidl Terborg. Online is de keuze enorm.

Veel grote supers als Hoogvliet en wellicht de EMTƒ Supermarkten bieden vaak ook de optie om online te bestellen. Via internet vind je dus vrijwel altijd een geschikte aanbieding van grote merken als Samasaya of Fisherman’s Friend. Benut deze kansen en bespaar al snel 28 euro op de wekelijkse boodschappen. Dus zoek als de wiedeweerga uit of je al online boodschappen kunt bestellen bij Lidl. Is het onverhoopt niet mogelijk? Bestel dan bij 1 van de vele andere online supermarkten.

Er zijn staan elke week weer nieuwe producten in de folder van Lidl Terborg. Hierin vind je diverse aanbiedingen. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. Afgelopen periode zijn er geregeld actie’s geweest als 3 halen 2 betalen. De supermarkt Lidl in Terborg heeft vaak aantrekkelijke actie’s. De folders van Lidl Terborg kun je ophalen in de winkel. Deze deals zijn direct te kopen bij de Lidl, gevestigd aan de Doetinchemseweg 21 weg (7061CP) in Terborg. Wil je liever online boodschappen doen dan kan dit ook.

Geef jouw mening over Lidl Terborg

De Lidl in Terborg wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.6/10, gebaseerd op 130 beoordelingen van gebruikers. Wij horen graag wat jij vindt van deze supermarkt! Schrijf je eigen review over deze supermarkt via het formulier hieronder. Help ons een handje met jouw eigen mening over Lidl Terborg.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!