logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Lidl s-Heerenberg

Online bestellen bij Lidl s-Heerenberg

Op Supermarkten.org vind je alle info over de Lidl in s-Heerenberg! Op zoek naar details over bijvoorbeeld openingstijden, actuele aanbiedingen, of gewoon direct beginnen met online boodschappen doen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Maak nu gebruik van de handige bezorgdienst van Lidl. Op deze website lees je handige info over de winkels van Lidl in s-Heerenberg. Je treft hier onder meer aanbiedingen die je niet mag missen, openingstijden, en details over de locatie van de Lidl supermarkten in s-Heerenberg. Het is goed om te noemen dat je tegenwoordig ook online eenvoudig je boodschappen kunt doen. Een groot deel van de supers bezorgt de boodschappen bij je thuis. Het einde van sjorren met tassen bomvol boodschappen. Alles gewoon bij jou bezorgd tot in de keuken.

Linksboven zie je een deel van de Lidl winkels in s-Heerenberg in een handig kaartje weergegeven. Handig om op te slaan: Hieronder zie je de adressen van de supers. Op die manier heb je in een keer alle juiste data via internet bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Lidl supermarkten in s-Heerenberg

Super gesloten, of geen tijd?
Laat je boodschappen bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgdienst Lidl s-Heerenberg

Is jouw favoriete Lidl s-Heerenberg niet open? Of geen zin in een supermarkt waar je veel moet wachten? Profiteer van het gemak van de internet-supermarkt. Bestel vandaag nog alle grote en kleine boodschappen online en laat de complete order (indien mogelijk) morgen al bezorgen door de bezorgservice van Lidl. Bij de online supermarkt tref je dezelfde lage prijzen als bij de “ouderwetse” supermarkten. Voor het inpakken en bezorgen van de order wordt een kleine vergoeding gerekend. Het is al lang geen hype meer: Veel supers in s-Heerenberg doen al aan thuisbezorging van boodschappen. Bestel je boodschappen nu direct via internet!

[yuzo_related]

Lidl s-Heerenberg aanbiedingen

De super van Lidl in s-Heerenberg heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. Deze kun je op internet bekijken maar ook in de bekende weekfolder. Deze folder valt waarschijnlijk ook bij jou in de bus. Is de folder deze week niet bij jou aangekomen? Of bekijk je de Lidl aanbiedingen liever online? Op de popualire site van Lidl zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Items als Nivea, nasi en natuurlijk o. b. zijn vaak in de aanbieding bij Lidl s-Heerenberg. Klik nu op de onderstaande button voor de meest recente aanbiedingen van deze week.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl s-Heerenberg

Nieuwsgierig naar de meest recente folder van Lidl s-Heerenberg? De folder wordt bezorgd bij de meeste huishoudens in en rondom s-Heerenberg. Toch kan het zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of wat ook kan: dat de folder simpelweg niet bezorgd wordt. Dat is geen ramp, je kunt de folder van Lidl tegenwoordig ook op een digitale manier inzien.

Een kind kan de was doen! Open gewoon de website van Lidl, hier tref je doorgaans de folder van deze week. In de folder tref je allerlei aantrekkelijke aanbiedingen. Denk hierbij aan producten zoals Gebraden gehakt maar ook Rosbief van huismerken en a-merken als Fisherman’s Friend en Nevella. Klik direct op de onderstaande button om de actuele folder van Lidl s-Heerenberg direct in te zien.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl s-Heerenberg

Check hier de actuele openingstijden van Lidl. Deze zijn namelijk nogal wisselend. Het gros van de Lidl supermarkten in s-Heerenberg is open vanaf plusminus 8 uur. De sluitingstijden wisselen nogal. De “kleine” supers van Lidl sluiten de deuren vaak al rond 6. Voor grotere winkels is het geen uitzondering dat ze open zijn tot 9 uur of later. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van Lidl s-Heerenberg. Je wilt natuurlijk niet voor een gesloten deur komen te staan. De accurate openingstijden kun je controleren op de site van Lidl. Klik direct om de knop hieronder voor meer informatie over de openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld de welbekende supermarkt aan de Emmerikseweg 1, 7041AV te s-Heerenberg.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra informatie over Lidl s-Heerenberg

Lijkt het jou wel wat? Al jouw boodschappen laten bezorgen door Lidl? Het levert je veel voordelen op. Een van de grootste voordelen is de tijd die je bespaart. Een tripje naar de supermarkt duurt al snel 29 minuten. 59% van de supermarkt-bezoekers in en nabij s-Heerenberg vindt dat boodschappen erg veel tijd in beslag neemt. Consumenten die regelmatig langskomen bij Lidl bezoeken de winkel gemiddeld gezien 1,9 keer op weekbasis. Boodschappen doen in een webshop kan al binnen 17 minuten. Laat alle grote boodschappen bij je thuis bezorgen en en maak veel vrije tijd vrij. Daarbovenop komt dat je niet meer met bijv. de brommer naar de supermarkt af te reizen.

Een belangrijke meerwaarde van de boodschappen bezorg service van Lidl komt neer op het volgende: niet langer slepen en trekken met boodschappentassen. Tassen en zakken afgeladen met (zware) boodschappen als Honig, maatbeker maar ook kaasfondu wegen, schrik niet, al snel 9 kilogram.

Online je boodschappen bestellen bij Lidl! Meer en meer Nederlanders doen hun boodschappen online. Nu zijn de uitgaven aan online boodschappen rond de 346 miljoen euro. In 2025 bedraagt dit waarschijnlijk al Û2,7 miljard euro. Een groot pluspunt van boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt is dat er opeens veel meer mogelijkheden zijn. Je “hoeft” niet je boodschappen te bestellen bij Lidl s-Heerenberg. Hoe dat zit? Via internet heb je veel keuze.

Grote supers als Hoogvliet en bovendien de Coop laten jou ook al bestellen via een online webshop. Via een van de vele beschikbare online supermarkten kun je dus aanbiedingen scoren van merken als Raw Iron of Inkospor. Benut deze kansen en bespaar al snel 40 euro op de wekelijkse boodschappen. Ga eens na of je al boodschappen online kunt bestellen bij Lidl. Te duur? Of niet mogelijk? Er zijn gelukkig tal van andere online supermarkten.

Supermarkt folders worden elke week vernieuwd bij de Lidl s-Heerenberg. Actuele aanbiedingen staan daarin vermeldt. Meestal zijn ze na een week weer verlopen.Veel mensen komen naar deze winkel voor de 40% korting op een product. De supermarkt Lidl in s-Heerenberg heeft vaak aantrekkelijke actie’s. De folders van Lidl s-Heerenberg vind je dikwijls tussen de post. Deze aanbiedingen leg je in de winkelmandje bij de Lidl, gevestigd aan de Emmerikseweg 1 weg (7041AV) te s-Heerenberg. Wil je liever online boodschappen doen dan kan dit ook.

Review van Lidl s-Heerenberg

De Lidl in s-Heerenberg wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.2/10, gebaseerd op 254 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw ervaringen met deze supermarkt? Je kunt jouw persoonlijke mening hieronder direct insturen. Help ons een handje met jouw eigen mening over Lidl s-Heerenberg.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!