logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Lidl Staphorst

Online bestellen bij Lidl Staphorst

Bekijk hier alle informatie over de Lidl in Staphorst! Nieuwsgierig naar actuele openingstijden, actuele folders en aanbiedingen, of gewoon jouw boodschappen online kopen? Het is allemaal mogelijk! Maak vandaag nog kennis met de boodschappen bezorgservice van Lidl. Op deze pagina vind je alle nuttige informatie over de supermarkten van Lidl in Staphorst. Je leest hier onder meer aanbiedingen die je niet mag missen, info over koopzondagen/openingstijden, en adressen van de verschillende Lidl vestigingen in Staphorst. Het is goed om te noemen dat je tegenwoordig ook online eenvoudig je boodschappen kunt doen. De supermarkt bezorgt al je boodschappen lekker makkelijk aan huis. Dat betekent: niet langer zeulen met volgepakte tassen en kratten. Nee: Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

. Aan de andere kant zie je de Lidl supermarkten in Staphorst weergegeven in Google Maps. Scroll naar beneden voor de adressen van de verschillende filialen. Op deze manier heb je altijd het juiste adres bij de hand wanneer het nodig is.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Lidl supermarkten in Staphorst

Geen zin een super te bezoeken?
Laat alles bezorgen aan huis!
Bestel nu online

Bezorgservice Lidl Staphorst

Is de winkel Lidl Staphorst momenteel niet open? Of ben je even niet in the mood voor een drukke, soms overvolle supermarkt? Ontdek de mogelijkheden van de internet-supermarkt. Bestel jouw boodschappen comfortabel en snel online en laat jouw complete bestelling (waar mogelijk) gewoon bij jou bezorgen aan huis door Lidl. Via internet zijn de prijzen net zo laag als in de “ouderwetse” supermarkten. Er kunnen wel servicekosten in rekening worden gebracht. Steeds meer supermarkten in Staphorst doen aan thuisbezorging van boodschappen. Begin vandaag nog met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Lidl Staphorst aanbiedingen

De winkel van Lidl in Staphorst heeft altijd scherpe aanbiedingen. Deze bekijk je op de website of in de folder, het magazine met alle aanbiedingen. De folder vindt je elke week weer in je brievenbus. Heb je de folder een keer niet gekregen? Of check jij de nieuwste Lidl aanbiedingen graag via internet? Op de welbekende website van Lidl vindt je altijd de meest actuele aanbiedingen. Producten zoals lindeman, bier en boodschappen uit de categorie Varkenshaas zijn graag geziene aanbiedingen bij Lidl Staphorst. Klik nu op de onderstaande button voor alle actuele aanbiedingen en kortingen.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Staphorst

Nieuwsgierig naar de meest recente folder van Lidl Staphorst? Deze folder wordt huis-aan-huis bezorgd bij de meeste inwoners van Staphorst. Spijtig genoeg wordt de folder niet overal bezorgd: het kan zijn dat jouw straat wordt overgeslagen, ook kan het zijn dat de wekelijkse supermarkt folder een keer niet bezorgd is. Daarom is het goed om te weten: Je kunt de folder van Lidl nu ook online raadplegen.

Hoe? Heel simpel. Ga naar de site van Lidl, daar vind je altijd de actuele folder. Zoals je wellicht weet, elke week vind je weer scherpe aanbiedingen in de folder. Welbekende voorbeelden van producten zijn Schoonmaakdoekjes en Bami van grote merken als Red Bull of Jagermeister. Klik direct op de onderstaande button om de folder van deze week van Lidl Staphorst meteen tevoorschijn te halen op je beeldscherm.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Staphorst

Is de supermarkt open? Bekijk de openingstijden van Lidl. Deze zijn namelijk nogal wisselend. De meeste Lidl winkels in Staphorst gaat open om 8 uur ‘s morgens. Qua sluitingstijd zit er toch wel veel verschil tussen de filialen. De betrekkelijk kleine supermarkten van Lidl zijn vaak al niet meer toegankelijk rond 6 uur. Voor grotere winkels is het geen uitzondering dat ze open zijn tot 9 uur of later. Hieronder zie je gemiddelde openingstijden van Lidl Staphorst. Niets is meer frustrerend dan een dichte deur aantreffen. Check de actuele openingstijden altijd even op de website van Lidl. Klik direct om de knop hieronder voor handige informatie en data over openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld die van de vestiging aan de Rijksparallelweg 8, 7951KB in Staphorst.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra informatie over Lidl Staphorst

Wil jij ook dat jouw boodschappen tot in de keuken worden bezorgd door Lidl? Het biedt ontzettend veel gemak. Ten eerste kun je er enorm veel tijd mee besparen. Boodschappen doen kost al snel 20 minuten. 60% van de supermarkt-bezoekers in Staphorst zou zijn/haar boodschappen sneller willen doen. De terugkerende klanten van Lidl bezoeken, gemiddeld gezien, de super zo’n 1,8 keer per week. Online boodschappen doen kun je al doen in 17 minuten. Laat de koerier al jouw boodschappen thuis bezorgen en en profiteer van extra vrije tijd. Uiteraard hoef je nu ook niet langer met bijvoorbeeld de trein naar de supermarkt af te reizen.

Een bijkomend voordeel van de boodschappen bezorgdienst van Lidl is dat je niet meer hoef te tillen en trekken met kratten en tassen. Boodschappentassen bomvol boodschappen zoals bijvoorbeeld Almhof, licht en boodschappen uit de categorie bece hebben zonder dat je er erg in hebt al gauw een gewicht van 26 kilogram.

Online boodschappen doen bij Lidl! Meer en meer Nederlanders doen hun boodschappen online. De online uitgaven groeiend snel. Op dit moment spenderen we ongeveer 435 miljoen euro. Over een jaar of 10 is dit naar alle waarschijnlijkheid ruim 2,5 miljard euro. Een mooi kenmerk van via internet boodschappen kopen is dat je opeens bij veel meer supers boodschappen kunt bestellen dan alleen Lidl Staphorst. Online is de keuze enorm.

Veel grote supers als Attent en bovendien de Jumbo laten jou ook al bestellen via een online webshop. Bij de internet-supermarkten heb je dus altijd een groot aanbod aanbiedingen van merken als Mona en Josef Dettelbacher. Benut deze kansen en bespaar al snel 12 euro per week aan boodschappen. Ga eens na of je al boodschappen online kunt bestellen bij Lidl. Is het daar te duur? Of wordt er niet bij jou bezorgd? Wat betreft online supermarkten is de keuze enorm.

Wekelijks verschijnen er nieuwe supermarkt folders van de Lidl Staphorst. Eenvoudig alle aanbiedingen verzameld. Meestal zijn ze na een week weer verlopen.Neem nou een van de populaire aanbiedingen: 45% korting op een artikel. De supermarkt Lidl in Staphorst vernieuwd regelmatig de actie’s. Folders van Lidl Staphorst vind je dikwijls tussen de post. Profiteren van deze aanbiedingen kan direct bij de Lidl, gelegen aan de Rijksparallelweg 8 straat met postcode (7951KB) in Staphorst. Natuurlijk kun je ook via internet de boodschappen doen.

Wat zijn jouw ervaringen met Lidl Staphorst

De Lidl in Staphorst wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.9/10, gebaseerd op 98 beoordelingen van gebruikers. Wil je een review schrijven over deze supermarkt? Je kunt jouw persoonlijke mening hieronder direct insturen. Bedankt voor het inzenden van jouw mening over de Lidl Staphorst.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!