COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Lidl Groenlo

Online bestellen bij Lidl Groenlo

Hier lees je alles wat je moeten weten over de Lidl in Groenlo! Op zoek naar specifieke openingstijden of acties/aanbiedingen, of direct online boodschappen bestellen? Het kan allemaal! Geniet nu van de boodschappen bezorgdienst van Lidl. Hier lees je uiteenlopende informatie over de supermarkten van Lidl in Groenlo. Hier lees je onder meer over huidige folders, de uiteenlopende openingstijden, en specifieke contactgegevens van de Lidl filialen in Groenlo. Goed om te weten: Bestel al je boodschappen nu gewoon online! Al jouw boodschappen worden netjes bezorgd tot in de keuken. Oftewel: niet meer tillen met tassen bomvol boodschappen. Alle producten worden gewoon bij jou bezorgd wanneer jij dat wil

Aan de andere kant zie je de Lidl vestigingen in Groenlo weergegeven in Google Maps. Scroll iets verder voor de straatnaam + postcode van de supers. Zo heb jij altijd de juiste adressen beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Lidl supermarkten in Groenlo

ib3 image
Supermarkt niet open, of weinig zin?
De boodschappen bij jou thuisbezorgd!
Online bestellen

Bezorgservice Lidl Groenlo

Is de Lidl Groenlo niet meer geopend? Of zit je even niet te wachten op een supermarkt waar je veel moet wachten? Maak het jezelf eens lekker makkelijk! Koop al jouw noodzakelijke boodschappen nu online en laat alles (als het mogelijk is) gewoon bij jou bezorgen aan huis door Lidl. Via internet zijn de prijzen net zo laag als in de “offline” supermarkten. Wel worden er (bij kleinere orders) servicekosten in rekening gebracht. Relatief veel van de supermarkten in Groenlo hebben een eigen bezorgdienst. Begin direct met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Lidl Groenlo aanbiedingen

De winkel van Lidl in Groenlo zorgt altijd voor een actueel aanbod met grootse aanbiedingen. Deze bekijk je op de website of in de vertrouwde weekfolder. Deze folder wordt standaard huis-aan-huis verspreid. Deze week niets ontvangen? Of bekijk je de Lidl aanbiedingen graag op internet? Op de welbekende website van Lidl kun je de laatste aanbiedingen op je gemak bekijken. Boodschappen als Rollade, Fruitontbijt en ook diepvriesmaaltijd zijn regelmatig te vinden in de aanbieding bij Lidl Groenlo. Klik op de knop hieronder voor de laatste aanbiedingen en kortingen.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Groenlo

Op zoek naar de meest recente folder van Lidl Groenlo? De bekende week folder wordt standaard huis-aan-huis bezorgd in en rondom Groenlo. Misschien woon je in een gebied waar de folder niet standaard bezorgd wordt, of dat de supermarkt-folder perongeluk wordt weggegooid. Voor velen is het een handige backup: Je kunt de folder van Lidl vandaag de dag ook eenvoudig online nalezen.

Hoe? Heel simpel. Ga naar de site van Lidl, normaal gesproken tref je de folder direct op de homepage aan. In deze (digitale) folder vind je elke week een wisselend aanbod met aanbiedingen. Welbekende voorbeelden van producten zijn Pennen en potloden en/of Papier van bekende merken als Elvee en Hertog Jan. Klik op de knop hieronder om de aanbiedingen, verzameld in de folder van Lidl Groenlo meteen te bekijken.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Groenlo

Is de supermarkt open? Bekijk de openingstijden van Lidl. Elk filiaal hanteert vaak weer zijn eigen openingstijden. Het grootste gedeelte van de Lidl filialen in Groenlo is al open voor publiek vanaf een uur of 8 in de ochtend. Wat de sluitingstijd betreft: Er zit vrij veel verschil tussen de winkels. De betrekkelijk kleine supermarkten van Lidl sluiten de deuren vaak al rond 6. De grote (XL)-supermarkten zijn soms wel open tot 9 uur. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van Lidl Groenlo. Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan. De juiste openingstijden die nu gelden check je altijd op de site van Lidl. Klik op de onderstaande knop en controleer de huidige openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld het filiaal gelegen aan de Ruurloseweg 24, 7141KC te Groenlo.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Goed om te weten over Lidl Groenlo

Wil jij al jouw zware boodschappen bij je in de keuken laten bezorgen door Lidl? Het is de oplossing voor iedereen die gesteld is op gemak. Ten eerste scheelt het veel tijd. Boodschappen doen in de supermarkt kost al snel 29 minuten. 54% van de consumenten woonachtig in Groenlo is van mening dat boodschappen doen veel tijd kost. De (terugkerende) bezoekers van Lidl bezoeken deze supermarkt zo’n 2,3 keer per week. Online boodschappen doen doe je soms in minder dan 16 minuten. Laat de boodschappen aan huis bezorgen en reken uit je tijdwinst! Verder hoef jij niet langer met bijvoorbeeld de fiets naar de super te reizen.

Een belangrijke meerwaarde van de boodschappen aan huis bezorgd door Lidl is: niet meer slieren en sjorren met zware boodschappen(tassen). Plastic tassen en kratten boordevol artikelen als aardbei, Aardappel en/of hackman hebben zo een gewicht van ruim 5 kilogram.

Je boodschappen via internet bestellen bij Lidl! Meer en meer Nederlanders doen hun boodschappen online. De online uitgaven groeiend snel. Op dit moment spenderen we ongeveer 416 miljoen euro. De verwachting is dat dit over 10 jaar ruim Û3,4 miljard euro. Een relevant voordeel van online boodschappen kopen is dat er meer is dan alleen boodschappen bestellen bij Lidl Groenlo. Online heb je veel meer te kiezen.

Grotere supermarkten als Boni en wellicht de EMTƒ Supermarkten bieden vaak ook de optie om online te bestellen. Bij een van de vele internet-supers is er altijd een interessante aanbieding van uiteenlopende merken als Canderel of Terrasana. Maak hier gebruik van en bespaar ruim 32 euro op de wekelijkse boodschappen. Dus: Bekijk of je al boodschappen bestellen kan bij de Lidl. Wordt er niet bij jou bezorgd, of is online boodschappen doen Ÿberhaupt niet mogelijk? Wat betreft online supermarkten is de keuze enorm.

Elke week vind je een nieuwe supermarkt folder bij de Lidl Groenlo. Hierin staan alle aanbiedingen vermeldt. Deze zijn doorgaans 7 dagen geldig. Er zijn veel klanten die gebruik maken van bijv. de 40% korting op een artikel. De supermarkt Lidl in Groenlo heeft geregeld nieuwe actie’s. De folders van Lidl Groenlo zijn interessant om te bekijken.De aanbiedingen zijn bijvoorbeeld te verkrijgen bij de Lidl, gelegen aan de Ruurloseweg 24 straat (7141KC) in Groenlo. Natuurlijk kun je ook via internet de boodschappen doen.

Wat zijn jouw ervaringen met Lidl Groenlo

De Lidl in Groenlo wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10, gebaseerd op 102 beoordelingen van gebruikers. Heb jij ervaringen met deze supermarkt die je wilt delen? Je kunt jouw persoonlijke mening hieronder direct insturen. Help ons verder met deze site, en deel jouw ervaringen met de Lidl Groenlo.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!