logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Lidl Leiden

Online boodschappen bestellen bij Lidl Leiden

Op Supermarkten.org vind je alle info over de Lidl in Leiden! Wil je aanvullende informatie lezen over openingstijden, kortingen en aanbiedingen, of gewoon jouw boodschappen online kopen? Het is allemaal mogelijk! Ontdek het gemak van de boodschappen bezorgservice van Lidl. Op supermarkten.org lees je alles over de winkels van Lidl in Leiden. Je vindt hier onder andere weekaanbiedingen, openingstijden per winkel, en adressen van de verschillende Lidl vestigingen in Leiden. Bij veel supermarkten kun je nu ook eenvoudig & snel online boodschappen doen. De supermarkt pakt je boodschappen in en zorgt dat alles wordt bezorgd. Niet meer afzien met tassen bomvol boodschappen. Alles gewoon bij jou bezorgd tot in de keuken.

Aan de andere kant zie je de Lidl vestigingen in Leiden weergegeven. Klik op het pinnetje voor meer info. Iets verder naar beneden volgende adresgegegevens van de supers. Zo heb jij altijd de juiste adressen raadpleegbaar via internet.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Lidl supermarkten in Leiden

Geen tijd voor de supermarkt?
Alles makkelijk & snel aan huis bezorgd!
Bestel nu online

Bezorgdienst Lidl Leiden

Is jouw favoriete Lidl Leiden op dit moment gesloten? Of even geen tijd over voor een (te) drukke supermarkt waar je lang moet wachten? Gun jezelf het nodige gemak. Doe alle benodigde boodschappen nu eenvoudig online en laat de producten (indien mogelijk) morgen al bezorgen door de bezorgservice van Lidl. Via internet zijn de prijzen net zo laag als in de “offline” supermarkten. Het kan zijn dat je een paar euro bezorgkosten moet betalen. Goed nieuws! Steeds meer supermarkten in Leiden bezorgen jouw boodschappen al een tijdje thuis. Bestel je boodschappen nu direct via internet!

[yuzo_related]

Lidl Leiden aanbiedingen

De super van Lidl in Leiden staat bekend om de vele aantrekkelijke aanbiedingen. Deze kun je online rustig bekijken of in de weekfolder die je in de brievenbus ontvangt. De folder wordt normaal gesproken bij alle huishoudens bezorgd. Deze week niets ontvangen? Of bekijk je de Lidl aanbiedingen graag via internet? Op de veelgeprezen website van Lidl zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Producten zoals Chocola, mix en natuurlijk Boots zijn regelmatig in de aanbieding bij Lidl Leiden. Klik nu op de onderstaande button voor een compleet overzicht van de aanbiedingen en acties.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Leiden

Geïnteresseerd in de laatste folder van Lidl Leiden? Deze folder wordt huis-aan-huis bezorgd bij de meeste inwoners van Leiden. Misschien woon je in een gebied waar de folder niet standaard bezorgd wordt, of dat de folder een keer niet bezorgd is. Daarom is het goed om te weten: Je kunt de folder van Lidl ook online op je gemak bekijken.

Daarvoor ga je naar de website van Lidl, daar vind je altijd de actuele folder. Elke week weer vindt je de beste aanbiedingen terug in de (online) folder. Denk bijvoorbeeld aan producten als Schoenpoets en/of Zonnebrandcrme van huismerken en a-merken als Wereldkoks of Heineken. Selecteer de onderstaande button om de laatste folder van Lidl Leiden meteen op je gemak in te zien.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Leiden

Is de supermarkt open? Bekijk de openingstijden van Lidl. De openingsuren wisselen nogal per winkel. Het meerendeel van de Lidl supers in Leiden kan al vanaf 8 uur in de ochtend worden bezocht. Echter, de sluitingstijd wisselt enorm. De filialen op wat minder grote locaties Lidl sluiten rond een uur of 6. De grotere winkels zijn regelmatig open tot 9 uur. In het schema hieronder vind je de algemene openingstijden van Lidl Leiden. Het is zonde als je voor niets afreist naar een supermarkt. Actuele openingstijden kun je altijd bekijken op de website van Lidl. Klik op de knop hieronder en controleer de huidige openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld die van de vestiging aan de Vijf Meiplein 15, 2321BN in Leiden.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra info over Lidl Leiden

Hoe handig is dat? Al jouw boodschappen thuisbezorgd door Lidl? Thuisbezorging van boodschappen biedt zo ontzettend veel voordelen. Allereerst is het tijdbesparend! Het doen van boodschappen kost al gauw 28 minuten. 66% van inwoners in en nabij Leiden vindt boodschappen doen een tijdrovende klus. Klanten van Lidl bezoeken de winkel gemiddeld gezien 2,5 maal op weekbasis. Je boodschappen online bestellen is tegenwoordig te doen in 10 minuten. Laat de boodschappen aan huis bezorgen en en maak veel vrije tijd vrij. Uiteraard hoef je nu ook niet langer met bijv. de metro naar de supermarkt af te reizen.

Een grote meerwaarde van de boodschappen laten bezorgen doorLidl is het einde van slepen en trekken met boodschappentassen. De winkelwagen vol met boodschappen zoals bijvoorbeeld Rollade, alpro en vanzelfsprekend mt hebben zo een gewicht van ruim 25 kilogram.

Boodschappen doen in de online shop van Lidl! Een groeiend aantal consumenten doet boodschappen online. De bestedingen aan online boodschappen doen bedragen zo’n 384 miljoen euro. In 2025 houdt men rekening met een totale omzet van Û3,5 miljard euro. Het mooie aan online boodschappen bestellen is dat je opeens bij veel meer supers boodschappen kunt bestellen dan alleen Lidl Leiden. Online heb jij het voor het uitzoeken.

Veel grote supers als Aldi en bovendien de Coop bieden vaak ook de optie om online te bestellen. Bij een van de vele internet-supers is er altijd een interessante aanbieding van uiteenlopende merken als Beckers en Beemster. Maak gebruik van deze aanbiedingen en bespaar ruim 24 euro op de “standaard” wekelijke boodschappen. Dus: Bekijk of je al boodschappen bestellen kan bij de Lidl. Wordt er niet bij jou bezorgd, of is online boodschappen doen Ÿberhaupt niet mogelijk? Gelukkig is de keuze online enorm qua online supermarkten.

Er zijn staan elke week weer nieuwe producten in de folder van Lidl Leiden. Actuele aanbiedingen staan daarin vermeldt. Deze zijn doorgaans 7 dagen geldig. Neem bijvoorbeeld de populaire actie voor 30% korting op een artikel. De supermarkt Lidl in Leiden heeft voor jou de beste actie’s. Folders van Lidl Leiden zijn interessant om te bekijken.Deze deals zijn direct te kopen bij de Lidl, gevestigd aan de Vijf Meiplein 15 straat met de postcode (2321BN) in Leiden. Je kunt er ook voor kiezen om online boodschappen te doen.

Geef jouw mening over Lidl Leiden

De Lidl in Leiden wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.7/10, gebaseerd op 184 beoordelingen van gebruikers. Wij horen graag wat jij vindt van deze supermarkt! Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Help ons een handje met jouw eigen mening over Lidl Leiden.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!