logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Lidl Steenbergen

Online boodschappen bestellen bij Lidl Steenbergen

Bekijk hier alle informatie over de Lidl in Steenbergen! Op zoek naar informatie over openingstijden, kortingen en aanbiedingen, of jouw boodschappen gewoon online bestellen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ontdek het gemak van de boodschappen bezorgservice van Lidl. Op deze pagina vind je alle nuttige informatie over de winkels van Lidl in Steenbergen. Je leest hier bijvoorbeeld over aanbiedingen van de week, info over koopzondagen/openingstijden, en de locaties van de Lidl winkels in Steenbergen. Het is goed om te noemen dat je tegenwoordig ook online eenvoudig je boodschappen kunt doen. Laat al jouw zware boodschappen gewoon bezorgen aan huis. Dus zeg maar dag tegen zeulen met de welbekende zware tassen. Integendeel: Alle boodschappen bij jou aan huis bezorgd.

Aan de linkerkant bekijk je de Lidl filialen in Steenbergen weergegeven. Klik op het pinnetje voor meer info. Ook handig: Hieronder vind je de actuele adresgegevens van de filialen. Op deze manier heb je altijd het juiste adres tot je beschikking.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Lidl supermarkten in Steenbergen

Geen zin een super te bezoeken?
De boodschappen bij jou thuisbezorgd!
Bestel nu online

Bezorgservice Lidl Steenbergen

Is de Lidl Steenbergen niet open? Of wellicht heb je even geen zin in een drukke supermarkt? Gun jezelf het nodige gemak. Koop al jouw noodzakelijke boodschappen nu online en laat jouw complete bestelling (waar mogelijk) bezorgen door de koerier van Lidl. Bij de online supermarkt tref je dezelfde lage prijzen als bij de “ouderwetse” supermarkten. Wel worden er (bij kleinere orders) servicekosten in rekening gebracht. Opvallend: een groeiend aantal supers in Steenbergen leveren al jouw bestelde boodschappen bij je thuis af. Begin direct met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Lidl Steenbergen aanbiedingen

De supermarkt van Lidl in Steenbergen biedt regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Deze bekijk je op de website maar natuurlijk ook in de wekelijkse folder. Als je geen Nee-sticker hebt, wordt deze wekelijks bij jou bezorgd. Heb je de folder een keer niet gekregen? Of check jij de nieuwste Lidl aanbiedingen liever via een computer of telefoon? Binnen de website van Lidl bekijk je op je dooie gemak alle aanbiedingen online. Boodschappen zoals capri sun, ribs of toast zijn vaak in de aanbieding bij Lidl Steenbergen. Klik op de link hieronder voor een compleet overzicht van de aanbiedingen.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Steenbergen

Jij wilt ‘m toch niet missen, de laatste folder van Lidl Steenbergen? Deze folder valt standaard in de brievenbus van inwoners van Steenbergen. Het kan zo zijn dat de folder bij jou niet bezorgd wordt, of dat de folder onbedoeld bij het afval komt. Handig: Je kunt de folder van Lidl op je gemak via internet bekijken.

Hiervoor open je de website van Lidl en selecteer hier het item “folder”. Zoals je wellicht weet, elke week vind je weer scherpe aanbiedingen in de folder. Denk hierbij aan producten zoals Plastic bekertjes maar ook Slagroom van grote merken als Mamma Lucia of Drum. Klik op de onderstaande link om de week-folder van Lidl Steenbergen direct in te zien.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Steenbergen

Is de supermarkt open? Bekijk de openingstijden van Lidl. Deze vari‘ren per filiaal. Het grootste gedeelte van de Lidl filialen in Steenbergen gaat open om 8 uur ‘s morgens. Wat de sluitingstijd betreft: Er zit vrij veel verschil tussen de winkels. De relatief kleine vestigingen van Lidl gaan dicht rond 5 uur of 6 uur. Grotere vestigingen zijn vaak wel open tot 9 of 10 uur. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van Lidl Steenbergen. Let op: openingstijden wisselen nogal eens. De huidige openingstijden vind je altijd op de site van Lidl. Selecteer de button hieronder voor handige informatie en data over openingstijden van Lidl. Denk hierbij aan de supermarkt aan de Burgemeester van Loonstraat 72, 4651CE te Steenbergen.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Lees deze informatie over Lidl Steenbergen

Wil jij het gemak ontdekken van de boodschappen bezorgdienst van Lidl? Het is dŽ uitkomst voor iedere consument die houdt van gemak. Ten eerste kun je er enorm veel tijd mee besparen. Een tripje naar de supermarkt kost al snel 34 minuten. 72% van de supermarkt-bezoekers in Steenbergen vindt boodschappen doen te veel tijd kosten. Klanten van Lidl bezoeken dit filiaal gemiddeld 2,2 keer op weekbasis. Online boodschappen kopen kan in minder dan 13 minuten. Zorg dat je boodschappen worden thuisbezorgd en en maak veel vrije tijd vrij. Ook hoef je niet langer met bijvoorbeeld de trein naar een vestiging van jouw favoriete super te gaan.

Een belangrijke meerwaarde van de boodschappen laten bezorgen doorLidl is het einde van sjouwen en sleuren met zware boodschappen. Plastic tassen en kratten boordevol boodschappen zoals EK, Sd maar ook stroop wegen gemiddeld al gauw 20 kilogram.

Online je boodschappen bestellen bij Lidl! Via internet boodschappen bestellen is hard aan het groeien. De totale uitgaven bij de internet-supermarkt ligt nu rond de 367 miljoen euro. In 2025 houdt men rekening met een totale omzet van 2,9 miljard euro. Een groot voordeel van via internet boodschappen kopen is dat de mogelijkheden ongekend zijn. Er is veel meer dan alleen boodschappen bestellen bij Lidl Steenbergen. Hoe dat zit? Via internet heb je veel keuze.

Grote supers als Albert Heijn of Coop laten jou ook al bestellen via een online webshop. Bij de internet-supermarkten heb je dus altijd een groot aanbod aanbiedingen van merken als Van Gilse en Bayman. Maak gebruik van deze aanbiedingen en bespaar ruim 21 euro op de boodschappen die je elke week koopt. Check nu meteen of je online boodschappen kunt doen bij Lidl. Kun je hier je boodschappen nog niet online doen en laten bezorgen? Geen probleem. Er zijn nog veel meer grote supers die bij jou bezorgen.

Wekelijks verschijnen er nieuwe supermarkt folders van de Lidl Steenbergen. Eenvoudig alle aanbiedingen verzameld. Let op: Na enkele dagen zijn deze verlopen.Voorbeelden van supermarkt aanbiedingen zijn: 45% korting op een artikel. De supermarkt Lidl in Steenbergen wisselt veelvuldig van actie’s. Folders van Lidl Steenbergen zijn ook online te raadplegen.Je koopt deze aanbiedingen gemakkelijk bij de Lidl, gevestigd aan de Burgemeester van Loonstraat 72 straat met postcode (4651CE) in Steenbergen. Je kunt er ook voor kiezen om online boodschappen te doen.

Ervaringen met Lidl Steenbergen

De Lidl in Steenbergen wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.3/10, gebaseerd op 151 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw ervaringen met deze supermarkt? Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Draag zelf bij aan deze website met jouw review over de Lidl Steenbergen.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!