logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Lidl Groesbeek

Online boodschappen doen bij Lidl Groesbeek

Vind hier alle info over de Lidl in Groesbeek! Op zoek naar specifieke openingstijden of actuele aanbiedingen, of wil je gewoon direct online boodschappen doen? Je kunt er hier direct alles over lezen. Laat nu je boodschappen bezorgen door Lidl. Hier lees je uiteenlopende informatie over de supermarkten van Lidl in Groesbeek. Je bekijkt hier onder andere weekaanbiedingen, de wisselende openingstijden, en adressen van de verschillende Lidl vestigingen in Groesbeek. Wist je dat je nu ook je boodschappen online kunt doen? De supermarkt pakt je boodschappen in en zorgt dat alles wordt bezorgd. Het einde van afzien met de welbekende zware tassen. Alle artikelen aan huis bezorgd wanneer jou dat uitkomt!

Hiernaast zie je de Lidl vestigingen in Groesbeek in een kaartje gepresenteerd. Direct hieronder tref je de contactgegevens van de supermarkt(en) in deze plaats. Zo hoef je niet meer te zoeken: altijd het juiste adres bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Lidl supermarkten in Groesbeek

Super gesloten, of geen tijd?
Alles makkelijk & snel aan huis bezorgd!
Online bestellen

Bezorgservice Lidl Groesbeek

Is de Lidl Groesbeek gesloten? Of maar weinig zin in een drukbezochte supermarkt? Maak het jezelf eens lekker makkelijk! Doe al je boodschappen via internet en laat alles (als het mogelijk is) aan huis bezorgen door de bezorgservice van Lidl. Bij de online supermarkt tref je dezelfde lage prijzen als bij de fysieke winkels. Houd wel rekening mee met servicekosten van zo’n 3 tot 5 euro. Steeds meer supermarkten in Groesbeek doen aan thuisbezorging van boodschappen. Begin direct met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Lidl Groesbeek aanbiedingen

De winkel van Lidl in Groesbeek biedt voortdurend de beste aanbiedingen. Deze worden gedeeld via de website of in de folder, het magazine met alle aanbiedingen. De folder met aanbiedingen beland elke week bij jou in de bus. Heb je de folder een keer niet gekregen? Of bekijk jij de wekelijkse Lidl aanbiedingen graag op internet? Op de webstek van Lidl vindt je 24/7 de beste week-aanbiedingen. Boodschappen als sap, bacon en uiteraard ook elmex zijn vaak in de aanbieding bij Lidl Groesbeek. Klik op de link hieronder voor de wekelijske aanbiedingen.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Groesbeek

Op zoek naar de actuele folder van Lidl Groesbeek? Deze folder wordt huis-aan-huis bezorgd bij de meeste inwoners van Groesbeek. Het kan het geval zijn dat de folder (nog) niet bij jou bezorgd wordt, of dat de folder van de supermarkt niet in jouw brievenbus beland is. Handig: Je kunt de folder van Lidl op je gemak via internet bekijken.

De digitale folder is voor een ieder te bekijken. Ga naar de site van Lidl, normaal gesproken tref je de folder direct op de homepage aan. Zoals je wellicht weet, elke week vind je weer scherpe aanbiedingen in de folder. Hierbij kun je denken aan boodschappen als Pindakaas of Katenspek van huismerken en a-merken als Questbar en Karaat. Klik op de link hieronder om de laatste folder van Lidl Groesbeek meteen te bekijken.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Groesbeek

Ontdek meteen de juiste openingstijden van Lidl. Deze vari‘ren per filiaal. De meerderheid van de Lidl supermarkten in Groesbeek gaat open om 8 uur ‘s morgens. Het is handig om te weten dat het beleid qua sluitingstijden erg verschilt. De wat kleinere supermarkten van Lidl zijn rond 6 uur in de avond vaak al gesloten. Doe je liever boodschappen in de avond? De XL-supers sluiten pas rond 9 – 10 uur. Hieronder vind je de globale openingstijden van Lidl Groesbeek. Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan. De huidige openingstijden vind je altijd op de site van Lidl. Selecteer de button hieronder en check specifieke info over openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld de welbekende supermarkt aan de Herwendaalseweg 38, 6562AJ te Groesbeek.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Goed om te weten over Lidl Groesbeek

Lijkt het jou wel wat? Al jouw boodschappen laten bezorgen door Lidl? Het biedt tal van voordelen! Het grootste voordeel is misschien wel dat je zee‘n van tijd bespaart. Een tripje naar de supermarkt duurt vaak minimaal wel 31 minuten. 73% van de consumenten woonachtig in Groesbeek vindt boodschappen doen een tijdrovende klus. Consumenten die regelmatig langskomen bij Lidl bezoeken dit filiaal gemiddeld 1,7 maal op weekbasis. Via internet je boodschappen doen kan al in 16 minuten. Laat de supermarkt alle boodschappen bij je in de keuken bezorgen en en maak veel vrije tijd vrij. Tevens hoef jij niet meer met bijv. de brommer naar jouw favoriete supermarkt te reizen.

Een grote meerwaarde van de boodschappen aan huis geleverd door Lidl is dat je niet langer hoeft te slepen en trekken met boodschappentassen. Het winkelmandje bomvol (zware) boodschappen als Appeltaart, tampon maar ook rucola wegen, zonder dat je het door hebt, al snel 24 kilogram.

Via internet je boodschappen doen bij Lidl! Meer en meer Nederlanders doen hun boodschappen online. Op dit moment spenderen we in Nederland om en nabij 450 miljoen euro. In 2025 moet dit doorgegroeid zijn naar meer dan 3 miljard euro. Een fraaie eigenschap van via internet je boodschappen bestellen is dat jij bepaalt waar jij bestelt! Er zijn nog zoveel meer opties dan boodschappen bestellen bij Lidl Groesbeek. Hoe dat kan? Via internet heb je veel meer te kiezen.

Steeds meer grote supers als Nettorama of Coop bieden ook een speciale online webshop. Via internet vind je dus vrijwel altijd een geschikte aanbieding van grote merken als Becel en Terrasana. Maak hier gebruik van en bespaar ruim 15 euro per week aan boodschappen. Oftewel: Ga eens na of je al boodschappen online kunt kopen bij Lidl. Kun je online nog geen bestelling plaatsen? Ontdek dan is een van de vele online supermarkten die wel bezorgen bij jou.

Let je op de centen? Check dan de wekelijkse supermarkt folder van Lidl Groesbeek. In deze flyers vind je actuele kortingen. Meestal zijn ze na een week weer verlopen.Afgelopen periode zijn er geregeld actie’s geweest als 25% korting op een product. De supermarkt Lidl in Groesbeek heeft geregeld nieuwe actie’s. Folders van Lidl Groesbeek staan boordevol kortingpakkers.De aanbiedingen kun je aanschaffen bij de Lidl, gevestigd aan de Herwendaalseweg 38 straat (6562AJ) in Groesbeek. Overigens is online boodschappen doen ook mogelijk.

Ervaringen met Lidl Groesbeek

De Lidl in Groesbeek wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.8/10, gebaseerd op 218 beoordelingen van gebruikers. Heb jij ervaringen met deze supermarkt die je wilt delen? Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Alvast bedankt voor jouw review over de Lidl Groesbeek.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!