COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Poiesz Harkema

Online bestellen bij Poiesz Harkema

Handig! Alle informatie over de Poiesz in Harkema! Aanvullende informatie nodig over onder andere openingstijden, actuele aanbiedingen, of direct beginnen met online boodschappen doen? Het is allemaal mogelijk! Bestel online en ontdek de handige boodschappen bezorgservice van Poiesz. Op deze website lees je handige info over de filialen van Poiesz in Harkema. Hier bekijk je onder andere informatie over aanbiedingen van de week, meer info over openingstijden, en adresgegevens van de Poiesz vestigingen in Harkema. Het is goed om te noemen dat je tegenwoordig ook online eenvoudig je boodschappen kunt doen. De supermarkt pakt je boodschappen in en zorgt dat alles wordt bezorgd. Dus nooit meer afzien met bomvolle boodschappentassen. Integendeel: Alle boodschappen bij jou aan huis bezorgd.

Aan de linkerkant bekijk je de Poiesz filialen in Harkema in een handig kaartje weergegeven. Handig om op te slaan: Hieronder zie je de adressen van de filialen. Dat scheelt weer wat speurwerk: altijd het actuele adres binnen bereik.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Poiesz supermarkten in Harkema

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
Laat al je boodschappen morgen al bezorgen!
Online bestellen

Bezorgservice Poiesz Harkema

Is de Poiesz Harkema gesloten? Of zit je even niet te wachten op een drukke supermarkt? Ontdek de mogelijkheden van de internet-supermarkt. Doe al je boodschappen via internet en laat jouw volledige supermarkt-bestelling (als het kan) bezorgen bij jou thuis door de bezorgdienst van Poiesz. Prijzen in de webshops van supermarkten zijn doorgaans net zo laag als in de “normale” supermarkten. Veel supermarken rekenen nog wel een kleine bijdrage voor de bezorging. Opvallend: een groeiend aantal supers in Harkema bezorgen jouw boodschappen al een tijdje thuis. Ontdek nu het gemak van online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Poiesz Harkema aanbiedingen

De super van Poiesz in Harkema heeft elke week een gevarieerd aanbod met speciale aanbiedingen. Deze kun je op internet bekijken of gewoon in de ouderwetse folder. Deze folder wordt standaard huis-aan-huis verspreid. Folder niet ontvangen? Of raadpleeg je de Poiesz aanbiedingen graag op internet? Op de welbekende website van Poiesz vindt je 24/7 alle actuele aanbiedingen. Artikelen als schuur, smoothies en natuurlijk Haze vind je vaak in de aanbieding bij Poiesz Harkema. Nieuwsgierig? Klik op de knop hieronder voor alle relevante aanbiedingen van deze week.

Bekijk Poiesz Aanbiedingen

Folder Poiesz Harkema

Jij wilt ‘m toch niet missen, de laatste folder van Poiesz Harkema? De folder wordt normaal gesproken bezorgd bij alle inwoners van Harkema. Misschien woon je in een gebied waar de folder niet standaard bezorgd wordt, of dat de supermarkt-folder onbedoeld bij het afval komt. Gelukkig is er meer naast de papieren folder. Je kunt de folder van Poiesz nu ook online raadplegen.

Dit werkt heel simpel. Je opent de website van Poiesz en klik op het kopje “folder”. In de wekelijkse folder tref je van alles aan. Welbekende voorbeelden van producten zijn Servetten en/of Leverworst van grote merken als Hanne of Rice Dream. Klik op de button hieronder om de juiste folder van Poiesz Harkema direct in te zien.

Bekijk Poiesz Folders

Openingstijden Poiesz Harkema

Ontdek meteen de juiste openingstijden van Poiesz. De openingstijden zijn vaak verschillend per vestiging. De gemiddelde Poiesz vestigingen in Harkema is al toegankelijk vanaf 8 uur ‘s ochtends. Maar let op: sluitingstijden wisselen nogal. De “kleine” supers van Poiesz sluiten de deuren vaak al rond 6. De grotere winkels zijn regelmatig open tot 9 uur. In het schema hieronder vind je de algemene openingstijden van Poiesz Harkema. Het is zonde als je voor niets afreist naar een supermarkt. De juiste openingstijden die nu gelden check je altijd op de site van Poiesz. Klik op de knop hieronder voor een compleet overzicht van alle openingstijden van Poiesz. Bijvoorbeeld de tijden van de winkel aan de Bouwe Harkemastrjitte 5, 9281PX te Harkema.

Maandag09:00 - 20:30
Dinsdag09:00 - 20:30
Woensdag09:00 - 20:30
Donderdag09:00 - 20:30
Vrijdag09:00 - 20:30
Zaterdag09:00 - 20:30
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Poiesz Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Lees deze informatie over Poiesz Harkema

Hoe handig is dat? Al jouw boodschappen thuisbezorgd door Poiesz? Het is simpelweg perfect voor iedereen die houdt van eenvoud. Ten eerste scheelt het veel tijd. Een bezoek aan de supermarktduurt gemiddeld 27 minuten. 69% van de supermarkt-bezoekers in Harkema vindt boodschappen doen (te) lang duren. De (meer loyale) klanten van Poiesz bezoeken de supermarkt gemiddeld 2,2 keer per week. Online je boodschappen bestellen kan in minder dan 9 minuten. Zorg dat je boodschappen bezorgd worden bij je thuis en en gun jezelf wat extra tijd. Tevens hoef jij niet meer met bijv. de trein naar een vestiging van jouw favoriete super te gaan.

Een ander belangrijk voordeel van de boodschappen aan huis bezorgd door Poiesz is dat je je niet meer druk hoeft te maken over sjouwen en slepen met tassen. De kratten en boodschappentassen afgeladen met boodschappen zoals bijvoorbeeld varken, lion of Tiramisu hebben zo een gewicht van ruim 25 kilogram.

Online alle boodschappen bestellen bij Poiesz! Online boodschappen doen is een belangrijke trend. De bestedingen aan online boodschappen doen bedragen zo’n 436 miljoen euro. In 2025 moet dit doorgegroeid zijn naar meer dan Û4 miljoen euro. Een mooi aspect van online boodschappen kopen is dat er geen grenzen meer zijn. je bent niet beperkt tot alleen boodschappen betellen bij Poiesz Harkema. Waarom? Heel simpel: via internet heb je gewoon meer te kiezen.

Grote supers als Dirk of de Hoogvliet laten jou ook al bestellen via een online webshop. Bij de internet-supermarkten heb je dus altijd een groot aanbod aanbiedingen van merken als Theha of Optimel. Maak hier gebruik van en bespaar ruim 28 euro per week aan boodschappen. Oftewel: Ga eens na of je al boodschappen online kunt kopen bij Poiesz. Kun je hier je boodschappen nog niet online doen en laten bezorgen? Ontdek dan is een van de vele online supermarkten die wel bezorgen bij jou.

Er zijn staan elke week weer nieuwe producten in de folder van Poiesz Harkema. Hierin vind je diverse aanbiedingen. Ze zijn ongeveer een week beschikbaar. Afgelopen periode zijn er geregeld actie’s geweest als 3+1 gratis. De supermarkt Poiesz in Harkema heeft geregeld nieuwe actie’s. Folders van Poiesz Harkema kun je ophalen in de winkel. Deze aanbiedingen zijn te koop bij de Poiesz, gelegen aan de Bouwe Harkemastrjitte 5 weg met postcode (9281PX) in Harkema. Je kunt ook bij de online supermarkt boodschappen doen.

Geef jouw mening over Poiesz Harkema

De Poiesz in Harkema wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.1/10, gebaseerd op 259 beoordelingen van gebruikers. Wat vind jij persoonlijk van deze supermarkt? Laat je beoordeling achter via het onderstaande formulier. Bedankt voor het inzenden van jouw mening over de Poiesz Harkema.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!