Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Jumbo Surhuisterveen

Online boodschappen doen bij Jumbo Surhuisterveen

Lees hier alles over de Jumbo in Surhuisterveen! Wil je aanvullende informatie lezen over openingstijden, aanbiedingen en kortingsacties, of jouw boodschappen gewoon online bestellen? Alle informatie lees je hier! Maak vandaag nog kennis met de boodschappen bezorgservice van Jumbo. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de supermarkten van Jumbo in Surhuisterveen. Je bekijkt hier onder andere actuele aanbiedingen, info over koopzondagen/openingstijden, en adresgegevens van de Jumbo winkels in Surhuisterveen. Het is goed om te noemen dat je tegenwoordig ook online eenvoudig je boodschappen kunt doen. Laat al jouw zware boodschappen gewoon bezorgen aan huis. Het einde van afzien met de welbekende zware tassen. Maar alles netjes bij jou bezorgd.

Links zie je de verschillende Jumbo winkels in Surhuisterveen in een handig kaartje weergegeven. Ook handig: Hieronder vind je de actuele adresgegevens van de supermarkten. Altijd de actuele informatie via internet bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Jumbo supermarkten in Surhuisterveen

ib3 image
Supermarkt gesloten, of geen zin?
Laat alles bezorgen aan huis!
Bestel nu online

Bezorgservice Jumbo Surhuisterveen

Is de winkel Jumbo Surhuisterveen op dit moment gesloten? Of gewoon geen trek in een supermarkt waar je veel moet wachten? Gun jezelf het nodige gemak. Koop al jouw noodzakelijke boodschappen nu online en laat jouw complete bestelling (waar mogelijk) morgen al bezorgen door de bezorgservice van Jumbo. Online vindt je dezelfde aanbiedingen en lage prijzen als in de reguliere supermarkt. Vaak betaal je wel een beetje bezorgkosten. Meer en meer supers in Surhuisterveen hebben al een eigen bezorgservice. Bestel je boodschappen nu direct via internet!

[yuzo_related]

Jumbo Surhuisterveen aanbiedingen

De winkel van Jumbo in Surhuisterveen heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. Deze worden gedeeld via de website maar ook in de bekende weekfolder. Deze folder valt waarschijnlijk ook bij jou in de bus. Is jouw brievenbus overgeslagen? Of verken jij de laatste Jumbo aanbiedingen liever op het scherm van je telefoon of laptop? Op de veelgeprezen website van Jumbo vindt je 24/7 alle actuele aanbiedingen. Boodschappen als alfa, optimel drink en ook snelfiltermaling vind je vaak in de folder en tussen de online aanbiedingen bij Jumbo Surhuisterveen. Klik op de knop hieronder voor alle relevante aanbiedingen van deze week.

Bekijk Jumbo Aanbiedingen

Folder Jumbo Surhuisterveen

Geïnteresseerd in de laatste folder van Jumbo Surhuisterveen? De folder wordt bezorgd bij de meeste huishoudens in en rondom Surhuisterveen. Spijtig genoeg wordt de folder niet overal bezorgd: het kan zijn dat jouw straat wordt overgeslagen, of wat ook kan: dat de folder simpelweg niet bezorgd wordt. Er zijn meer manieren om aanbiedingen te checken. Je kunt de folder van Jumbo ook online op je gemak bekijken.

Een kind kan de was doen! Open gewoon de website van Jumbo en klik op “aanbiedingen” of “folder”. Zoals je wellicht weet, elke week vind je weer scherpe aanbiedingen in de folder. Denk bijvoorbeeld aan producten als Olie of Salades van huismerken en a-merken als Fish Tales en Qizini. Klik op de onderstaande link om de aanbiedingen, verzameld in de folder van Jumbo Surhuisterveen online te bekijken.

Bekijk Jumbo Folder

Openingstijden Jumbo Surhuisterveen

Altijd handig: De actuele openingstijden van Jumbo. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. De gemiddelde Jumbo filialen in Surhuisterveen is open vanaf plusminus 8 uur. Qua sluitingstijd zit er toch wel veel verschil tussen de filialen. De filialen op wat minder grote locaties Jumbo sluiten rond een uur of 6. De grotere winkels zijn regelmatig open tot 9 uur. Hieronder zie je de algemene openingstijden van Jumbo Surhuisterveen. Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan. Check de actuele openingstijden altijd even op de website van Jumbo. Klik op de link onder de openingstijden voor meer details en informatie over de openingstijden van Jumbo. Bijvoorbeeld die van de vestiging aan de Torenplein 27, 9231CG te Surhuisterveen.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Jumbo openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Meer info over Jumbo Surhuisterveen

Je boodschappen laten thuisbezorgen door Jumbo? Het is dŽ uitkomst voor iedere consument die houdt van gemak. Allereerst bespaart het enorm veel tijd. De plaatselijke supermarkt bezoeken duurt gemiddeld 25 minuten. 54% van de supermarkt-bezoekers in en nabij Surhuisterveen denkt dat het doen van boodschappen sneller kan. De (terugkerende) bezoekers van Jumbo bezoeken de winkel ongeveer 1,7 keer op weekbasis. Boodschappen via internet doen doe je soms in minder dan 12 minuten. Laat je boodschappen bezorgen en bespaar enorm veel tijd, elke week weer. Daarnaast hoef je niet langer met bijv. de bestelbus naar de supermarkt af te reizen.

Een grote meerwaarde van de boodschappen bij je thuisbezorgd door Jumbo is: niet langer sjouwen en slepen met tassen. Boodschappentassen bomvol producten als huisdieren, Cars en braadlappen kunnen al gauw meer wegen dan 22 kilogram.

Online alle boodschappen bestellen bij Jumbo! Steeds meer supermarkt-bezoekers bestellen online. De bestedingen aan online boodschappen doen bedragen zo’n 418 miljoen euro. De verwachting is dat dit over 10 jaar ruim 3,6 miljard euro. Een groot pluspunt van boodschappen doen bij de online-supermarkt is dat je niet beperkt bent tot online boodschappen bestellen bij Jumbo Surhuisterveen. Online heb je veel meer te kiezen.

Grotere supermarkten als Troefmarkt en de Boni laten je ook online bestellen. Via internet vind je dus vrijwel altijd een geschikte aanbieding van grote merken als Lipton of Cadbury. Door slim te kopen bespaar je al gauw 19 euro op de wekelijkse boodschappen. Oftewel: Ga eens na of je al boodschappen online kunt kopen bij Jumbo. Te duur? Of niet mogelijk? Bestel dan bij 1 van de vele andere online supermarkten.

Wekelijks verschijnen er nieuwe supermarkt folders van de Jumbo Surhuisterveen. Je vind daarin alle actuele kortingen. Let op: Ze zijn slechts een paar dagen geldig. Afgelopen periode zijn er geregeld actie’s geweest als 3 halen 2 betalen. De supermarkt Jumbo in Surhuisterveen vernieuwd regelmatig de actie’s. De folders van Jumbo Surhuisterveen liggen klaar in het filiaal. Je koopt deze aanbiedingen gemakkelijk bij de Jumbo aan de Torenplein 27 straat (9231CG) in Surhuisterveen. Je kunt ook bij de online supermarkt boodschappen doen.

Schrijf een review over Jumbo Surhuisterveen

De Jumbo in Surhuisterveen wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.8/10, gebaseerd op 280 beoordelingen van gebruikers. Wij horen graag wat jij vindt van deze supermarkt! Geef je mening via het formulier hieronder. Help ons verder met deze site, en deel jouw ervaringen met de Jumbo Surhuisterveen.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!