logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Jumbo Leens

Online boodschappen doen bij Jumbo Leens

Op Supermarkten.org vind je alle info over de Jumbo in Leens! Aanvullende informatie nodig over onder andere openingstijden, actuele aanbiedingen, of direct beginnen met online boodschappen doen? Je vindt hier alle benodigde info. Profiteer nu van het gemak van de boodschappen bezorgservice van Jumbo. Hier lees je uiteenlopende informatie over de winkels van Jumbo in Leens. Je bekijkt hier onder andere actuele aanbiedingen, meer info over openingstijden, en de locaties van de Jumbo winkels in Leens. Bij meer en meer supermarkten kun je ook online je boodschappen bestellen. De supermarkt bezorgt al je boodschappen lekker makkelijk aan huis. Je hoort het goed: niet langer afzien met volgepakte tassen en kratten. Alle boodschappen gewoon bij jou thuis bezorgd.

Hiernaast worden de Jumbo filialen in Leens weergegeven. Klik op het pinnetje voor meer info. Handig om op te slaan: Hieronder zie je de adressen van de verschillende filialen. Op die manier heb je in een keer alle juiste data raadpleegbaar via internet.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Jumbo supermarkten in Leens

Supermarkt gesloten, of geen zin?
Laat al je boodschappen morgen al bezorgen!
Online bestellen

Bezorgdienst Jumbo Leens

Is de winkel Jumbo Leens momenteel niet open? Of misschien gewoon even geen trek in een supermarkt met lange rijen voor de kassa? Maak kennis met de online supermarkt. Bestel al je boodschappen online en laat jouw volledige supermarkt-bestelling (als het kan) gewoon bij jou bezorgen aan huis door Jumbo. Goed om te weten: Online zie je vrijwel altijd net zulke lage prijzen als bij de stenen supermarkt. Het kan zijn dat je een paar euro bezorgkosten moet betalen. Het is al lang geen hype meer: Veel supers in Leens hebben al een eigen bezorgservice. Begin vandaag nog met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Jumbo Leens aanbiedingen

De vestiging van Jumbo in Leens heeft altijd scherpe aanbiedingen. Alle aanbiedingen bekijk je online maar ook in de bekende weekfolder. De folder vindt je elke week weer in je brievenbus. Deze week niets ontvangen? Of bestudeer je de Jumbo aanbiedingen graag via internet? Op de veelgeprezen website van Jumbo zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Artikelen als boerenbrood, siroop en rundercarpaccio zijn regelmatig te vinden in de aanbieding bij Jumbo Leens. Nieuwsgierig? Klik op de knop hieronder voor een volledig overzicht met alle aanbiedingen die nu geldig zijn.

Bekijk Jumbo Aanbiedingen

Folder Jumbo Leens

Zoek jij de folder van Jumbo Leens? De folder wordt bezorgd bij de meeste huishoudens in en rondom Leens. Misschien woon je in een gebied waar de folder niet standaard bezorgd wordt, of dat de folder van de supermarkt simpelweg niet bezorgd wordt. Er zijn meer manieren om aanbiedingen te checken. Je kunt de folder van Jumbo nu ook online raadplegen.

Hoe dit werkt? Zeer eenvoudig! Open de website van Jumbo, normaal gesproken tref je de folder direct op de homepage aan. Elke week weer vindt je de beste aanbiedingen terug in de (online) folder. Bekende voorbeelden zijn boodschappen als Boter en ook Ansichtkaarten van bekende merken als Sawa en Olvarit. Klik op de onderstaande link om de folder van deze week van Jumbo Leens direct vanaf je beeldscherm te bekijken.

Bekijk Jumbo Folder

Openingstijden Jumbo Leens

Ontdek de juiste openingstijden van Jumbo. Deze zijn namelijk nogal wisselend. Het grootste deel van de Jumbo supers in Leens is al toegankelijk vanaf 8 uur ‘s ochtends. Wat de sluitingstijd betreft: Er zit vrij veel verschil tussen de winkels. De wat kleinere supermarkten van Jumbo sluiten vaak rond etendstijd (rond 6 uur of iets later). Grotere vestigingen zijn vaak wel open tot 9 of 10 uur. Hieronder zie je de algemene openingstijden van Jumbo Leens. Niets is meer frustrerend dan een dichte deur aantreffen. De huidige openingstijden vind je altijd op de site van Jumbo. Klik op de link onder de tabel voor meer informatie over de openingstijden van Jumbo. Bijvoorbeeld het filiaal gelegen aan de De Nije Nering 2, 9965NA te Leens.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Jumbo openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Goed om te weten over Jumbo Leens

Je boodschappen laten thuisbezorgen door Jumbo? Het is simpelweg perfect voor iedereen die houdt van eenvoud. Ten eerste kun je er enorm veel tijd mee besparen. Een bezoekje aan de super kost al snel 27 minuten. 62% van de consumenten in Leens vindt boodschappen doen te veel tijd kosten. De terugkerende klanten van Jumbo bezoeken het filiaal zo’n 1,8 maal op weekbasis. Boodschappen doen in een webshop doe je soms in minder dan 18 minuten. Laat alle grote boodschappen bij je thuis bezorgen en bespaar al gauw een uur tijd. Ook hoef je niet langer met bijv. de tram naar de supermarkt af te reizen.

Een ander voordeel van de boodschappen bij je thuisbezorgd door Jumbo is: niet langer slepen en trekken met boodschappentassen. De kratten en boodschappentassen afgeladen met items zoals Knor, Rozijnen en natuurlijk producten uit de categorie soeppakket kunnen al gauw meer wegen dan 10 kilogram.

Online alle boodschappen bestellen bij Jumbo! Meer en meer Nederlanders doen hun boodschappen online. De online uitgaven groeiend snel. Op dit moment spenderen we ongeveer 353 miljoen euro. Over pak’m beet 10 jaar bedraagt dit waarschijnlijk al 2,6 miljard euro. Een mooi kenmerk van via internet je boodschappen bestellen is dat je niet beperkt bent tot jouw vertrouwde supermarkt. Je hoeft namelijk niet je boodschappen te bestellen bij Jumbo Leens. Online heb jij het voor het uitzoeken.

Veel grote supers als PLUS en bovendien de Attent hebben ook een webshop. Online bestel je dus altijd de beste aanbiedingen van (A)-merken als Nivea of Beluga. Door slim te kopen bespaar je al gauw 27 euro per week bij de supermarkt. Dus: Bekijk of je al boodschappen bestellen kan bij de Jumbo. Wordt er niet bij jou bezorgd, of is online boodschappen doen Ÿberhaupt niet mogelijk? Probeer dan een andere online supermarkt.

Elke week brengen ze nieuwe folders uit bij de Jumbo Leens. Actuele aanbiedingen staan daarin vermeldt. Meestal zijn ze na een week weer verlopen.Neem nou een van de populaire aanbiedingen: 25% korting op een artikel. De supermarkt Jumbo in Leens wisselt veelvuldig van actie’s. Folders van Jumbo Leens krijg je regelmatig in de brievenbus.Deze aanbiedingen zijn te koop bij de Jumbo, gevestigd aan de De Nije Nering 2 weg met postcode (9965NA) in Leens. Voorkeur voor online boodschappen doen? Dat kan natuurlijk ook!

Schrijf een review over Jumbo Leens

De Jumbo in Leens wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.4/10, gebaseerd op 165 beoordelingen van gebruikers. Wil je een review schrijven over deze supermarkt? Het onderstaande formulier kun je gebruiken om jouw review te schrijven. Alvast hartelijk dank voor het insturen van jouw ervaringen met de Jumbo Leens.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!