logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Jan Linders Tienray

Online bestellen bij Jan Linders Tienray

Lees hier alles over de Jan Linders in Tienray! Wil je aanvullende informatie lezen over openingstijden, aanbiedingen en kortingsacties, of meteen online je boodschappen doen? Alle informatie lees je hier! Maak nu gebruik van de handige bezorgdienst van Jan Linders. Op deze pagina vind je alle nuttige informatie over de winkels van Jan Linders in Tienray. Je vindt hier namelijk onder andere aanbiedingen die je niet mag missen, details over openingstijden, en adresgegevens (straatnaam/postcode) van de Jan Linders filialen in Tienray. Bij meer en meer supermarkten kun je ook online je boodschappen bestellen. Laat al jouw zware boodschappen gewoon bezorgen aan huis. Dus nooit meer tillen met bomvolle boodschappentassen. Alle producten worden gewoon bij jou bezorgd wanneer jij dat wil

Aan de andere kant zie je de Jan Linders vestigingen in Tienray in een handig kaartje weergegeven. Scroll naar beneden voor de adressen van de verschillende filialen. Op deze manier heb je altijd het juiste adres beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Jan Linders supermarkten in Tienray

Geen zin een super te bezoeken?
Alles makkelijk & snel aan huis bezorgd!
Bestel nu online

Bezorgservice Jan Linders Tienray

Is de Jan Linders Tienray niet langer geopend? Of zit je even niet te wachten op een drukke supermarkt? Gun jezelf het nodige gemak. Bestel vandaag nog alle grote en kleine boodschappen online en laat de complete order (indien mogelijk) gewoon bij jou bezorgen aan huis door Jan Linders. Bij de online supermarkt tref je dezelfde lage prijzen als bij de reguliere supermarkt. Wel worden er (bij kleinere orders) servicekosten in rekening gebracht. Opvallend: een groeiend aantal supers in Tienray bieden al enige tijd een persoonlijke bezorgdienst. Bestel direct online!

[yuzo_related]

Jan Linders Tienray aanbiedingen

De super van Jan Linders in Tienray staat bekend om de vele aantrekkelijke aanbiedingen. Alle acties en aanbiedingen zijn online te vinden maar ook in de bekende weekfolder. De folder met aanbiedingen beland elke week bij jou in de bus. Heb je de folder een keer niet gekregen? Of bekijk je de Jan Linders aanbiedingen het liefst online? Op de welbekende website van Jan Linders kun je de laatste aanbiedingen op je gemak bekijken. Items als schnitzel, noot of bockworsten vind je vaak in de folder en tussen de online aanbiedingen bij Jan Linders Tienray. Klik hieronder voor de laatste aanbiedingen en prijsverlagingen.

Bekijk Jan-Linders Aanbiedingen

Folder Jan Linders Tienray

Zoek jij de folder van Jan Linders Tienray? Deze folder met aanbiedingen wordt standaard bezorgd in Tienray. Helaas gebeurt het soms dat de bezorger niet in jouw wijk of buurt bezorgt, of dat de folder een keer niet bezorgd is. Gelukkig is er meer naast de papieren folder. Je kunt de folder van Jan Linders op je gemak via internet bekijken.

Hoe dit werkt? Zeer eenvoudig! Open de website van Jan Linders en klik op het kopje “folder”. In de (online) folder tref je de meest veelzijdige aanbiedingen. Denk bijvoorbeeld aan producten als Hacheevlees maar ook Rookvlees van grote merken als Nature Crops en Bakkersland. Klik op de link hieronder om de gewenste folder van Jan Linders Tienray direct in te zien.

Bekijk Jan-Linders Folders

Openingstijden Jan Linders Tienray

Check hier de actuele openingstijden van Jan Linders. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. De meeste Jan Linders filialen in Tienray is open vanaf plusminus 8 uur. Wat betreft sluitingstijden: hier zien we meer verschil tussen de supers. De wat kleinere supermarkten van Jan Linders sluiten rond een uur of 6. Voor grotere winkels is het geen uitzondering dat ze open zijn tot 9 uur of later. Scroll naar beneden voor de algemene openingstijden van Jan Linders Tienray. Niets is meer frustrerend dan een dichte deur aantreffen. De accurate openingstijden kun je controleren op de site van Jan Linders. Selecteer de button onder de tabel voor een compleet overzicht van alle openingstijden van Jan Linders. Denk hierbij aan de supermarkt aan de Spoorstraat 18, 5865AH in Tienray.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Jan-Linders Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Lees deze informatie over Jan Linders Tienray

Wil jij al jouw zware boodschappen bij je in de keuken laten bezorgen door Jan Linders? Thuisbezorging van boodschappen biedt zo ontzettend veel voordelen. Het levert je een boel tijdwinst op. Boodschappen doen in de supermarkt kost al snel 40 minuten. 55% van de bevolking van Tienray vindt boodschappen doen te veel tijd kosten. De (terugkerende) bezoekers van Jan Linders bezoeken het filiaal zo’n 2,2 keer per week. Digitaal je boodschappen doen is tegenwoordig te doen in 19 minuten. Laat de koerier al jouw boodschappen thuis bezorgen en en gun jezelf wat extra tijd. Daarbovenop komt dat je niet meer met bijv. de trein naar de supermarkt te gaan.

Een niet te vergeten voordeel van de boodschappen thuisbezorgd door Jan Linders is dat je je niet meer druk hoeft te maken over sjouwen en sleuren met zware boodschappen. Tassen en zakken afgeladen met (zware) boodschappen als Ontbijt, kalkoen en ook Rivel hebben zonder dat je er erg in hebt al gauw een gewicht van 7 kilogram.

Je boodschappen via internet bestellen bij Jan Linders! Steeds meer supermarkt-bezoekers bestellen online. In Nederland spenderen we aan online boodschappen om en nabij 370 miljoen euro. Over pakweg 10 jaar is dit al ruim 3,2 miljard euro. Een fraaie eigenschap van via internet boodschappen kopen is dat er geen grenzen meer zijn. je bent niet beperkt tot alleen boodschappen betellen bij Jan Linders Tienray. Online heb je veel meer te kiezen.

Grotere supermarkten als Poiesz Supermarkten en/of Pakgro bieden ook een speciale online webshop. Bij een van de vele internet-supers is er altijd een interessante aanbieding van uiteenlopende merken als Carpe Diem en Naturya. Benut deze kansen en bespaar al snel 39 euro op de wekelijkse boodschappen. Controleer direct of je online boodschappen kunt bestellen bij Jan Linders. Wordt er niet bij jou bezorgd, of is online boodschappen doen Ÿberhaupt niet mogelijk? Gelukkig is de keuze online enorm qua online supermarkten.

Elke week brengen ze nieuwe folders uit bij de Jan Linders Tienray. Hierin vind je diverse aanbiedingen. Meestal zijn ze na een week weer verlopen.Een voorbeeld van een boodschappen aanbieding is: 2+1 gratis. De supermarkt Jan Linders in Tienray heeft vaak aantrekkelijke actie’s. De folders van Jan Linders Tienray kun je ophalen in de winkel. Deze aanbiedingen zijn te koop bij de Jan Linders, gelegen aan de Spoorstraat 18 straat met postcode (5865AH) te Tienray. Je kunt ook bij de online supermarkt boodschappen doen.

Wat zijn jouw ervaringen met Jan Linders Tienray

De Jan Linders in Tienray wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.2/10, gebaseerd op 146 beoordelingen van gebruikers. Wij horen graag wat jij vindt van deze supermarkt! Via het onderstaande reactieformulier kun je jouw eigen mening delen. Je kunt zelf bijdragen aan deze pagina door je review in te sturen over de Jan Linders Tienray.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!