logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Lidl Echt

Online boodschappen bestellen bij Lidl Echt

Bekijk hier alle informatie over de Lidl in Echt! Op zoek naar informatie over openingstijden, acties/aanbiedingen, of jouw boodschappen gewoon online bestellen? Alle informatie lees je hier! Profiteer nu van het gemak van de boodschappen bezorgservice van Lidl. Op deze pagina doe je meer kennis op van de winkels van Lidl in Echt. Je leest hier bijvoorbeeld over aanbiedingen die je niet mag missen, de uiteenlopende openingstijden, en de huidige adresgegevens van de Lidl vestigingen in Echt. Wellicht handig voor jou: Bestel nu ook je boodschappen via internet. De supermarkt bezorgt al je boodschappen lekker makkelijk aan huis. Dat betekent: niet langer slepen met zware kratten en tassen. Nee: Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

. Hiernaast zie je de Lidl supermarkten in Echt op een kaart weergegeven. Handig om op te slaan: Hieronder zie je de adressen van de supers. Zo hoef je niet meer te zoeken: altijd het juiste adres raadpleegbaar via internet.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Lidl supermarkten in Echt

ib3 image
Geen zin om naar de super te gaan?
Alles makkelijk & snel aan huis bezorgd!
Bestel nu online

Bezorgdienst Lidl Echt

Is de Lidl Echt op dit moment gesloten? Of gewoon geen trek in een drukke supermarkt? Maak kennis met de online supermarkt. Het is zo eenvoudig: Bestel alle boodschappen vandaag nog via internet en laat alle artikelen (als het kan) bezorgen bij jou thuis door de bezorgdienst van Lidl. Via internet zijn de prijzen net zo laag als in de “ouderwetse” supermarkten. Het kan zijn dat je een paar euro bezorgkosten moet betalen. Goed nieuws! Steeds meer supermarkten in Echt bezorgen boodschappen aan huis. Bestel al je boodschappen direct online!

[yuzo_related]

Lidl Echt aanbiedingen

De supermarkt van Lidl in Echt biedt regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Deze worden gedeeld via de website of in de weekfolder die je in de brievenbus ontvangt. De folder wordt normaal gesproken bij alle huishoudens bezorgd. Heeft de bezorger jou overgeslagen? Of bekijk jij de wekelijkse Lidl aanbiedingen liever via een computer of telefoon? Op de website van Lidl bekijk je op je dooie gemak alle aanbiedingen online. Items zoals bonduelle, du en juist ook kook zijn relatief vaak in de aanbieding bij Lidl Echt. Klik op de onderstaande button voor alle actuele aanbiedingen en acties.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Echt

Geïnteresseerd in de laatste folder van Lidl Echt? De bekende week folder wordt standaard huis-aan-huis bezorgd in en rondom Echt. Helaas gebeurt het soms dat de bezorger niet in jouw wijk of buurt bezorgt, of dat de folder van de supermarkt onbedoeld bij het afval komt. Voor velen is het een handige backup: Je kunt de folder van Lidl tegenwoordig ook op een digitale manier inzien.

Hoe dit werkt? Zeer eenvoudig! Open de website van Lidl en selecteer hier het item “folder”. In de (online) folder tref je de meest veelzijdige aanbiedingen. Bekende voorbeelden zijn boodschappen als Crme fra”che maar ook Nasi van bekende merken als Samhoud of Isostar. Klik op de link hieronder om de laatste folder van Lidl Echt online te bekijken.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Echt

Ontdek meteen de juiste openingstijden van Lidl. Wat je ziet is dat de openingstijden onderling verschillen. Het grootste gedeelte van de Lidl supermarkten in Echt is al geopend vanaf een uur of 8. Echter, de sluitingstijd wisselt enorm. De “kleine” supers van Lidl sluiten rond een uur of 6. De grote (XL)-supermarkten zijn soms wel open tot 9 uur. Hieronder zie je gemiddelde openingstijden van Lidl Echt. Voorkom teleurstellingen van een dichte deur. De juiste openingstijden die nu gelden check je altijd op de site van Lidl. Selecteer de button hieronder voor meer details en informatie over de openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld het filiaal gelegen aan de Lisweg 12, 6102CW in Echt.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Bekijk extra info over Lidl Echt

Wil jij ook dat jouw boodschappen tot in de keuken worden bezorgd door Lidl? Het is ideaal voor iedereen die houdt van wat gemak. Het levert je een boel tijdwinst op. Boodschappen doen kost al snel 36 minuten. 76% van de consumenten in Echt denkt dat het doen van boodschappen sneller kan. Klanten van Lidl bezoeken het filiaal zo’n 2,3 maal per week. Via internet je boodschappen doen kan al binnen 15 minuten. Zorg dat je boodschappen bezorgd worden bij je thuis en en profiteer van extra vrije tijd. Daarbovenop komt dat je niet meer met bijvoorbeeld de scooter naar de supermarkt te gaan.

Een niet te vergeten voordeel van de boodschappen bij je thuisbezorgd door Lidl is dat je niet langer hoeft te trekken en slepen met kratten en tassen. De winkelwagen vol met supermarkt-producten zoals Pils, belminuten maar juist ook Mandarijn hebben al gauw een gewicht van 23 kilogram.

Online alle boodschappen bestellen bij Lidl! Meer en meer Nederlanders doen hun boodschappen online. De uitgaven zijn hard groeiende. Op dit moment spenderen we nabij 363 miljoen euro. De verwachting is dat dit over 10 jaar ruim 3,7 miljard euro. Een, voor veel consumenten, belangrijk voordeel van boodschappen doen bij de online-supermarkt is dat je niet beperkt bent tot online boodschappen bestellen bij Lidl Echt. Hoe dat zit? Via internet heb je veel keuze.

Grote supers als Troefmarkt plus de MCD bieden ook de mogelijkheid tot online bestellen. Bij een van de vele online supermarkten kun je dus altijd producten met korting bestellen van merken als Gerlinea of Whiskas. Door slim te kopen bespaar je al gauw 29 euro op de wekelijkse boodschappen. Dus zoek als de wiedeweerga uit of je al online boodschappen kunt bestellen bij Lidl. Is online bestellen geen optie, of bezorgen ze niet bij jou aan huis? Probeer dan een andere online supermarkt.

Elke week brengen ze nieuwe folders uit bij de Lidl Echt. Eenvoudig alle aanbiedingen verzameld. Let op: Na enkele dagen zijn deze verlopen.Neem bijvoorbeeld de populaire actie voor 50% korting op een artikel. De supermarkt Lidl in Echt wisselt veelvuldig van actie’s. De folders van Lidl Echt krijg je regelmatig in de brievenbus.De aanbiedingen zijn bijvoorbeeld te verkrijgen bij de Lidl aan de Lisweg 12 straat (6102CW) te Echt. Natuurlijk kun je ook via internet de boodschappen doen.

Review van Lidl Echt

De Lidl in Echt wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.9/10, gebaseerd op 161 beoordelingen van gebruikers. Wat vind jij persoonlijk van deze supermarkt? Laat je beoordeling achter via het onderstaande formulier. Draag zelf bij aan deze website met jouw review over de Lidl Echt.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!