Lidl Lichtenvoorde | Boodschappen bestellen en bezorgen

Lidl Lichtenvoorde

Lidl Lichtenvoorde

Online bestellen bij Lidl Lichtenvoorde

Op Supermarkten.org vind je alle info over de Lidl in Lichtenvoorde! Op zoek naar informatie over openingstijden, actuele folders en aanbiedingen, of meteen online je boodschappen doen? Je vindt er hier alle informatie over. Maak nu gebruik van de handige bezorgdienst van Lidl. Hier lees je uiteenlopende informatie over de winkels van Lidl in Lichtenvoorde. Je leest hier onder meer de top-aanbiedingen uit de folders, info over koopzondagen/openingstijden, en de locaties van de Lidl supermarkten in Lichtenvoorde. Bij veel supermarkten kun je nu ook eenvoudig & snel online boodschappen doen. Al jouw boodschappen worden netjes bezorgd tot in de keuken. Dus zeg maar dag tegen sjorren met de welbekende zware tassen. Alles gewoon bij jou bezorgd tot in de keuken.

Hiernaast zie je de Lidl supermarkten in Lichtenvoorde overzichtelijk weergegeven. Handig om op te slaan: Hieronder zie je de adressen van de supermarkten die er zijn. Dat scheelt weer wat speurwerk: altijd het actuele adres beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,50
coop-logo Vanaf €4,99
plus-logo Vanaf €6,00
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Lidl supermarkten in Lichtenvoorde

ib3 image
Supermarkt gesloten, of geen zin?
Laat je boodschappen bezorgen!
Online bestellen

Bezorgservice Lidl Lichtenvoorde

Is jouw favoriete Lidl Lichtenvoorde al gesloten? Of wellicht heb je even geen zin in een drukke supermarkt? Ontdek de mogelijkheden van de internet-supermarkt. Doe alle benodigde boodschappen nu eenvoudig online en laat alle artikelen (als het kan) bezorgen door de koerier van Lidl. Online vindt je dezelfde aanbiedingen en lage prijzen als in de “normale” supermarkten. Voor het inpakken en bezorgen van de order wordt een kleine vergoeding gerekend. Een groot aantal supermarkten in Lichtenvoorde hebben een eigen bezorgdienst. Bestel direct online!

[yuzo_related]

Lidl Lichtenvoorde aanbiedingen

De vestiging van Lidl in Lichtenvoorde heeft elke week een gevarieerd aanbod met speciale aanbiedingen. Alle aanbiedingen bekijk je online en ook in de folder. De folder wordt elke week huis-aan-huis verspreid. Is jouw brievenbus overgeslagen? Of verken jij de laatste Lidl aanbiedingen het liefst digitaal? Op de webshop van Lidl zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Items als Hamburgers, Sinaasappelsap en ook witte reus zijn vaak in de aanbieding bij Lidl Lichtenvoorde. Meer weten? Selecteer de button hieronder voor de laatste aanbiedingen van deze week.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Lichtenvoorde

Zoek jij de meest recente folder van Lidl Lichtenvoorde? De folder wordt bezorgd bij de meeste huishoudens in en rondom Lichtenvoorde. Misschien woon je in een gebied waar de folder niet standaard bezorgd wordt, ook kan het zijn dat de wekelijkse supermarkt folder perongeluk wordt weggegooid. Er zijn meer manieren om aanbiedingen te checken. Je kunt de folder van Lidl ook via internet bekijken.

De digitale folder is voor een ieder te bekijken. Ga naar de site van Lidl, hier vind je vaak op de homepagina een linkje naar de folder. In de (online) folder tref je de meest veelzijdige aanbiedingen. Bekende voorbeelden zijn boodschappen als Brood maar ook Vruchtensappen van huismerken en a-merken als Easy Body en Van Wijngaarden. Klik op de knop hieronder om de juiste folder van Lidl Lichtenvoorde online te bekijken.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Lichtenvoorde

Bekijk hier de actuele openingstijden van Lidl. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. Het grootste deel van de Lidl winkels in Lichtenvoorde kan al vanaf 8 uur in de ochtend worden bezocht. Echter, de sluitingstijd wisselt enorm. De “kleine” supers van Lidl sluiten de deuren vaak al rond 6. Voor grotere winkels is het geen uitzondering dat ze open zijn tot 9 uur of later. Hieronder vind je de globale openingstijden van Lidl Lichtenvoorde. Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan. De accurate openingstijden kun je controleren op de site van Lidl. Klik op de knop hieronder voor meer details en informatie over de openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld het filiaal gelegen aan de De Leest 41, 7131LE te Lichtenvoorde.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Bekijk extra info over Lidl Lichtenvoorde

Alle boodschappen bij je thuis laten bezorgen door Lidl? Het is ideaal voor iedereen die houdt van wat gemak. Een van de grootste voordelen is de tijd die je bespaart. Het bezoeken van een supermarkt duurt al snel 33 minuten. 71% van inwoners in en nabij Lichtenvoorde zou zijn/haar boodschappen sneller willen doen. De klanten die regelmatig komen bij Lidl bezoeken de super gemiddeld 2,6 maal op weekbasis. Boodschappen doen in een webshop kan in minder dan 18 minuten. Laat je boodschappen bezorgen en cre‘er veel extra tijd. Natuurlijk hoef je dan ook niet meer met bijv. de tram naar de supermarkt te gaan.

Een niet te vergeten voordeel van de boodschappen aan huis bezorgd door Lidl komt neer op het volgende: niet langer sjouwen en slepen met tassen. De winkelwagen vol met (zware) boodschappen als Haas, ijsstam en ook producten uit de categorie slammers wegen, zonder dat je het door hebt, al snel 26 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Lidl! Meer en meer consumenten beginnen ermee. De totale uitgaven bij de internet-supermarkt ligt nu rond de 385 miljoen euro. Over pak’m beet 10 jaar bedraagt dit waarschijnlijk al 2,9 miljard euro. Een groot pluspunt van online boodschappen kopen is dat je niet beperkt bent tot jouw vertrouwde supermarkt. Je hoeft namelijk niet je boodschappen te bestellen bij Lidl Lichtenvoorde. Online heb jij het voor het uitzoeken.

Veel grote supers als Hoogvliet en wellicht de Spar bieden vaak ook de optie om online te bestellen. Via internet vind je dus vrijwel altijd een geschikte aanbieding van grote merken als Kesbeke of Napolina. Benut deze kansen en bespaar al snel 34 euro per week aan boodschappen. Dus bekijk meteen of je al online boodschappen kunt doen bij Lidl. Wordt er niet bij jou bezorgd, of is online boodschappen doen Ÿberhaupt niet mogelijk? Ontdek dan is een van de vele online supermarkten die wel bezorgen bij jou.

Supermarkt folders worden elke week vernieuwd bij de Lidl Lichtenvoorde. Eenvoudig alle aanbiedingen verzameld. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. Afgelopen periode zijn er geregeld actie’s geweest als 40% korting op een artikel. De supermarkt Lidl in Lichtenvoorde heeft voor jou de beste actie’s. De folders van Lidl Lichtenvoorde vind je dikwijls tussen de post. Profiteren van deze aanbiedingen kan direct bij de Lidl, gevestigd aan de De Leest 41 weg (7131LE) in Lichtenvoorde. Je kunt er ook voor kiezen om online boodschappen te doen.

Ervaringen met Lidl Lichtenvoorde

De Lidl in Lichtenvoorde wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.4/10, gebaseerd op 105 beoordelingen van gebruikers. Hoe beoordeel jij deze supermarkt? Het onderstaande formulier kun je gebruiken om jouw review te schrijven. Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen met de Lidl Lichtenvoorde.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!