logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Lidl Deventer

Online bestellen bij Lidl Deventer

Hier lees je alles wat je moeten weten over de Lidl in Deventer! Meer weten over de openingstijden, folder(s) en de wekelijkse aanbiedingen, of gewoon direct beginnen met online boodschappen doen? Je kunt er hier direct alles over lezen. Laat nu je boodschappen bezorgen door Lidl. Op deze website lees je handige info over de vestigingen van Lidl in Deventer. Je vindt hier namelijk onder andere de beste aanbiedingen uit de wekelijkse folder, meer info over openingstijden, en adresgegevens van de Lidl vestigingen in Deventer. Wellicht handig voor jou: Bestel nu ook je boodschappen via internet. Al jouw boodschappen worden netjes bezorgd tot in de keuken. Je hoort het goed: niet langer zwoegen met onhandige en zware tassen. Alle producten worden gewoon bij jou bezorgd wanneer jij dat wil

Aan de andere kant zie je de Lidl vestigingen in Deventer weergegeven in Google Maps. Scroll naar beneden voor de adressen van de supermarkten die er zijn. Sla het op als favoriet. Zo heb je altijd de juiste gegevens raadpleegbaar via internet.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Lidl supermarkten in Deventer

ib3 image
Supermarkt gesloten, of geen zin?
Vandaag besteld = morgen bezorgd aan huis!
Bestel nu online

Bezorgdienst Lidl Deventer

Is de Lidl Deventer gesloten? Of geen zin in een supermarkt waar je veel moet wachten? Ontdek de mogelijkheden van de internet-supermarkt. Bestel al je boodschappen online en laat de complete order (indien mogelijk) lekker makkelijk bij jou thuisbezorgen door Lidl. Prijzen in de webshops van supermarkten zijn doorgaans net zo laag als in de reguliere supermarkt. Voor het inpakken en bezorgen van de order wordt een kleine vergoeding gerekend. Meer en meer supers in Deventer hebben al een eigen bezorgservice. Bestel vandaag nog je boodschappen online!

[yuzo_related]

Lidl Deventer aanbiedingen

De super van Lidl in Deventer biedt elke week weer de meest waanzinnige aanbiedingen. Deze kun je online rustig bekijken of gewoon in de ouderwetse folder. Deze folder wordt standaard huis-aan-huis verspreid. Deze week niets ontvangen? Of raadpleeg je de Lidl aanbiedingen liever op het scherm van je telefoon of laptop? Op de welbekende website van Lidl zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Producten zoals Pakjes, Dubbelfriss en natuurlijk heineken zijn graag geziene aanbiedingen bij Lidl Deventer. Meer weten? Selecteer de button hieronder voor een compleet overzicht van de aanbiedingen en andere acties.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Deventer

Nieuwsgierig naar de meest recente folder van Lidl Deventer? De folder wordt normaal gesproken bezorgd bij alle inwoners van Deventer. Helaas gebeurt het soms dat de bezorger niet in jouw wijk of buurt bezorgt, of dat de folder van de supermarkt perongeluk wordt weggegooid. Handig: Je kunt de folder van Lidl ook online op je gemak bekijken.

De digitale folder is voor een ieder te bekijken. Ga naar de site van Lidl, hier tref je doorgaans de folder van deze week. In deze (digitale) folder vind je elke week een wisselend aanbod met aanbiedingen. Voorbeelden van producten die regelmatig in de aanbieding zijn: Bitterbal of Kipcorn van bekende merken als Jacques of Campofrio. Klik op de link hieronder om de aanbiedingen, verzameld in de folder van Lidl Deventer online te bekijken.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Deventer

Altijd handig: De actuele openingstijden van Lidl. De openingstijden zijn vaak verschillend per vestiging. Het grootste gedeelte van de Lidl supermarkten in Deventer is al open voor publiek vanaf een uur of 8 in de ochtend. Let op: Qua sluitingstijd wissel de filialen nogal. De filialen op wat minder grote locaties Lidl zijn rond 6 uur in de avond vaak al gesloten. Aan de andere kant: Grotere XL-supermarkten sluiten soms pas rond 9 of 10 uur. Scroll naar beneden voor de algemene openingstijden van Lidl Deventer. Voorkom teleurstellingen van een dichte deur. De juiste openingstijden die nu gelden check je altijd op de site van Lidl. Of klik op de button hieronder voor meer informatie over de openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld de welbekende supermarkt aan de Deltaplein 15, 7417BG te Deventer.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Bekijk extra info over Lidl Deventer

Hoe handig is dat? Al jouw boodschappen thuisbezorgd door Lidl? Het is simpelweg perfect voor iedereen die houdt van eenvoud. Het levert je een boel tijdwinst op. De plaatselijke supermarkt bezoeken duurt al snel 38 minuten. 71% van inwoners in en nabij Deventer gelooft dat boodschappen doen sneller moet kunnen. De vaste klanten van Lidl bezoeken deze supermarkt zo’n 1,9 maal per week. Online boodschappen doen is al gepiept in 6 minuten. Laat je boodschappen bezorgen en bespaar enorm veel tijd, elke week weer. Uiteraard hoef je nu ook niet langer met bijvoorbeeld de scooter naar de supermarkt te gaan.

Een belangrijke meerwaarde van de boodschappen bezorgservice van Lidl is: niet langer sjouwen en sleuren met zware boodschappen. Tassen en zakken afgeladen met artikelen als zoetzuur, Grolsch en artikelen uit de categorie hertog jan pils hebben al gauw een gewicht van 5 kilogram.

Online je boodschappen bestellen bij Lidl! Steeds meer supermarkt-bezoekers bestellen online. De totale uitgaven bij de internet-supermarkt ligt nu rond de 433 miljoen euro. In 2025 moet dit doorgegroeid zijn naar meer dan Û2,7 miljard euro. Een groot voordeel van via internet boodschappen kopen is dat je niet beperkt bent tot jouw vertrouwde supermarkt. Je hoeft namelijk niet je boodschappen te bestellen bij Lidl Deventer. Online is de keuze enorm.

Veel grote supers als Hoogvliet of de Hoogvliet bieden ook de mogelijkheid tot online bestellen. Via internet vind je dus vrijwel altijd een geschikte aanbieding van grote merken als Weerribben Zuivel of Heksehyl. Benut deze kansen en bespaar al snel 30 euro op de wekelijkse boodschappen. Ga eens na of je al boodschappen online kunt bestellen bij Lidl. Te duur? Of niet mogelijk? Geen probleem. Er zijn nog veel meer grote supers die bij jou bezorgen.

Elke week vind je een nieuwe supermarkt folder bij de Lidl Deventer. Je vind daarin alle actuele kortingen. Ze zijn ongeveer een week beschikbaar. Afgelopen periode zijn er geregeld actie’s geweest als 50% korting op een artikel. De supermarkt Lidl in Deventer heeft voor jou de beste actie’s. Folders van Lidl Deventer zijn interessant om te bekijken.Je koopt deze aanbiedingen gemakkelijk bij de Lidl, gelegen aan de Deltaplein 15 weg met postcode (7417BG) in Deventer. Iets nieuws proberen? Check dan de online boodschappen doen optie!

Wat zijn jouw ervaringen met Lidl Deventer

De Lidl in Deventer wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.4/10, gebaseerd op 191 beoordelingen van gebruikers. Hoe zou jij deze super omschrijven? Je kunt jouw persoonlijke mening hieronder direct insturen. Help ons verder met deze site, en deel jouw ervaringen met de Lidl Deventer.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!