logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Lidl Hulst

Online bestellen bij Lidl Hulst

Check hier alle benodigde informatie over de Lidl in Hulst! Meer weten over de openingstijden, kortingen en aanbiedingen, of direct online boodschappen bestellen? Het is allemaal mogelijk! Maak nu gebruik van de handige bezorgdienst van Lidl. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de supermarkten van Lidl in Hulst. Hier lees je onder meer over de beste kortingen en acties uit de folder, info over koopzondagen/openingstijden, en details over de locatie van de Lidl filialen in Hulst. Wellicht handig voor jou: Bestel nu ook je boodschappen via internet. Laat al jouw zware boodschappen gewoon bezorgen aan huis. Dus nooit meer zeulen met loodzware boodschappentassen. Nee: Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

. Links zie je de huidige Lidl supermarkten in Hulst op een kaart weergegeven. Scroll naar beneden voor de adressen van de supermarkten. Dat scheelt weer wat speurwerk: altijd het actuele adres bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Lidl supermarkten in Hulst

Geen zin een super te bezoeken?
Laat je boodschappen thuis bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgservice Lidl Hulst

Is jouw favoriete Lidl Hulst niet meer geopend? Of geen zin in een overvolle supermarkt? Gun jezelf wat gemak! Bestel al je boodschappen makkelijk & snel online en laat jouw complete bestelling (waar mogelijk) bij je thuis bezorgen door de bezorgdienst van Lidl. Bij de online-supermarkt zijn de prijzen altijd net zo scherp als in de supermarkten. Veel supermarken rekenen nog wel een kleine bijdrage voor de bezorging. Het lijkt een trend, meer en meer supers in Hulst bezorgen boodschappen aan huis. Start vandaag nog met boodschappen doen via internet!

[yuzo_related]

Lidl Hulst aanbiedingen

Het filiaal van Lidl in Hulst biedt elke week weer de meest waanzinnige aanbiedingen. Deze bekijk je op de website of in de weekfolder die je in de brievenbus ontvangt. De folder vindt je elke week weer in je brievenbus. Folder niet ontvangen? Of verken jij de laatste Lidl aanbiedingen graag op internet? Op de webshop van Lidl bekijk je op je dooie gemak alle aanbiedingen online. Boodschappen als schuur, roodmerk en/of 400 ml zijn regelmatig in de aanbieding bij Lidl Hulst. Klik op de knop hieronder voor een volledig overzicht met alle aanbiedingen en kortingsacties.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Hulst

Op zoek naar de meest recente folder van Lidl Hulst? De folder wordt bezorgd bij de meeste huishoudens in en rondom Hulst. In (buiten)gebieden kan het zijn dat je overgeslagen wordt, of dat de week-folder van de supermarkt een keer niet bezorgd is. Handig: Je kunt de folder van Lidl makkelijk & snel online raadplegen.

Een kind kan de was doen! Open gewoon de website van Lidl en klik op het kopje “folder”. De (online) folder biedt elke week weer een mooie selectie met aanbiedingen. Welbekende voorbeelden van producten zijn Paracetamoltabletten en ook Rundervink van grote merken als Karaat en Duyvis. Klik op de onderstaande link om de aanbiedingen, verzameld in de folder van Lidl Hulst direct in te zien.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Hulst

Bekijk hier de actuele openingstijden van Lidl. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. Het grootste deel van de Lidl supermarkten in Hulst is al geopend vanaf een uur of 8. Het is handig om te weten dat het beleid qua sluitingstijden erg verschilt. De lokale/kleinere supers van Lidl sluiten rond een uur of 6. Aan de andere kant: Grotere XL-supermarkten sluiten soms pas rond 9 of 10 uur. Hieronder zie je de algemene openingstijden van Lidl Hulst. Let op: openingstijden wisselen nogal eens. Tip: De meest recente/kloppende openingstijden bekijk je altijd op de site van Lidl. Klik direct om de knop hieronder voor handige informatie en data over openingstijden van Lidl. Je kunt denken aan de winkel aan de Zoetevaart 8, 4561GR in Hulst.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Handige informatie Lidl Hulst

Wil jij het gemak ontdekken van de boodschappen bezorgdienst van Lidl? Het is dŽ uitkomst voor iedere consument die houdt van gemak. Allereerst bespaart het enorm veel tijd. Een bezoekje aan de super duurt vaak minimaal wel 35 minuten. 65% van de bevolking van Hulst vindt boodschappen doen te veel tijd kosten. De terugkerende klanten van Lidl bezoeken dit filiaal gemiddeld 2,6 keer per week. Je boodschappen online bestellen is al gepiept in 19 minuten. Zorg dat je boodschappen worden thuisbezorgd en en gun jezelf wat extra tijd. Daarbovenop komt dat je niet meer met bijvoorbeeld de scooter naar een vestiging van jouw favoriete super te gaan.

Een belangrijke meerwaarde van de boodschappen bezorgdienst van Lidl is dat je niet meer hoef te tillen en trekken met kratten en tassen. De winkelwagen vol met artikelen als schuur, whiska en ook moscato wegen, schrik niet, al snel 12 kilogram.

Online alle boodschappen bestellen bij Lidl! Een groeiend aantal consumenten doet boodschappen online. De uitgaven zijn hard groeiende. Op dit moment spenderen we nabij 370 miljoen euro. Experts verwachten over 10 jaar dat dit stijgt naar 3,5 miljard euro. Een fraaie eigenschap van boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt is dat je niet beperkt bent tot online boodschappen bestellen bij Lidl Hulst. Waarom? Heel simpel: via internet heb je gewoon meer te kiezen.

Grote supers als Aldi of de Attent bieden vaak ook de optie om online te bestellen. Online kun je dus kiezen uit alle beschikbare aanbiedingen, inclusief merken zoals Napoleon en Maggi. Maak gebruik van deze aanbiedingen en bespaar ruim 16 euro per 7 dagen op je dagelijkse boodschappen. Controleer direct of je online boodschappen kunt bestellen bij Lidl. Kun je online nog geen bestelling plaatsen? Wat betreft online supermarkten is de keuze enorm.

Let je op de centen? Check dan de wekelijkse supermarkt folder van Lidl Hulst. Hierin vind je diverse aanbiedingen. Let op: Na enkele dagen zijn deze verlopen.Neem bijvoorbeeld de populaire actie voor 2+1 gratis. De supermarkt Lidl in Hulst regelt voor jou unieke actie’s.Folders van Lidl Hulst krijg je regelmatig in de brievenbus.Profiteren van deze aanbiedingen kan direct bij de Lidl, gelegen aan de Zoetevaart 8 straat met postcode (4561GR) in Hulst. Iets nieuws proberen? Check dan de online boodschappen doen optie!

Review van Lidl Hulst

De Lidl in Hulst wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.7/10, gebaseerd op 96 beoordelingen van gebruikers. Wij horen graag wat jij vindt van deze supermarkt! Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Help ons verder met deze site, en deel jouw ervaringen met de Lidl Hulst.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!