Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona
DEEN
Hoge kwaliteit
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Lidl Terneuzen

Online boodschappen doen bij Lidl Terneuzen

Lees hier alles over de Lidl in Terneuzen! Aanvullende informatie nodig over onder andere openingstijden, actuele aanbiedingen, of gewoon direct beginnen met online boodschappen doen? Het kan allemaal! Meer en meer mensen gebruiken hen. Profiteer nu ook van de boodschappen bezorgdienst van Lidl. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de supermarkten van Lidl in Terneuzen. Je treft hier onder meer de beste kortingen en acties uit de folder, openingstijden per winkel, en de huidige adresgegevens van de Lidl vestigingen in Terneuzen. Bij een groeiend aantal supers kun je nu ook via internet je bestelling doorgeven. Al jouw boodschappen worden netjes bezorgd tot in de keuken. Niet langer afzien met bomvolle boodschappentassen. Alle artikelen aan huis bezorgd wanneer jou dat uitkomt!

Aan de linkerkant zie je de Lidl supermarkten in Terneuzen in een kaartje gepresenteerd. Scroll iets verder voor de straatnaam + postcode van de supermarkten. Sla het op als favoriet. Zo heb je altijd de juiste gegevens beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Lidl supermarkten in Terneuzen

ib3 image
Geen zin een super te bezoeken?
De boodschappen bij jou thuisbezorgd!
Online bestellen

Bezorgservice Lidl Terneuzen

Is de winkel Lidl Terneuzen op dit moment gesloten? Of maar weinig zin in een (te) drukke supermarkt waar je lang moet wachten? Gun jezelf het nodige gemak. Het is zo eenvoudig: Bestel alle boodschappen vandaag nog via internet en laat alle artikelen (als het kan) morgen al bezorgen door de bezorgservice van Lidl. Prijzen in de webshops van supermarkten zijn doorgaans net zo laag als in de supermarkten. Wel worden er (bij kleinere orders) servicekosten in rekening gebracht. Steeds meer supermarkten in Terneuzen bezorgen boodschappen aan huis. Bestel je boodschappen nu direct via internet!

[yuzo_related]

Lidl Terneuzen aanbiedingen

De winkel van Lidl in Terneuzen heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. Deze bekijk je op de website of in de weekfolder die je in de brievenbus ontvangt. Als je geen Nee-sticker hebt, wordt deze wekelijks bij jou bezorgd. Heb je de folder een keer niet gekregen? Of bekijk jij de wekelijkse Lidl aanbiedingen het liefst online? Op de popualire site van Lidl vindt je 24/7 alle actuele aanbiedingen. Producten zoals tonijn in blik, rundercarree of struik vind je vaak in de folder en tussen de online aanbiedingen bij Lidl Terneuzen. Klik op de onderstaande button voor alle relevante aanbiedingen en andere acties.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Terneuzen

Geïnteresseerd in de laatste folder van Lidl Terneuzen? De folder wordt elke week bezorgd bij de bewoners in en rondom Terneuzen. Spijtig genoeg wordt de folder niet overal bezorgd: het kan zijn dat jouw straat wordt overgeslagen, of wat ook kan: dat de folder een keer niet bezorgd is. Gelukkig is er meer naast de papieren folder. Je kunt de folder van Lidl vandaag de dag ook eenvoudig online nalezen.

Hoe dit werkt? Zeer eenvoudig! Open de website van Lidl en klik op “aanbiedingen” of “folder”. Zoals je wellicht weet, elke week vind je weer scherpe aanbiedingen in de folder. Welbekende voorbeelden van producten zijn Rundergehakt maar ook Honing van grote merken als Fage of MAMA. Klik op de link hieronder om de folder van deze week van Lidl Terneuzen direct in te zien.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Terneuzen

Bekijk hier de actuele openingstijden van Lidl. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. De gemiddelde Lidl winkels in Terneuzen is al vrij vroeg open, vaak al rond 08:00 uur. Wat betreft sluitingstijden: hier zien we meer verschil tussen de supers. De wat kleinere supermarkten van Lidl gaan dicht rond 5 uur of 6 uur. Wil je graag ‘s avonds boodschappen doen? Grotere supers sluiten vaak rond 9 of 10 uur. Handig: In de tabel hieronder vind je doorsnee-openingstijden van Lidl Terneuzen. Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan. Tip: De meest recente/kloppende openingstijden bekijk je altijd op de site van Lidl. Klik op de onderstaande knop en check specifieke info over openingstijden van Lidl. Je kunt denken aan de winkel aan de Alvarezlaan 40, 4536BD in Terneuzen.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Bekijk extra info over Lidl Terneuzen

Gebruik maken van de boodschappen bezorgservice van Lidl? Het biedt tal van voordelen! Ten eerste kun je er enorm veel tijd mee besparen. De plaatselijke supermarkt bezoeken kost al gauw 31 minuten. 60% van de consumenten woonachtig in Terneuzen denkt dat het doen van boodschappen sneller kan. De (terugkerende) bezoekers van Lidl bezoeken het filiaal zo’n 2,9 maal op weekbasis. Online boodschappen doen is al gepiept in 6 minuten. Laat je boodschappen bezorgen en bespaar enorm veel tijd, elke week weer. Tevens hoef jij niet meer met bijvoorbeeld de auto naar de super te reizen.

Ook handig: een voordeel van de boodschappen bezorgdienst van Lidl is het einde van tillen en trekken met kratten en tassen. Het winkelmandje bomvol artikelen als Zonne, Grolsch en knaks hebben al gauw een gewicht van 6 kilogram.

Boodschappen doen in de online shop van Lidl! Via internet boodschappen bestellen is hard aan het groeien. Alle Nederlanders bij elkaar besteden nu jaarlijks ongeveer 358 miljoen euro. Over pakweg 10 jaar is dit al ruim Û3,5 miljard euro. Een relevant voordeel van boodschappen doen bij de online-supermarkt is dat je niet beperkt bent tot jouw vertrouwde supermarkt. Je hoeft namelijk niet je boodschappen te bestellen bij Lidl Terneuzen. Via het internet heb je simpelweg meer keuze.

De bekende ketens als Deen en bovendien de Agrimarkt hebben in veel gevallen al een online supermarkt waar je kunt bestellen. Bij een van de vele online supermarkten kun je dus altijd producten met korting bestellen van merken als PickWick en PickWick. Maak gebruik van deze aanbiedingen en bespaar ruim 29 euro per week bij de supermarkt. Check nu meteen of je online boodschappen kunt doen bij Lidl. Is het onverhoopt niet mogelijk? Wat betreft online supermarkten is de keuze enorm.

Let je op de centen? Check dan de wekelijkse supermarkt folder van Lidl Terneuzen. Hierin vind je diverse aanbiedingen. Meestal zijn ze na een week weer verlopen.Voorbeelden van supermarkt aanbiedingen zijn: 25% korting op een artikel. De supermarkt Lidl in Terneuzen wisselt veelvuldig van actie’s. De folders van Lidl Terneuzen liggen klaar in het filiaal. Deze deals zijn direct te kopen bij de Lidl, gelegen aan de Alvarezlaan 40 weg met postcode (4536BD) in Terneuzen. Iets nieuws proberen? Check dan de online boodschappen doen optie!

Review van Lidl Terneuzen

De Lidl in Terneuzen wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.5/10, gebaseerd op 227 beoordelingen van gebruikers. Hoe zou jij deze super omschrijven? Geef je mening via het formulier hieronder. Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen met de Lidl Terneuzen.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!