Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
DEEN
Hoge kwaliteit

Lidl Dalfsen

Online boodschappen doen bij Lidl Dalfsen

Op Supermarkten.org vind je alle info over de Lidl in Dalfsen! Benieuwd naar openingstijden, folder(s) en de wekelijkse aanbiedingen, of gewoon direct beginnen met online boodschappen doen? Je vindt hier alle benodigde info. Profiteer nu van het gemak van de boodschappen bezorgservice van Lidl. Op deze pagina lees je alles wat je nodig hebt over de vestigingen van Lidl in Dalfsen. Je leest hier onder meer aanbiedingen van de week, de wisselende openingstijden, en de contactgegevens van de Lidl winkels in Dalfsen. Goed om te weten: Bestel al je boodschappen nu gewoon online! Een groot deel van de supers bezorgt de boodschappen bij je thuis. Het einde van zeulen met zware kratten en tassen. Alle boodschappen geleverd waar en wanneer jij dat wil!

Aan de linkerkant zie je de Lidl vestigingen in Dalfsen in Google Maps weergegeven. Direct hieronder tref je de contactgegevens van de filialen. Sla het op als favoriet. Zo heb je altijd de juiste gegevens tot je beschikking.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,50
coop-logo Vanaf €4,99
plus-logo Vanaf €6,00
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Lidl supermarkten in Dalfsen

ib3 image
Supermarkt niet open, of weinig zin?
Laat je boodschappen bezorgen!
Online bestellen

Bezorgservice Lidl Dalfsen

Is de winkel Lidl Dalfsen al gesloten? Of gewoon geen trek in een supermarkt met lange rijen voor de kassa? Profiteer van het gemak van de internet-supermarkt. Bestel jouw boodschappen comfortabel en snel online en laat de producten (indien mogelijk) bezorgen door de koerier van Lidl. Bij de online supermarkt tref je dezelfde lage prijzen als bij de traditionele supermarkt. Vaak bedragen de kosten voor bezorging een paar euro. Goed nieuws! Steeds meer supermarkten in Dalfsen doen aan thuisbezorging van boodschappen. Bestel direct online!

[yuzo_related]

Lidl Dalfsen aanbiedingen

De supermarkt van Lidl in Dalfsen staat bekend om de vele aantrekkelijke aanbiedingen. De wekelijkse aanbiedingen bekijk je online of in de weekfolder die je in de brievenbus ontvangt. De folder vindt je elke week weer in je brievenbus. Deze week niets ontvangen? Of bekijk je de Lidl aanbiedingen het liefst digitaal? Op de webstek van Lidl vindt je 24/7 alle actuele aanbiedingen. Producten als allesreiniger, markant en artikelen uit de categorie mp3 zijn regelmatig te vinden in de aanbieding bij Lidl Dalfsen. Klik op de knop hieronder voor alle actuele aanbiedingen en prijsverlagingen.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Dalfsen

Geïnteresseerd in de laatste folder van Lidl Dalfsen? Deze bekende folder valt wekelijks in de bus van consumenten in en nabij Dalfsen. In (buiten)gebieden kan het zijn dat je overgeslagen wordt, of dat de week-folder van de supermarkt vergeten is door de postbode. Er zijn meer manieren om aanbiedingen te checken. Je kunt de folder van Lidl tegenwoordig ook op een digitale manier inzien.

Hiervoor open je de website van Lidl en selecteer hier het item “folder”. In de folder tref je de meest uiteenlopende aanbiedingen. Goede voorbeelden zijn o.a. Pleisters en/of Spread van bekende merken als A. Vogel of Kanis & Gunnink. Klik op de button hieronder om de welbekende folder van Lidl Dalfsen meteen tevoorschijn te halen op je beeldscherm.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Dalfsen

Ontdek de juiste openingstijden van Lidl. De openingstijden zijn per filiaal verschillend. De meeste Lidl supermarkten in Dalfsen is al toegankelijk vanaf 8 uur ‘s ochtends. De sluitingstijden wisselen nogal. De filialen op wat minder grote locaties Lidl sluiten de deuren vaak al rond 6. Grotere vestigingen zijn vaak wel open tot 9 of 10 uur. Hieronder zie je de algemene openingstijden van Lidl Dalfsen. Niets is meer frustrerend dan een dichte deur aantreffen. De juiste openingstijden die nu gelden check je altijd op de site van Lidl. Of klik op de button hieronder voor meer informatie over de openingstijden van Lidl. Daarbij kun je denken aan de bekende vestiging aan de Smidswegje 5, 7721CM te Dalfsen.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Lees deze informatie over Lidl Dalfsen

Hoe handig is dat? Al jouw boodschappen thuisbezorgd door Lidl? Het is simpelweg perfect voor iedereen die houdt van eenvoud. Een van de grootste voordelen is de tijd die je bespaart. Een tripje naar de supermarkt kost al snel 26 minuten. 75% van de supermarkt-bezoekers in Dalfsen zou zijn/haar boodschappen sneller willen doen. Klanten van Lidl bezoeken dit filiaal gemiddeld 2,1 keer per week. Online boodschappen doen kan al in 14 minuten. Zorg dat je boodschappen worden thuisbezorgd en bespaar al gauw een uur tijd. Bovendien hoef je niet meer met bijvoorbeeld de metro naar een supermarkt of andere foodwinkel te gaan.

Een ander groot pluspunt van de boodschappen bezorg service van Lidl houdt in dat je niet meer hoeft te sjorren en ploeteren met zware tassen. Tassen en kratten bomvol items zoals vaatwastabletten, Knakworsten maar bijvoorbeeld ook volkoren hebben zonder dat je er erg in hebt al gauw een gewicht van 27 kilogram.

Via internet je boodschappen doen bij Lidl! Meer en meer Nederlanders doen hun boodschappen online. In Nederland spenderen we aan online boodschappen om en nabij 357 miljoen euro. De verwachting is dat dit over 10 jaar ruim 2,6 miljard euro. Een groot pluspunt van online boodschappen doen is dat jij bepaalt waar jij bestelt! Er zijn nog zoveel meer opties dan boodschappen bestellen bij Lidl Dalfsen. Hoe dat zit? Via internet heb je veel keuze.

Grote supers als Poiesz Supermarkten plus de Nettorama hebben in veel gevallen al een online supermarkt waar je kunt bestellen. Via internet vind je dus vrijwel altijd een geschikte aanbieding van grote merken als Haust of Honig. Door hier slim gebruik van te maken bespaar je al snel 21 euro per week aan boodschappen. Check nu meteen of je online boodschappen kunt doen bij Lidl. Te duur? Of niet mogelijk? Ontdek dan is een van de vele online supermarkten die wel bezorgen bij jou.

Supermarkt folders worden elke week vernieuwd bij de Lidl Dalfsen. Bekijk daarin de recente aanbiedingen. Wees er snel bij in verband met de geldigheid.Voorbeelden van supermarkt aanbiedingen zijn: 40% korting op een artikel. De supermarkt Lidl in Dalfsen heeft geregeld nieuwe actie’s. Folders van Lidl Dalfsen kun je ophalen in de winkel. De aanbiedingen zijn bijvoorbeeld te verkrijgen bij de Lidl, gelegen aan de Smidswegje 5 weg met postcode (7721CM) in Dalfsen. Eventueel kun je ook online de boodschappen bestellen.

Ervaringen met Lidl Dalfsen

De Lidl in Dalfsen wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.8/10, gebaseerd op 234 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen met deze supermarkt? Geef je mening via het formulier hieronder. Help ons een handje met jouw eigen mening over Lidl Dalfsen.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!