logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Lidl Duiven

Online boodschappen bestellen bij Lidl Duiven

Hier lees je alle details over de Lidl in Duiven! Nieuwsgierig naar actuele openingstijden, aanbiedingen en kortingsacties, of meteen online je boodschappen doen? Hier lees je alles wat je nodig hebt. Ontdek het gemak van de boodschappen bezorgservice van Lidl. Hier lees je uiteenlopende informatie over de winkels van Lidl in Duiven. Je vindt hier onder andere aanbiedingen die je niet mag missen, info over openingstijden, en adresgegevens (straatnaam/postcode) van de Lidl filialen in Duiven. Bij een groeiend aantal supers kun je nu ook via internet je bestelling doorgeven. Veel supermarkten bezorgen jouw boodschappen nu gewoon aan huis. Niet meer zwoegen met de welbekende zware tassen. Integendeel: Alle boodschappen bij jou aan huis bezorgd.

Links zie je de huidige Lidl winkels in Duiven weergegeven in Google Maps. Scroll iets verder voor de straatnaam + postcode van de supermarkten. Sla het op als favoriet. Zo heb je altijd de juiste gegevens bij de hand wanneer het nodig is.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Lidl supermarkten in Duiven

Geen tijd voor de supermarkt?
Laat je boodschappen thuis bezorgen!
Online bestellen

Bezorgdienst Lidl Duiven

Is de winkel Lidl Duiven al gesloten? Of misschien gewoon even geen trek in een supermarkt waar je veel moet wachten? Bespaar jezelf de nodige moeite! Koop al jouw noodzakelijke boodschappen nu online en laat jouw complete bestelling (waar mogelijk) morgen al bezorgen door de bezorgservice van Lidl. Via internet zijn de prijzen net zo laag als in de reguliere supermarkt. Vaak bedragen de kosten voor bezorging een paar euro. Het is al lang geen hype meer: Veel supers in Duiven doen aan thuisbezorging van boodschappen. Ontdek nu het gemak van online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Lidl Duiven aanbiedingen

De super van Lidl in Duiven heeft elke week een gevarieerd aanbod met speciale aanbiedingen. Deze kun je op internet bekijken of in de vertrouwde weekfolder. De folder vindt je elke week weer in je brievenbus. Geen folder gezien? Of check jij de nieuwste Lidl aanbiedingen liever op het scherm van je telefoon of laptop? Op de site van Lidl vindt je altijd de meest actuele aanbiedingen. Producten zoals tas, nectarines en ook producten uit de categorie Witte chocolade zijn regelmatig te vinden in de aanbieding bij Lidl Duiven. Klik nu op de onderstaande button voor een volledig overzicht met alle aanbiedingen.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Duiven

Op zoek naar de actuele folder van Lidl Duiven? De folder wordt elke week bezorgd bij de bewoners in en rondom Duiven. Maar het kan zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of wat ook kan: dat de folder niet aangekomen is. De fysieke folder is niet de enige optie. Je kunt de folder van Lidl eenvoudig online bekijken.

Hoe dit werkt? Zeer eenvoudig! Open de website van Lidl en klik op “aanbiedingen” of “folder”. In de folder tref je allerlei aantrekkelijke aanbiedingen. Goede voorbeelden zijn o.a. Verzorgingsproducten en/of Pasta van bekende merken als Alpenhain en Mentos. Selecteer de onderstaande button om de week-folder van Lidl Duiven meteen op je gemak in te zien.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Duiven

Check hier de actuele openingstijden van Lidl. Elk filiaal hanteert vaak weer zijn eigen openingstijden. Het meerendeel van de Lidl supers in Duiven is al open voor publiek vanaf een uur of 8 in de ochtend. Echter, de sluitingstijd wisselt enorm. De “kleine” supers van Lidl sluiten rond een uur of 6. Overdag geen tijd om boodschappen te doen? Grote supers sluiten pas rond 9 of 10 uur. Handig: In de tabel hieronder vind je doorsnee-openingstijden van Lidl Duiven. Het is zonde als je voor niets afreist naar een supermarkt. Tip: De meest recente/kloppende openingstijden bekijk je altijd op de site van Lidl. Selecteer de button hieronder voor meer details en informatie over de openingstijden van Lidl. Je kunt denken aan de winkel aan de Rijksweg 55, 6921AC te Duiven.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Meer info over Lidl Duiven

Hoe handig is dat? Al jouw boodschappen thuisbezorgd door Lidl? Het biedt ontzettend veel gemak. Allereerst is het tijdbesparend! Een bezoekje aan de super kost al snel 40 minuten. 75% van de consumenten woonachtig in Duiven vindt boodschappen doen een tijdrovende klus. Consumenten die regelmatig langskomen bij Lidl bezoeken, gemiddeld gezien, de super zo’n 2,6 maal op weekbasis. Je boodschappen online bestellen is tegenwoordig te doen in 5 minuten. Laat je boodschappen bezorgen en en profiteer van extra vrije tijd. Tevens hoef jij niet meer met bijv. de metro naar een filiaal van de super te gaan.

Een ander groot pluspunt van de boodschappen bezorgdienst van Lidl houdt in dat je niet meer hoeft te sjouwen en slepen met tassen. Boodschappentassen vol met populaire boodschappen zoals Coca, snicker en ook all wegen gemiddeld al gauw 6 kilogram.

Online boodschappen doen bij Lidl! Het is steeds populairder. Nu zijn de uitgaven aan online boodschappen rond de 446 miljoen euro. In 2025 bedraagt dit waarschijnlijk al Û3,5 miljard euro. Een groot pluspunt van boodschappen doen bij de online-supermarkt is dat er opeens veel meer mogelijkheden zijn. Je “hoeft” niet je boodschappen te bestellen bij Lidl Duiven. Waarom? Heel simpel: via internet heb je gewoon meer te kiezen.

Grote supers als EMTƒ Supermarkten en zelfs de Attent hebben ook een webshop. Bij de internet-supermarkten heb je dus altijd een groot aanbod aanbiedingen van merken als Interactive Nutrition en Chocomel. Benut deze kansen en bespaar al snel 22 euro per week op je boodschappen. Oftewel: Ga eens na of je al boodschappen online kunt kopen bij Lidl. Kun je hier je boodschappen nog niet online doen en laten bezorgen? Gelukkig is de keuze online enorm qua online supermarkten.

De supermarkt folders bevatten wekelijks nieuwe deals bij de Lidl Duiven. Je vind daarin alle actuele kortingen. Let op: Na enkele dagen zijn deze verlopen.Neem bijvoorbeeld de populaire actie voor 40% korting op een artikel. De supermarkt Lidl in Duiven vernieuwd regelmatig de actie’s. Folders van Lidl Duiven zijn via internet te bekijken.Deze aanbiedingen leg je in de winkelmandje bij de Lidl, gevestigd aan de Rijksweg 55 weg (6921AC) in Duiven. Je kunt ook bij de online supermarkt boodschappen doen.

Schrijf een review over Lidl Duiven

De Lidl in Duiven wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.6/10, gebaseerd op 82 beoordelingen van gebruikers. Hoe beoordeel jij deze supermarkt? Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Bedankt voor het inzenden van jouw mening over de Lidl Duiven.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!