Lidl Asten | Boodschappen bestellen en bezorgen

Lidl Asten

Lidl Asten

Online boodschappen doen bij Lidl Asten

Check hier alle benodigde informatie over de Lidl in Asten! Meer weten over de openingstijden, aanbiedingen, of meteen online je boodschappen doen? Je kunt er hier direct alles over lezen. Bestel online en ontdek de handige boodschappen bezorgservice van Lidl. Op deze website lees je handige info over de filialen van Lidl in Asten. Hier bekijk je onder andere informatie over de top-aanbiedingen uit de folders, openingstijden per winkel, en de contactgegevens van de Lidl winkels in Asten. Het is goed om te noemen dat je tegenwoordig ook online eenvoudig je boodschappen kunt doen. De supermarkten bezorgen jouw bestelling bij jou aan huis. Oftewel: niet meer tillen met zware kratten en tassen. Alle producten worden gewoon bij jou bezorgd wanneer jij dat wil

Aan de linkerkant bekijk je de Lidl vestigingen in Asten in een handig kaartje weergegeven. Onder het kaatje vind je de contactgegevens van de relevante supers in deze plaats. Op die manier heb je in een keer alle juiste data bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,50
coop-logo Vanaf €4,99
plus-logo Vanaf €6,00
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Lidl supermarkten in Asten

ib3 image
Geen zin om naar de super te gaan?
Laat alles bezorgen aan huis!
Bestel nu online

Bezorgdienst Lidl Asten

Is de Lidl Asten op dit moment gesloten? Of geen zin in een massale supermarkt? Bespaar jezelf de nodige moeite! Doe alle benodigde boodschappen nu eenvoudig online en laat de boodschappen (waar mogelijk) lekker makkelijk bij jou thuisbezorgen door Lidl. Bij de internet-supermarkt zijn de prijzen even laag als in de stenen supermarkt. Houd wel rekening mee met servicekosten van zo’n 3 tot 5 euro. Opvallend: een groeiend aantal supers in Asten bezorgen jouw boodschappen al een tijdje thuis. Ontdek nu het gemak van online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Lidl Asten aanbiedingen

De supermarkt van Lidl in Asten heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. Deze kun je vinden op de website maar natuurlijk ook in de wekelijkse folder. Deze folder wordt standaard huis-aan-huis verspreid. Deze week niets ontvangen? Of bekijk je de Lidl aanbiedingen liever via een computer of telefoon? Op de site van Lidl kun je de laatste aanbiedingen op je gemak bekijken. Boodschappen als Choco, bonne en/of alcatel zijn relatief vaak in de aanbieding bij Lidl Asten. Klik hieronder voor de beste aanbiedingen die nu geldig zijn.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Asten

Op zoek naar de actuele folder van Lidl Asten? De bekende week folder wordt standaard huis-aan-huis bezorgd in en rondom Asten. In (buiten)gebieden kan het zijn dat je overgeslagen wordt, of dat de week-folder van de supermarkt niet in jouw brievenbus beland is. Gelukkig kun je de folder van Lidl eenvoudig online bekijken.

Hoe? Heel simpel. Ga naar de site van Lidl en klik op het kopje “folder”. In de folder tref je de meest uiteenlopende aanbiedingen. Hierbij kun je denken aan boodschappen als Ijs en Yoghurt en/of Braadworst van grote merken als Barilla of Pally. Klik direct op de onderstaande button om de week-folder van Lidl Asten direct in te zien.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Asten

Is de supermarkt open? Bekijk de openingstijden van Lidl. Deze vari‘ren per filiaal. De gemiddelde Lidl supermarkten in Asten gaat open om 8 uur ‘s morgens. Qua sluitingstijd zit er toch wel veel verschil tussen de filialen. De lokale/kleinere supers van Lidl gaan in veel gevallen rond een uur of 6 ‘s avonds al dicht. Wil je graag ‘s avonds boodschappen doen? Grotere supers sluiten vaak rond 9 of 10 uur. In de onderstaande tabel vind je de gemiddelde openingstijden van Lidl Asten. Vermijd de teleurstelling voor een gesloten deur. Actuele openingstijden kun je altijd bekijken op de website van Lidl. Of klik op de button hieronder voor uitgebreide informatie over de openingstijden van Lidl. Denk bijvoorbeeld aan de vestiging aan de Burgemeester Ruttenplein 9, 5721DX in Asten.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Nuttige informatie over Lidl Asten

Lijkt het jou wel wat? Al jouw boodschappen laten bezorgen door Lidl? Het biedt tal van voordelen! Het grootste voordeel is misschien wel dat je zee‘n van tijd bespaart. Een bezoek aan de supermarktduurt gemiddeld 29 minuten. 61% van de inwoners van Asten vindt boodschappen doen (te) lang duren. Consumenten die regelmatig langskomen bij Lidl bezoeken de winkel ongeveer 1,8 keer per week. Digitaal je boodschappen doen doe je soms in minder dan 5 minuten. Zorg dat je boodschappen bezorgd worden bij je thuis en en maak veel vrije tijd vrij. Verder hoef jij niet langer met bijv. de benenwagen naar de supermarkt af te reizen.

Een ander belangrijk voordeel van de boodschappen laten bezorgen doorLidl is dat je niet meer hoef te sjouwen en slepen met tassen. De kratten en boodschappentassen afgeladen met artikelen als rijstzoutjes, spaarlampen en artikelen uit de categorie bertolli maaltijd wegen bij elkaar al snel 23 kilogram.

Via internet je boodschappen doen bij Lidl! Het is steeds populairder. In Nederland spenderen we aan online boodschappen om en nabij 398 miljoen euro. In 2025 bedraagt dit waarschijnlijk al 2,6 miljard euro. Een mooi kenmerk van online boodschappen kopen is dat je opeens bij veel meer supers boodschappen kunt bestellen dan alleen Lidl Asten. Waarom? Heel simpel: via internet heb je gewoon meer te kiezen.

Grote supers als Deen of Troefmarkt bieden vaak ook de optie om online te bestellen. Via internet vind je dus vrijwel altijd een geschikte aanbieding van grote merken als Queens en Teisseire. Profiteer van het grote aanbod en bespaar tot wel 23 euro per 7 dagen op je dagelijkse boodschappen. Dus bekijk meteen of je al online boodschappen kunt doen bij Lidl. Is het onverhoopt niet mogelijk? Probeer dan een andere online supermarkt.

Er zijn staan elke week weer nieuwe producten in de folder van Lidl Asten. Hierin staan alle aanbiedingen vermeldt. Deze zijn doorgaans 7 dagen geldig. Voorbeelden van supermarkt aanbiedingen zijn: 2 halen 1 betalen. De supermarkt Lidl in Asten heeft voor jou de beste actie’s. De folders van Lidl Asten kun je ophalen in de winkel. Je vul je winkelwagentje met deze aanbiedingen bij de Lidl, gelegen aan de Burgemeester Ruttenplein 9 weg met postcode (5721DX) te Asten. Voorkeur voor online boodschappen doen? Dat kan natuurlijk ook!

Beoordeling van Lidl Asten

De Lidl in Asten wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.5/10, gebaseerd op 242 beoordelingen van gebruikers. Heb jij ervaringen met deze supermarkt die je wilt delen? Via het onderstaande reactieformulier kun je jouw eigen mening delen. Bedankt voor het inzenden van jouw mening over de Lidl Asten.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!