Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Aldi Hoek van Holland

Online bestellen bij Aldi Hoek van Holland

Check hier alle benodigde informatie over de Aldi in Hoek van Holland! Aanvullende informatie nodig over onder andere openingstijden, folder(s) en de wekelijkse aanbiedingen, of meteen online je boodschappen doen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Maak vandaag nog kennis met de boodschappen bezorgservice van Aldi. Op deze pagina doe je meer kennis op van de filialen van Aldi in Hoek van Holland. Je vindt hier namelijk onder andere aanbiedingen die je niet mag missen, info over koopzondagen/openingstijden, en adressen van de verschillende Aldi supermarkten in Hoek van Holland. Goed om te weten: Bestel al je boodschappen nu gewoon online! De supermarkt bezorgt al je boodschappen lekker makkelijk aan huis. Dat betekent: niet langer slepen met loodzware boodschappentassen. Integendeel: Alle boodschappen bij jou aan huis bezorgd.

Links zie je de huidige Aldi vestigingen in Hoek van Holland weergegeven in Google Maps. Scroll iets verder voor de straatnaam + postcode van de supermarkten die er zijn. Altijd de actuele informatie beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Aldi supermarkten in Hoek van Holland

ib3 image
Supermarkt gesloten, of geen zin?
Alles makkelijk & snel aan huis bezorgd!
Bestel nu online

Bezorgservice Aldi Hoek van Holland

Is de winkel Aldi Hoek van Holland niet meer geopend? Of wellicht heb je even geen zin in een supermarkt met lange rijen voor de kassa? Gun jezelf wat gemak! Bestel jouw boodschappen comfortabel en snel online en laat de boodschappen (waar mogelijk) bezorgen tot in de keuken Aldi. Prijzen in de webshops van supermarkten zijn doorgaans net zo laag als in de traditionele supermarkt. Er kunnen wel servicekosten in rekening worden gebracht. Meer en meer supers in Hoek van Holland bezorgen jouw boodschappen al een tijdje thuis. Bestel direct online!

[yuzo_related]

Aldi Hoek van Holland aanbiedingen

De winkel van Aldi in Hoek van Holland staat bekend om de vele aantrekkelijke aanbiedingen. Deze kun je op internet bekijken en ook in de folder. De folder wordt elke week huis-aan-huis verspreid. Is jouw brievenbus overgeslagen? Of check jij de nieuwste Aldi aanbiedingen het liefst digitaal? Op de welbekende website van Aldi zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Producten als omo, Tiramisu en ook producten uit de categorie Mobiel zijn regelmatig in de aanbieding bij Aldi Hoek van Holland. Klik hieronder voor de meest recente aanbiedingen en acties.

Bekijk Aldi Aanbiedingen

Folder Aldi Hoek van Holland

Op zoek naar de meest recente folder van Aldi Hoek van Holland? Deze folder wordt huis-aan-huis bezorgd bij de meeste inwoners van Hoek van Holland. Spijtig genoeg wordt de folder niet overal bezorgd: het kan zijn dat jouw straat wordt overgeslagen, ook kan het zijn dat de wekelijkse supermarkt folder onbedoeld bij het afval komt. Handig: Je kunt de folder van Aldi makkelijk & snel online raadplegen.

Hoe dit werkt? Zeer eenvoudig! Open de website van Aldi en klik op “aanbiedingen” of “folder”. De (online) folder biedt elke week weer een mooie selectie met aanbiedingen. Voorbeelden van producten die regelmatig in de aanbieding zijn: Veters of Gekookte worst van bekende merken als Lipton of Kent. Klik op de link hieronder om de folder van deze week van Aldi Hoek van Holland direct in te zien.

Bekijk Aldi Folders

Openingstijden Aldi Hoek van Holland

Is de supermarkt open? Bekijk de openingstijden van Aldi. Deze zijn namelijk nogal wisselend. Het meerendeel van de Aldi supermarkten in Hoek van Holland gaat open om 8 uur ‘s morgens. Let op: Qua sluitingstijd wissel de filialen nogal. De filialen op wat minder grote locaties Aldi gaan in veel gevallen rond een uur of 6 ‘s avonds al dicht. Overdag geen tijd om boodschappen te doen? Grote supers sluiten pas rond 9 of 10 uur. Scroll naar beneden voor de algemene openingstijden van Aldi Hoek van Holland. Je wilt niet voor niets naar een supermarkt toegaan. De accurate openingstijden kun je controleren op de site van Aldi. Klik op de knop hieronder en controleer de huidige openingstijden van Aldi. Je kunt denken aan de winkel aan de Mercatorweg 11, 3151CJ te Hoek van Holland.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Aldi Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra informatie over Aldi Hoek van Holland

Wil jij al jouw zware boodschappen bij je in de keuken laten bezorgen door Aldi? Het is dŽ uitkomst voor iedere consument die houdt van gemak. Ten eerste scheelt het veel tijd. Een bezoekje aan de super duurt gemiddeld 25 minuten. 71% van de supermarkt-bezoekers in Hoek van Holland vindt dat boodschappen erg veel tijd in beslag neemt. De vaste klanten van Aldi bezoeken deze supermarkt zo’n 1,8 maal per week. Boodschappen via internet doen gebeurt al in 18 minuten. Zorg dat je boodschappen bezorgd worden bij je thuis en ervaar zelf hoeveel tijd je bespaart. Daarnaast hoef je niet langer met bijv. de benenwagen naar de supermarkt te gaan.

Een niet te vergeten voordeel van de boodschappen aan huis geleverd door Aldi is dat je niet langer hoeft te slepen en trekken met boodschappentassen. De kratten en boodschappentassen afgeladen met producten als Dreft, Soesjes en/of mt hebben zo een gewicht van ruim 30 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Aldi! Steeds meer consumenten ontdekken het gemak van online boodschappen doen. Nu zijn de uitgaven aan online boodschappen rond de 395 miljoen euro. De verwachting is dat dit over 10 jaar ruim 3,4 miljard euro. Een fraaie eigenschap van boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt is dat jij bepaalt waar jij bestelt! Er zijn nog zoveel meer opties dan boodschappen bestellen bij Aldi Hoek van Holland. Hoe dat zit? Via internet heb je veel keuze.

Grote supers als Attent en EMTƒ Supermarkten bieden ook een speciale online webshop. Bij een van de vele internet-supers is er altijd een interessante aanbieding van uiteenlopende merken als Jos Poell of Zaanlander. Profiteer van het grote aanbod en bespaar tot wel 39 euro per week bij de supermarkt. Vraag of zoek direct even of je al online boodschappen kunt doen bij Aldi. Is online bestellen geen optie, of bezorgen ze niet bij jou aan huis? Geen probleem. Er zijn nog veel meer grote supers die bij jou bezorgen.

Wekelijks verschijnen er nieuwe supermarkt folders van de Aldi Hoek van Holland. De aanbiedingen hierin zijn actueel. Let op: Na enkele dagen zijn deze verlopen.Veel mensen komen naar deze winkel voor de 4 halen 2 betalen. De supermarkt Aldi in Hoek van Holland heeft vaak aantrekkelijke actie’s. De folders van Aldi Hoek van Holland zijn via internet te bekijken.Deze aanbiedingen leg je in de winkelmandje bij de Aldi, gelegen aan de Mercatorweg 11 weg met de postcode (3151CJ) te Hoek van Holland. Wil je liever online boodschappen doen dan kan dit ook.

Wat zijn jouw ervaringen met Aldi Hoek van Holland

De Aldi in Hoek van Holland wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.1/10, gebaseerd op 247 beoordelingen van gebruikers. Wil je een review schrijven over deze supermarkt? Schrijf je eigen review over deze supermarkt via het formulier hieronder. Bedankt voor het inzenden van jouw mening over de Aldi Hoek van Holland.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!