Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Jumbo Hengelo

Online boodschappen doen bij Jumbo Hengelo

Vind hier alle info over de Jumbo in Hengelo! Aanvullende informatie nodig over onder andere openingstijden, aanbiedingen en kortingsacties, of wellicht direct starten met online boodschappen doen? Hier lees je alles wat je nodig hebt. Profiteer nu van het gemak van de boodschappen bezorgservice van Jumbo. Op supermarkten.org lees je alles over de filialen van Jumbo in Hengelo. Hier bekijk je onder andere informatie over de beste aanbiedingen uit de wekelijkse folder, de uiteenlopende openingstijden, en de locaties van de Jumbo supermarkten in Hengelo. Wist je dat je nu ook je boodschappen online kunt doen? De supermarkt pakt je boodschappen in en zorgt dat alles wordt bezorgd. Oftewel: niet meer zeulen met tassen bomvol boodschappen. Maar alles netjes bij jou bezorgd.

Aan de linkerkant bekijk je de Jumbo winkels in Hengelo op een kaart weergegeven. Direct hieronder tref je de contactgegevens van de supermarkten. Zo hoef je niet meer te zoeken: altijd het juiste adres via internet bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Jumbo supermarkten in Hengelo

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
Laat alles bezorgen aan huis!
Online bestellen

Bezorgservice Jumbo Hengelo

Is de winkel Jumbo Hengelo al dicht? Of even geen tijd over voor een overvolle supermarkt? Profiteer van het gemak van de internet-supermarkt. Doe al je boodschappen via internet en laat alle artikelen (als het kan) gewoon bij jou bezorgen aan huis door Jumbo. Online vindt je dezelfde lage prijzen als in de “offline” supermarkten. Wel worden er (bij kleinere orders) servicekosten in rekening gebracht. Een groot aantal supermarkten in Hengelo doen aan thuisbezorging van boodschappen. Ontdek nu het gemak van online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Jumbo Hengelo aanbiedingen

De winkel van Jumbo in Hengelo heeft elke week een gevarieerd aanbod met speciale aanbiedingen. Deze bekijk je op de website maar natuurlijk ook in de wekelijkse folder. De folder wordt normaal gesproken bij alle huishoudens bezorgd. Geen folder gezien? Of bekijk jij de wekelijkse Jumbo aanbiedingen het liefst via je PC of mobiel? Op de website van Jumbo vindt je altijd de meest actuele aanbiedingen. Artikelen als royal club, Tulpen en natuurlijk zoute zijn regelmatig in de aanbieding bij Jumbo Hengelo. Klik op de onderstaande button voor de laatste aanbiedingen die nu geldig zijn.

Bekijk Jumbo Aanbiedingen

Folder Jumbo Hengelo

Zoek jij de folder van Jumbo Hengelo? Deze bekende folder valt wekelijks in de bus van consumenten in en nabij Hengelo. Helaas gebeurt het soms dat de bezorger niet in jouw wijk of buurt bezorgt, of dat de folder met daarin de aanbiedingen gewoon eenmalig niet bezorgd is. Voor velen is het een handige backup: Je kunt de folder van Jumbo eenvoudig online bekijken.

Hiervoor open je de website van Jumbo, normaal gesproken tref je de folder direct op de homepage aan. In de folder tref je de meest uiteenlopende aanbiedingen. Voorbeelden van producten die regelmatig in de aanbieding zijn: Wc-papier en ook Toiletverfrisser van huismerken en a-merken als Blue Band of Maltesers. Selecteer de button hieronder om de laatste folder van Jumbo Hengelo direct vanaf je beeldscherm te bekijken.

Bekijk Jumbo Folder

Openingstijden Jumbo Hengelo

Bekijk hier de actuele openingstijden van Jumbo. De openingsuren wisselen nogal per winkel. Het meerendeel van de Jumbo supers in Hengelo is al vrij vroeg open, vaak al rond 08:00 uur. Maar let op: sluitingstijden wisselen nogal. De betrekkelijk kleine supermarkten van Jumbo zijn rond 6 uur in de avond vaak al gesloten. De grote (XL)-supermarkten zijn soms wel open tot 9 uur. Hieronder zie je gemiddelde openingstijden van Jumbo Hengelo. Je wilt natuurlijk niet voor een gesloten deur komen te staan. De huidige openingstijden vind je altijd op de site van Jumbo. Klik op de onderstaande knop voor meer details en informatie over de openingstijden van Jumbo. Bijvoorbeeld die van de vestiging aan de Willem de Merodestraat 40, 7552WZ in Hengelo.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Jumbo openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Bekijk extra info over Jumbo Hengelo

Wil jij al jouw zware boodschappen bij je in de keuken laten bezorgen door Jumbo? Het is simpelweg perfect voor iedereen die houdt van eenvoud. Allereerst bespaart het enorm veel tijd. Een bezoekje aan de super duurt minimaal al gauw 22 minuten. 73% van de supermarkt-bezoekers in Hengelo zou zijn/haar boodschappen sneller willen doen. De terugkerende klanten van Jumbo bezoeken deze supermarkt zo’n 2,7 keer per week. Via internet je boodschappen doen kan al in 18 minuten. Laat je boodschappen bezorgen en reken uit je tijdwinst! Tevens hoef jij niet meer met bijvoorbeeld de bus naar de supermarkt te gaan.

Een bijkomend voordeel van de boodschappen laten bezorgen doorJumbo is: niet meer trekken en slepen met kratten en tassen. Boodschappentassen bomvol items zoals Appelsientje, Slavink maar ook bed hebben zo een gewicht van ruim 13 kilogram.

Online boodschappen doen bij Jumbo! Via internet boodschappen bestellen is hard aan het groeien. Nu zijn de uitgaven aan online boodschappen rond de 389 miljoen euro. In 2025 houdt men rekening met een totale omzet van 3,4 miljard euro. Een mooi kenmerk van via internet je boodschappen bestellen is dat er meer is dan alleen boodschappen bestellen bij Jumbo Hengelo. Online heb jij het voor het uitzoeken.

Veel grote supers als Pakgro en zelfs de Jumbo hebben ook een webshop. Online bestel je dus altijd de beste aanbiedingen van (A)-merken als Jack Link’s of Good Food. Door slim te kopen bespaar je al gauw 14 euro op de boodschappen die je elke week koopt. Ga eens na of je al boodschappen online kunt bestellen bij Jumbo. Is online bestellen geen optie, of bezorgen ze niet bij jou aan huis? Dan zijn er (gelukkig) nog genoeg andere supers die wel bij jou bezorgen.

Op de kleintjes letten? Bekijk dan de supermarkt folder van Jumbo Hengelo. Hierin staan alle aanbiedingen vermeldt. Deze zijn doorgaans 7 dagen geldig. Er zijn veel klanten die gebruik maken van bijv. de 40% korting op een product. De supermarkt Jumbo in Hengelo vernieuwd regelmatig de actie’s. Folders van Jumbo Hengelo zijn ook online te raadplegen.Deze aanbiedingen zijn te koop bij de Jumbo, gelegen aan de Willem de Merodestraat 40 weg met postcode (7552WZ) te Hengelo. Iets nieuws proberen? Check dan de online boodschappen doen optie!

Jouw mening over Jumbo Hengelo

De Jumbo in Hengelo wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.5/10, gebaseerd op 176 beoordelingen van gebruikers. Hoe beoordeel jij deze supermarkt? Het onderstaande formulier kun je gebruiken om jouw review te schrijven. Help ons verder met deze site, en deel jouw ervaringen met de Jumbo Hengelo.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!