Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
DEEN
Hoge kwaliteit

Jumbo Odijk

Online boodschappen bestellen bij Jumbo Odijk

Lees hier alles over de Jumbo in Odijk! Meer weten over de openingstijden, aanbiedingen, of wil je gewoon direct online boodschappen doen? Je kunt er hier direct alles over lezen. Meer en meer mensen gebruiken hen. Profiteer nu ook van de boodschappen bezorgdienst van Jumbo. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de supermarkten van Jumbo in Odijk. Je leest hier onder meer aanbiedingen van de week, meer info over openingstijden, en de contactgegevens van de Jumbo winkels in Odijk. Handig: Je kunt nu ook snel je boodschappen online doen. Laat al jouw zware boodschappen gewoon bezorgen aan huis. Dus nooit meer zwoegen met zware en onhandige tassen en kratten. Alles gewoon bij jou bezorgd tot in de keuken.

Linksboven zie je een deel van de Jumbo filialen in Odijk weergegeven. Klik op het pinnetje voor meer info. Ook handig: Hieronder vind je de actuele adresgegevens van de verschillende filialen. Zo heb jij altijd de juiste adressen via internet bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,50
coop-logo Vanaf €4,99
plus-logo Vanaf €6,00
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Jumbo supermarkten in Odijk

ib3 image
Super gesloten, of geen tijd?
Alles makkelijk & snel aan huis bezorgd!
Bestel nu online

Bezorgservice Jumbo Odijk

Is de Jumbo Odijk gesloten? Of zit je even niet te wachten op een (te) drukke supermarkt waar je lang moet wachten? Bespaar jezelf de nodige moeite! Bestel vandaag nog alle grote en kleine boodschappen online en laat jouw complete bestelling (waar mogelijk) bezorgen bij jou thuis door de bezorgdienst van Jumbo. Bij de internet-supermarkt zijn de prijzen even laag als in de stenen supermarkt. Vaak bedragen de kosten voor bezorging een paar euro. Meer en meer supers in Odijk bieden al enige tijd een persoonlijke bezorgdienst. Bestel je boodschappen nu direct via internet!

[yuzo_related]

Jumbo Odijk aanbiedingen

Het filiaal van Jumbo in Odijk biedt regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Deze kun je online rustig bekijken of in de folder, het magazine met alle aanbiedingen. Deze folder wordt standaard huis-aan-huis verspreid. Is jouw brievenbus overgeslagen? Of bekijk je de Jumbo aanbiedingen graag op internet? Op de veelgeprezen website van Jumbo zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Boodschappen zoals zuivel, Rivella en vanzelfsprekend makreel zijn relatief vaak in de aanbieding bij Jumbo Odijk. Meer weten? Selecteer de button hieronder voor alle actuele aanbiedingen van deze week.

Bekijk Jumbo Aanbiedingen

Folder Jumbo Odijk

Zoek jij de meest recente folder van Jumbo Odijk? De folder wordt bezorgd bij de meeste huishoudens in en rondom Odijk. Het kan zo zijn dat de folder bij jou niet bezorgd wordt, ook kan het zijn dat de wekelijkse supermarkt folder perongeluk wordt weggegooid. Handig: Je kunt de folder van Jumbo ook online op je gemak bekijken.

De online folder is voor iedereen toegankelijk. Open de site van Jumbo en klik op het kopje “folder”. De (online) folder biedt elke week weer een mooie selectie met aanbiedingen. Denk bijvoorbeeld aan producten als Gezicht crme en/of Schoenpoets van grote merken als Adam’s Brot of Alpenhain. Klik op de button hieronder om de actuele folder van Jumbo Odijk direct in te zien.

Bekijk Jumbo Folder

Openingstijden Jumbo Odijk

Ontdek meteen de juiste openingstijden van Jumbo. Wat je ziet is dat de openingstijden onderling verschillen. Het grootste gedeelte van de Jumbo supermarkten in Odijk opent de deuren rond 8 uur. Maar let op: sluitingstijden wisselen nogal. De relatief kleine vestigingen van Jumbo gaan in veel gevallen rond een uur of 6 ‘s avonds al dicht. Wil je graag ‘s avonds boodschappen doen? Grotere supers sluiten vaak rond 9 of 10 uur. Handig: In de tabel hieronder vind je doorsnee-openingstijden van Jumbo Odijk. Let op: openingstijden wisselen nogal eens. De meest recente (en dus juiste) openingstijden bekijk je op de site van Jumbo. Klik op de link onder de tabel en check specifieke info over openingstijden van Jumbo. Bijvoorbeeld de tijden van de winkel aan de De Meent 40, 3984JK te Odijk.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Jumbo openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra info over Jumbo Odijk

Alle boodschappen bij je thuis laten bezorgen door Jumbo? Het is de oplossing voor iedereen die gesteld is op gemak. Ten eerste kun je er enorm veel tijd mee besparen. Een bezoek aan de supermarktduurt minimaal al gauw 37 minuten. 71% van inwoners in en nabij Odijk zou zijn/haar boodschappen sneller willen doen. De vaste klanten van Jumbo bezoeken het filiaal zo’n 2,1 keer per week. Via internet je boodschappen doen kun je al doen in 12 minuten. Laat de supermarkt alle boodschappen bij je in de keuken bezorgen en en profiteer van extra vrije tijd. Daarnaast hoef je niet langer met bijv. de bestelbus naar de supermarkt af te reizen.

Een ander belangrijk voordeel van de boodschappen bezorgservice van Jumbo is dat je niet meer hoef te sjorren en ploeteren met zware tassen. Het winkelmandje bomvol artikelen als ben, verse pasta en/of rucola wegen gemiddeld al gauw 11 kilogram.

Online alle boodschappen bestellen bij Jumbo! Meer en meer consumenten beginnen ermee. Op dit moment spenderen we in Nederland om en nabij 360 miljoen euro. Over pak’m beet 10 jaar bedraagt dit waarschijnlijk al 2,6 miljard euro. Een mooi kenmerk van boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt is dat je niet beperkt bent tot online boodschappen bestellen bij Jumbo Odijk. Hoe dat zit? Via internet heb je veel keuze.

Grote supers als Coop en/of Coop bieden ook een speciale online webshop. Via een van de vele beschikbare online supermarkten kun je dus aanbiedingen scoren van merken als Theunisse en Amaizin. Maak gebruik van deze aanbiedingen en bespaar ruim 31 euro op de wekelijkse boodschappen. Ga eens na of je al boodschappen online kunt bestellen bij Jumbo. Is het daar te duur? Of wordt er niet bij jou bezorgd? Probeer dan een andere online supermarkt.

Supermarkt folders worden elke week vernieuwd bij de Jumbo Odijk. De aanbiedingen hierin zijn actueel. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. Voorbeelden van supermarkt aanbiedingen zijn: 2+1 gratis. De supermarkt Jumbo in Odijk krijgt elke week nieuwe actie’s. De folders van Jumbo Odijk zijn via internet te bekijken.Profiteren van deze aanbiedingen kan direct bij de Jumbo, gevestigd aan de De Meent 40 straat met postcode (3984JK) te Odijk. Natuurlijk kun je ook via internet de boodschappen doen.

Wat zijn jouw ervaringen met Jumbo Odijk

De Jumbo in Odijk wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.6/10, gebaseerd op 141 beoordelingen van gebruikers. Hoe beoordeel jij deze supermarkt? Schrijf je eigen review over deze supermarkt via het formulier hieronder. Help ons verder met deze site, en deel jouw ervaringen met de Jumbo Odijk.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!