PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
DEEN
Hoge kwaliteit
COOP
Goede bezorging
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Aldi Appingedam

Online boodschappen bestellen bij Aldi Appingedam

Hier lees je alles wat je moeten weten over de Aldi in Appingedam! Op zoek naar details over bijvoorbeeld openingstijden, actuele folders en aanbiedingen, of jouw boodschappen gewoon online bestellen? Het kan allemaal! Bestel online en ontdek de handige boodschappen bezorgservice van Aldi. Hier lees je uiteenlopende informatie over de winkels van Aldi in Appingedam. Je leest hier bijvoorbeeld over aanbiedingen die je niet mag missen, details over openingstijden, en de locaties van de Aldi filialen in Appingedam. Wist je dat je nu ook je boodschappen online kunt doen? De supermarkt bezorgt al je boodschappen lekker makkelijk aan huis. Niet langer zwoegen met onhandige en zware tassen. Maar alles netjes bij jou bezorgd.

Hiernaast worden de Aldi vestigingen in Appingedam in een kaartje gepresenteerd. Ook handig: Hieronder vind je de actuele adresgegevens van de supermarkt(en) in deze plaats. Sla het op als favoriet. Zo heb je altijd de juiste gegevens beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
deen-logo Gratis bezorging
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Aldi supermarkten in Appingedam

ib3 image
Supermarkt niet open, of weinig zin?
Alles makkelijk & snel aan huis bezorgd!
Online bestellen

Bezorgdienst Aldi Appingedam

Is de Aldi Appingedam niet open? Of wellicht heb je even geen zin in een supermarkt met lange rijen voor de kassa? Maak het jezelf eens lekker makkelijk! Koop al jouw noodzakelijke boodschappen nu online en laat alles (als het mogelijk is) gewoon bij jou bezorgen aan huis door Aldi. Via internet zijn de prijzen net zo laag als in de traditionele supermarkt. Er kunnen wel servicekosten in rekening worden gebracht. Het lijkt een trend, meer en meer supers in Appingedam bezorgen boodschappen aan huis. Begin direct met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Aldi Appingedam aanbiedingen

De super van Aldi in Appingedam heeft elke week een gevarieerd aanbod met speciale aanbiedingen. Deze kun je online rustig bekijken of in de weekfolder die je in de brievenbus ontvangt. Deze folder wordt normaal gesproken elke week bezorgd. Folder gemist? Of bestudeer je de Aldi aanbiedingen het liefst via je PC of mobiel? Binnen de website van Aldi vindt je 24/7 alle actuele aanbiedingen. Artikelen zoals tyskie, brownie en ook producten uit de categorie snicker vind je vaak in de folder en tussen de online aanbiedingen bij Aldi Appingedam. Nieuwsgierig? Klik op de knop hieronder voor de beste aanbiedingen en andere acties.

Bekijk Aldi Aanbiedingen

Folder Aldi Appingedam

Jij wilt ‘m toch niet missen, de laatste folder van Aldi Appingedam? De folder wordt elke week bezorgd bij de bewoners in en rondom Appingedam. Maar het kan zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of dat de supermarkt-folder een keer niet bezorgd is. Handig: Je kunt de folder van Aldi tegenwoordig ook op een digitale manier inzien.

Een kind kan de was doen! Open gewoon de website van Aldi, hier vind je vaak op de homepagina een linkje naar de folder. Zoals je wellicht weet, elke week vind je weer scherpe aanbiedingen in de folder. Denk bijvoorbeeld aan producten als Cadeautjes of Haaskarbonade van grote merken als Van Dijk en Duyvis. Klik op de link hieronder om de actuele folder van Aldi Appingedam meteen tevoorschijn te halen op je beeldscherm.

Bekijk Aldi Folders

Openingstijden Aldi Appingedam

Ontdek de juiste openingstijden van Aldi. Deze vari‘ren per filiaal. Het grootste gedeelte van de Aldi filialen in Appingedam kan al vanaf 8 uur in de ochtend worden bezocht. Echter, de sluitingstijd wisselt enorm. De lokale/kleinere supers van Aldi sluiten vaak rond etendstijd (rond 6 uur of iets later). De grotere winkels zijn regelmatig open tot 9 uur. In de onderstaande tabel vind je de gemiddelde openingstijden van Aldi Appingedam. Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan. Controleer de huidige openingstijden op de website van Aldi. Selecteer de button hieronder voor meer details en informatie over de openingstijden van Aldi. Bijvoorbeeld de welbekende supermarkt aan de Overdiep 2, 9902BX in Appingedam.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Aldi Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Meer info over Aldi Appingedam

Hoe handig is dat? Al jouw boodschappen thuisbezorgd door Aldi? Het is dŽ uitkomst voor iedere consument die houdt van gemak. Een van de grootste voordelen is de tijd die je bespaart. Boodschappen doen in de supermarkt kost al snel 33 minuten. 63% van de inwoners van Appingedam vindt boodschappen doen een tijdrovende klus. De vaste klanten van Aldi bezoeken de winkel ongeveer 2,8 maal per week. Online boodschappen doen kan al in 17 minuten. Zorg dat je boodschappen bezorgd worden bij je thuis en bespaar al gauw een uur tijd. Ook hoef je niet langer met bijvoorbeeld de auto naar de supermarkt af te reizen.

Een ander groot pluspunt van de boodschappen aan huis bezorgd door Aldi is dat je niet meer hoef te trekken en slepen met kratten en tassen. Tassen en zakken afgeladen met populaire boodschappen zoals erwten, tampon en ook kaasfondu hebben zo een gewicht van ruim 9 kilogram.

Online je boodschappen bestellen bij Aldi! Een groeiend aantal consumenten doet boodschappen online. Alle Nederlanders bij elkaar besteden nu jaarlijks ongeveer 442 miljoen euro. In 2025 moet dit doorgegroeid zijn naar meer dan 3,2 miljard euro. Een, voor veel consumenten, belangrijk voordeel van online boodschappen doen is dat jij bepaalt waar jij bestelt! Er zijn nog zoveel meer opties dan boodschappen bestellen bij Aldi Appingedam. Via het internet heb je simpelweg meer keuze.

De bekende ketens als Lidl en de PLUS hebben in veel gevallen al een online supermarkt waar je kunt bestellen. Via een van de vele beschikbare online supermarkten kun je dus aanbiedingen scoren van merken als Beluga en Barnhouse. Profiteer hiervan, en bespaar al gauw 40 euro op de wekelijkse boodschappen. Oftewel: Ga eens na of je al boodschappen online kunt kopen bij Aldi. Is online bestellen geen optie, of bezorgen ze niet bij jou aan huis? Bestel dan bij 1 van de vele andere online supermarkten.

Er zijn staan elke week weer nieuwe producten in de folder van Aldi Appingedam. Hierin vind je diverse aanbiedingen. Wees er snel bij in verband met de geldigheid.Neem bijvoorbeeld de populaire actie voor 25% korting op een artikel. De supermarkt Aldi in Appingedam heeft geregeld nieuwe actie’s. De folders van Aldi Appingedam kun je ophalen in de winkel. Je vul je winkelwagentje met deze aanbiedingen bij de Aldi, gelegen aan de Overdiep 2 weg met postcode (9902BX) in Appingedam. Natuurlijk kun je ook via internet de boodschappen doen.

Beoordeling van Aldi Appingedam

De Aldi in Appingedam wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.5/10, gebaseerd op 298 beoordelingen van gebruikers. Wij horen graag wat jij vindt van deze supermarkt! Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw review in te sturen. Help ons een handje met jouw eigen mening over Aldi Appingedam.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!