logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Jan Linders Velden

Online boodschappen doen bij Jan Linders Velden

Hier lees je alles wat je moeten weten over de Jan Linders in Velden! Op zoek naar specifieke openingstijden of folder(s) en de wekelijkse aanbiedingen, of gewoon jouw boodschappen online kopen? Je vindt hier alle benodigde info. Ontdek het gemak van de boodschappen bezorgservice van Jan Linders. Op deze pagina doe je meer kennis op van de vestigingen van Jan Linders in Velden. Je leest hier onder meer weekaanbiedingen, de uiteenlopende openingstijden, en de huidige adresgegevens van de Jan Linders supermarkten in Velden. Het is goed om te noemen dat je tegenwoordig ook online eenvoudig je boodschappen kunt doen. Een groot deel van de supers bezorgt de boodschappen bij je thuis. Niet langer zwoegen met zware en onhandige tassen en kratten. Integendeel: Alle boodschappen bij jou aan huis bezorgd.

Aan de linkerkant zie je de Jan Linders filialen in Velden overzichtelijk weergegeven. Iets verder naar beneden volgende adresgegegevens van de filialen die er zijn in deze plaats. Dat scheelt weer wat speurwerk: altijd het actuele adres via internet bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Jan Linders supermarkten in Velden

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
Laat je boodschappen thuis bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgdienst Jan Linders Velden

Is jouw favoriete Jan Linders Velden niet langer geopend? Of even geen tijd over voor een drukbezochte supermarkt? Profiteer van het gemak van de internet-supermarkt. Bestel al je boodschappen online en laat jouw volledige supermarkt-bestelling (als het kan) aan huis bezorgen door de bezorgservice van Jan Linders. Bij de online-supermarkt zijn de prijzen altijd net zo scherp als in de “normale” supermarkten. Houd wel rekening mee met servicekosten van zo’n 3 tot 5 euro. Meer en meer supers in Velden bezorgen jouw boodschappen al een tijdje thuis. Start vandaag nog met boodschappen doen via internet!

[yuzo_related]

Jan Linders Velden aanbiedingen

De supermarkt van Jan Linders in Velden biedt elke week weer de meest waanzinnige aanbiedingen. De wekelijkse aanbiedingen bekijk je online of natuurlijk in de traditionele folder. De folder vindt je elke week weer in je brievenbus. Folder niet ontvangen? Of bekijk je de Jan Linders aanbiedingen het liefst online? Op de site van Jan Linders bekijk je comfortabel en snel alle week-aanbiedingen. Producten als Gebak, Finish en artikelen uit de categorie Cd vind je vaak in de aanbieding bij Jan Linders Velden. Klik op de onderstaande button voor alle relevante aanbiedingen en prijsverlagingen.

Bekijk Jan-Linders Aanbiedingen

Folder Jan Linders Velden

Nieuwsgierig naar de meest recente folder van Jan Linders Velden? De folder wordt normaal gesproken bezorgd bij alle inwoners van Velden. Het kan zo zijn dat de folder bij jou niet bezorgd wordt, of dat de folder met daarin de aanbiedingen niet in jouw brievenbus beland is. Dat is geen ramp, je kunt de folder van Jan Linders ook online op je gemak bekijken.

Hiervoor open je de website van Jan Linders en selecteer hier het item “folder”. Zoals je wellicht weet, elke week vind je weer scherpe aanbiedingen in de folder. Bekende voorbeelden zijn boodschappen als Deodorant maar ook Paracetamoltabletten van huismerken en a-merken als Amstel of De Bron. Klik direct op de onderstaande button om de gewenste folder van Jan Linders Velden direct in te zien.

Bekijk Jan-Linders Folders

Openingstijden Jan Linders Velden

Bekijk hier de actuele openingstijden van Jan Linders. De openingstijden zijn per filiaal verschillend. De meerderheid van de Jan Linders supers in Velden is al open voor publiek vanaf een uur of 8 in de ochtend. Echter, de sluitingstijd wisselt enorm. De lokale/kleinere supers van Jan Linders zijn rond 6 uur in de avond vaak al gesloten. Voor grotere winkels is het geen uitzondering dat ze open zijn tot 9 uur of later. Scroll naar beneden voor de algemene openingstijden van Jan Linders Velden. Let op: openingstijden wisselen nogal eens. De juiste openingstijden die nu gelden check je altijd op de site van Jan Linders. Of klik op de button hieronder voor meer details en informatie over de openingstijden van Jan Linders. Denk bijvoorbeeld aan de vestiging aan de Markt 10, 5941GA te Velden.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Jan-Linders Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Meer info over Jan Linders Velden

Lijkt het jou wel wat? Al jouw boodschappen laten bezorgen door Jan Linders? Het is ideaal voor iedereen die houdt van wat gemak. Ten eerste kun je er enorm veel tijd mee besparen. Een tripje naar de supermarkt kost al snel 29 minuten. 52% van de supermarkt-bezoekers in Velden vindt boodschappen doen te veel tijd kosten. De vaste klanten van Jan Linders bezoeken de supermarkt gemiddeld 1,9 keer op weekbasis. Digitaal je boodschappen doen gebeurt al in 6 minuten. Zorg dat je boodschappen worden thuisbezorgd en cre‘er veel extra tijd. Daarnaast hoef je niet langer met bijvoorbeeld de bestelbus richting de supermarkt te gaan.

Een ander groot pluspunt van de boodschappen thuisbezorgd door Jan Linders is het einde van tillen en trekken met kratten en tassen. De winkelwagen vol met populaire boodschappen zoals Honig, illy maar juist ook Mars minimix hebben zo een gewicht van ruim 29 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Jan Linders! Steeds meer consumenten ontdekken het gemak van online boodschappen doen. De bestedingen aan online boodschappen doen bedragen zo’n 425 miljoen euro. In 2025 moet dit doorgegroeid zijn naar meer dan 2,5 miljard euro. Een groot voordeel van online boodschappen bestellen is dat je opeens bij veel meer supers boodschappen kunt bestellen dan alleen Jan Linders Velden. Hoe dat precies werkt? Online is de keuze gewoon groter.

Steeds meer grote supermarkten als Lidl en/of Pryma bieden ook een speciale online webshop. Via internet vind je dus vrijwel altijd een geschikte aanbieding van grote merken als Gooskens of CalvŽ. Profiteer van het grote aanbod en bespaar tot wel 36 euro per week. Daar kun je leuke andere dingen mee doen. Ga eens na of je al boodschappen online kunt bestellen bij Jan Linders. Biedt deze supermarkt nog geen mogelijkheid tot online bestellen? Ontdek dan is een van de vele online supermarkten die wel bezorgen bij jou.

Elke week brengen ze nieuwe folders uit bij de Jan Linders Velden. Actuele aanbiedingen staan daarin vermeldt. Deze zijn doorgaans 7 dagen geldig. In het verleden kon je profiteren van o.a. 45% korting op een artikel. De supermarkt Jan Linders in Velden heeft voor jou de beste actie’s. Folders van Jan Linders Velden zijn interessant om te bekijken.Profiteren van deze aanbiedingen kan direct bij de Jan Linders, gevestigd aan de Markt 10 weg (5941GA) in Velden. Je kunt ook bij de online supermarkt boodschappen doen.

Wat zijn jouw ervaringen met Jan Linders Velden

De Jan Linders in Velden wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.8/10, gebaseerd op 262 beoordelingen van gebruikers. Wij horen graag wat jij vindt van deze supermarkt! Het onderstaande formulier kun je gebruiken om jouw review te schrijven. Bedankt voor het inzenden van jouw mening over de Jan Linders Velden.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!