logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Aldi Lelystad

Online bestellen bij Aldi Lelystad

Check hier alle benodigde informatie over de Aldi in Lelystad! Op zoek naar specifieke openingstijden of kortingen en aanbiedingen van deze week, of gewoon direct beginnen met online boodschappen doen? Het is allemaal mogelijk! Maak vandaag nog kennis met de boodschappen bezorgservice van Aldi. Op supermarkten.org lees je alles over de filialen van Aldi in Lelystad. Hier bekijk je onder andere informatie over aanbiedingen van de week, info over koopzondagen/openingstijden, en specifieke contactgegevens van de Aldi winkels in Lelystad. Bij veel supermarkten kun je nu ook eenvoudig & snel online boodschappen doen. Steeds meer supers bezorgen al je boodschappen bij je thuis. Dus zeg maar dag tegen tillen met zware kratten en tassen. Alle producten worden gewoon bij jou bezorgd wanneer jij dat wil

Aan de andere kant zie je de Aldi filialen in Lelystad in Google Maps weergegeven. Scroll naar beneden voor de adressen van de supermarkt(en) in deze plaats. Zo heb jij altijd de juiste adressen raadpleegbaar via internet.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Aldi supermarkten in Lelystad

Super gesloten, of geen tijd?
Laat je boodschappen bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgservice Aldi Lelystad

Is de winkel Aldi Lelystad niet langer geopend? Of ben je even niet in the mood voor een (te) drukke supermarkt waar je lang moet wachten? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Doe al je boodschappen via internet en laat jouw complete bestelling (waar mogelijk) gewoon bij jou bezorgen aan huis door Aldi. Online vindt je dezelfde aanbiedingen en lage prijzen als in de “normale” supermarkten. Vaak betaal je wel een beetje bezorgkosten. Relatief veel van de supermarkten in Lelystad bezorgen jouw boodschappen al een tijdje thuis. Begin direct met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Aldi Lelystad aanbiedingen

De winkel van Aldi in Lelystad heeft altijd scherpe aanbiedingen. Alle aanbiedingen bekijk je online of gewoon in de ouderwetse folder. De folder wordt elke week huis-aan-huis verspreid. Is de folder deze week niet bij jou aangekomen? Of check je de Aldi aanbiedingen liever online? Op de webshop van Aldi kun je de laatste aanbiedingen op je gemak bekijken. Boodschappen als Luier, imel en juist ook kroketten zijn regelmatig in de aanbieding bij Aldi Lelystad. Klik op de link hieronder voor de beste aanbiedingen die nu geldig zijn.

Bekijk Aldi Aanbiedingen

Folder Aldi Lelystad

Zoek jij de meest recente folder van Aldi Lelystad? De folder wordt normaal gesproken bezorgd bij alle inwoners van Lelystad. Misschien woon je in een gebied waar de folder niet standaard bezorgd wordt, of dat de folder van de supermarkt simpelweg niet bezorgd wordt. De fysieke folder is niet de enige optie. Je kunt de folder van Aldi ook online op je gemak bekijken.

Dit werkt heel simpel. Je opent de website van Aldi en klik op het kopje “folder”. In de wekelijkse folder tref je van alles aan. Voorbeelden van producten die regelmatig in de aanbieding zijn: Stroop en ook Saucijs van grote merken als Haust of Adam’s Brot. Selecteer de button hieronder om de juiste folder van Aldi Lelystad online te bekijken.

Bekijk Aldi Folders

Openingstijden Aldi Lelystad

Altijd handig: De actuele openingstijden van Aldi. Deze zijn namelijk nogal wisselend. De meeste Aldi supers in Lelystad opent de deuren rond 8 uur. Wat de sluitingstijd betreft: Er zit vrij veel verschil tussen de winkels. De relatief kleine vestigingen van Aldi gaan dicht rond 5 uur of 6 uur. Grotere vestigingen zijn vaak wel open tot 9 of 10 uur. Hieronder zie je gemiddelde openingstijden van Aldi Lelystad. Vermijd de teleurstelling voor een gesloten deur. Check de actuele openingstijden altijd even op de website van Aldi. Of klik op de button hieronder en lees meer over de actuele openingstijden van Aldi. Bijvoorbeeld de tijden van de winkel aan de Tjalk 15 1502, 8232LK te Lelystad.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Aldi Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra informatie over Aldi Lelystad

Lijkt het jou wel wat? Al jouw boodschappen laten bezorgen door Aldi? Het is ideaal voor iedereen die houdt van wat gemak. Ten eerste kun je er enorm veel tijd mee besparen. Boodschappen doen kost al gauw 32 minuten. 50% van de inwoners van Lelystad denkt dat het doen van boodschappen sneller kan. De consumenten die regelmatig terugkomen bij Aldi bezoeken deze supermarkt zo’n 2,8 keer op weekbasis. Digitaal je boodschappen doen doe je soms in minder dan 19 minuten. Zorg dat je boodschappen bezorgd worden bij je thuis en en gun jezelf wat extra tijd. Bovendien hoef je niet meer met bijvoorbeeld de trein richting de supermarkt te gaan.

Een grote meerwaarde van de boodschappen laten bezorgen doorAldi is dat je niet meer hoef te tillen en trekken met kratten en tassen. Het winkelmandje bomvol supermarkt-producten zoals krieltjes, witte reus maar bijvoorbeeld ook mango wegen bij elkaar al snel 24 kilogram.

Online alle boodschappen bestellen bij Aldi! Een groeiend aantal consumenten doet boodschappen online. Alle Nederlanders bij elkaar besteden nu jaarlijks ongeveer 417 miljoen euro. In 2025 houdt men rekening met een totale omzet van 2,6 miljard euro. Een, voor veel consumenten, belangrijk voordeel van boodschappen doen bij de online-supermarkt is dat je niet beperkt bent tot online boodschappen bestellen bij Aldi Lelystad. Via het internet heb je simpelweg meer keuze.

De bekende ketens als Jumbo en de Lidl hebben in veel gevallen al een online supermarkt waar je kunt bestellen. Via een van de vele beschikbare online supermarkten kun je dus aanbiedingen scoren van merken als iMee of Gadeschi. Doe je voordeel met deze aanbiedingen en bespaar al gauw 27 euro per 7 dagen op je dagelijkse boodschappen. Check nu meteen of je online boodschappen kunt doen bij Aldi. Kun je hier je boodschappen nog niet online doen en laten bezorgen? Probeer dan een andere online supermarkt.

Elke week brengen ze nieuwe folders uit bij de Aldi Lelystad. Hierin staan alle aanbiedingen vermeldt. Ze zijn ongeveer een week beschikbaar. In het verleden kon je profiteren van o.a. 35% korting op een artikel. De supermarkt Aldi in Lelystad heeft geregeld nieuwe actie’s. Folders van Aldi Lelystad kun je ophalen in de winkel. De aanbiedingen zijn bijvoorbeeld te verkrijgen bij de Aldi aan de Tjalk 15 1502 weg met postcode (8232LK) te Lelystad. Natuurlijk kun je ook via internet de boodschappen doen.

Jouw mening over Aldi Lelystad

De Aldi in Lelystad wordt gemiddeld beoordeeld met een 9/10, gebaseerd op 199 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen met deze supermarkt? Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw review in te sturen. Draag zelf bij aan deze website met jouw review over de Aldi Lelystad.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!